venele picioarelor umflate si palpitaii

17-08-2009
anamatiuc
Nu este medic/terapeut
anamatiuc
Buna ziua, este prima mea intrebare, m am inscris special pentru a gasi un raspuns deoarece deocamdata am o strangere de inima sa vizitez doctorul.
Cand este cald mi se umfla venele picioarelor si o vena care intersecteaza osul gleznei devine dureroasa mai ales la mers.Daca pun gheata sau apa rece se desumfla.AR trebui sa specific ca nu am varice si iau anticonceptionale de 8 luni.
De asemenea cateodata am palpitatii la inima pentru cateva secunde o data la cateva zile.
Puteti sa ma ajutati cu un diagnostic fie el si relativ.
Va multumesc mult.
2 comentarii
0
17-08-2009, ora 15:42
scarface
Nu este medic/terapeut
scarface
Consultati un medic homeopat cu experienta, ma indoiesc tare ca un medic clasic va poate ajuta prea mult in caest caz.
0
24-06-2012, ora 23:07
cristina55
Nu este medic/terapeut
cristina55
buna seara. ma numesc cristina am 31 de ani.Am o intrebare pentru ceva curios ce mi sa intamplat ieri! fara sa ma lovesc la glezna, stand in pat o vena de la piciorul stang de pe glezna mi sa spart din senin!!!!Am 1, 72. 69 kg. sunt o persoana hiperactiva un pic stresata, usor irascibila nu iau nici un tip de tratament.am inceput akm 1 luna anticonceptionalele.sufar de astm.nu stiu altceva daca mai trebuie pus ma puteti intreba!
Multumesc daca cineva ma poate ajuta!
Adaugă un comentariu / răspuns