venele picioarelor umflate si palpitaii
Buna ziua, este prima mea intrebare, m am inscris special pentru a gasi un raspuns deoarece deocamdata am o strangere de inima sa vizitez doctorul.
Cand este cald mi se umfla venele picioarelor si o vena care intersecteaza osul gleznei devine dureroasa mai ales la mers.Daca pun gheata sau apa rece se desumfla.AR trebui sa specific ca nu am varice si iau anticonceptionale de 8 luni.
De asemenea cateodata am palpitatii la inima pentru cateva secunde o data la cateva zile.
Puteti sa ma ajutati cu un diagnostic fie el si relativ.
Va multumesc mult.
Cand este cald mi se umfla venele picioarelor si o vena care intersecteaza osul gleznei devine dureroasa mai ales la mers.Daca pun gheata sau apa rece se desumfla.AR trebui sa specific ca nu am varice si iau anticonceptionale de 8 luni.
De asemenea cateodata am palpitatii la inima pentru cateva secunde o data la cateva zile.
Puteti sa ma ajutati cu un diagnostic fie el si relativ.
Va multumesc mult.
2 comentarii
Consultati un medic homeopat cu experienta, ma indoiesc tare ca un medic clasic va poate ajuta prea mult in caest caz.
buna seara. ma numesc cristina am 31 de ani.Am o intrebare pentru ceva curios ce mi sa intamplat ieri! fara sa ma lovesc la glezna, stand in pat o vena de la piciorul stang de pe glezna mi sa spart din senin!!!!Am 1, 72. 69 kg. sunt o persoana hiperactiva un pic stresata, usor irascibila nu iau nici un tip de tratament.am inceput akm 1 luna anticonceptionalele.sufar de astm.nu stiu altceva daca mai trebuie pus ma puteti intreba!
Multumesc daca cineva ma poate ajuta!
Multumesc daca cineva ma poate ajuta!
Alte subiecte recente din această secțiune: