Vreau sa renunţ la escitalopram - cipralex

24-11-2015
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
Bună, de aproape 3 ani iau cipralex şi deja mi se pare exagerată perioada plus ca intenţionez sa rămân însărcinată. La inceput luam xanax si cipralex, am renunţat la xanax după vreo 8-9 luni iar cipralex de 10 luam dimineaţa şi seara câte unu. Acum 6 luni am înjumătăţit şi doza de cipralex dar vreau să renunţ de tot. Psihiatrul pe care îl am s-a ocupat de mibe foarte ok la început când a văzut în ce stare eram, dar acum parca a devenit o rutină sa tot merg după reţetă...direct vine cu reţeta când ma vede si asta e toata 'consultaţia'. Pana acum m-am descurcat singură sa imi reduc doza, ii spuneam si lui ca am mai redus si zicea ok. M-am simţit bine de fiecare dată când am redus-o însă acum la final nu ştiu cum sa procedez... Dacă poate cineva să mă ajute cu un sfat/părere ar fi super!
4 comentarii
0
24-11-2015, ora 23:56
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
E foarte simplu, iei vreo doua saptamani jumatate de pastila apoi inca o saptamana un sfert de pastila apoi gata !
0
25-11-2015, ora 09:47
Aroxi
Nu este medic/terapeut
Aroxi
Ma gândeam ca poate trebuie câteva luni sa iau jumătate si apoi un sfert. Sper sa funcţioneze. Mulţumesc mult :)
0
22-05-2020, ora 13:57
DianaPirvu
Nu este medic/terapeut
DianaPirvu
Ati renuntat la Cipralex? Sunt curioasa daca ati observat modificari in starea generala dupa incheierea tratamentului. Si daca da, dupa cat si pentru cat timp.
0
08-06-2020, ora 08:44
Anonim077
Nu este medic/terapeut
Anonim077
Dupa mine nu as ramane insarcinata 50% din boala o va avea si copilul.si imi plus boala revine..asa ca sa mai mergi si cu un copil la acelasi medic..crede-ma o sa se sature si el.Ganditi de 2 ori, uneori e bine.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul