Vuiet in cap
Buna ziua. am o problema. timp de o luna aud in cap un vuiet, cum s-ar auzi un tren in departare. timp de o luna vuietul nu a incetat iar uneori seara aveam dureri mari de cap de parca nu ma mai puteam concentra. e adevarat ca ma trezesc de mai multe ori pe noapte pt ca am copil mic, dar recuperez ziua sau cand reusesc. chiar si cand sunt odihnita tot am acest vuiet..la un moment dat devine enervant.uneori ametesc, ori devin agitata. sunt si o fire mai nervoasa. cand eram mica am avut tensiune intercraniana. am fost de 2 ori la medic..mi-a luat doar niste analize. tensiunea arteriala este buna. uneori am si palpitatii la inima. medicul spune ca s-ar putea sa fie de la o infectie in organism. nu demult am fost racita si trei zile am avut febra mare.mi-a dat ampicilina. deci de la ce e vuietul asta? oare sa am tensiunea intercraniana marita-. ? va rog frumos sa-mi raspundeti. multumesc anticipat.
1 comentarii
Buna ziua!
SI eu am un vuiet, de vreo sapte ani, am fost la 'n'medici(oftalmologi, o.r.l-isti, neurologi), in final am ajuns la psihiatrie, de unde mi s-a spus ca am un sindrom depresiv si m-au indopat cu antidepresive,.degeaba,. s-a dus si depresia, dar zgomotul persista si in tot acest timp in care am crezut ca sunt depresa, mi-au aparut si ameteli, pierdere de echilibru, irascibilitate, probleme oculare, dureri musculare, osoase, articulare.Concluzia:am borrelia, deci boala Lyme(muscatura de capusa), dupa ani de chin am aflat in sfarsit ce am.
Deci n-ar strica niste analize parazitologice...
SI eu am un vuiet, de vreo sapte ani, am fost la 'n'medici(oftalmologi, o.r.l-isti, neurologi), in final am ajuns la psihiatrie, de unde mi s-a spus ca am un sindrom depresiv si m-au indopat cu antidepresive,.degeaba,. s-a dus si depresia, dar zgomotul persista si in tot acest timp in care am crezut ca sunt depresa, mi-au aparut si ameteli, pierdere de echilibru, irascibilitate, probleme oculare, dureri musculare, osoase, articulare.Concluzia:am borrelia, deci boala Lyme(muscatura de capusa), dupa ani de chin am aflat in sfarsit ce am.
Deci n-ar strica niste analize parazitologice...
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 1RMN cerebral și coloană cervicală
- 0O părere parapareză spastică
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.