WPW, TPSV

134 comentarii 1 2 345 Înainte ›
0
25-09-2009, ora 17:34
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
bun! pai daca am fi toti pe mess la o anumita ora am putea face conferinta de exemplu si mi se pare muult mai util decat sa scrie aici pe forum si sa raspundem dupa 2-3 zile...deci eu indemn la messenger!!!
0
26-09-2009, ora 12:39
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Buna ziua tuturor!

PENTRU MATEIAS

Nu am vrut deloc sa fiu ironica atunci cand am afirmat ca unele dintre mesaje m-au amuzat.Era la un mom dat intr-un mesaj de-al tau o referinta privind un tip de pe forum care a afirmat ca i-a reusit ablatia si i-a bagat electrostimulatorul...Modul tau de exprimare, mirarea ta..m-au facut sa rad.la fel ca si cea a altui tip de aici.
Intrebi de unde sa fie adusa aceasta aparatura!? Asta e treaba Min Sanatatii.Noi doar facem o petitie comuna prin care soiicitam asta.Se aloca fonduri ptr utilarea spitalelor, se aloca fonduri europene.Am spus performante ptr ca si tu la un mom dat ai vb despre asta..Stii bine ca exista mai multe tipuri de tahicardii...mai multe cai anormale..deci, si mai multe tipuri de catetere.Ma gandesc ca poate intre timp s-or mai fi inventat si alte metode cu risc scazut.In ziua cand am intrat prima data pe forum si m-am inscris...am mai facut niste cautari.Spre surprinderea mea am gasit anunturi prin care se vindeau pe net astfel de aparate(ptr ablatie) Pai daca au ajuns sa se vanda pe net va inchipuiti ca sunt depasite, unele second hand.Consider ca un aparat performant are o utilizare strict spitaliceasca, costa mult si nu ar trebui sa gasesti pe net diverse firme care sa vanda asa ceva ca si cum ar vinde un computer sau ceva similar si la indemana.

Privind autosugestia. Dupa a doua criza cand mi s-au facut socurile, tot continuam cu crizele si ajungand la Municipal la desocare un dr nu a fost deloc mirat.Mi-a spus clar ca trebuie sa ma obismuiesc cu astfele de situatii, sa nu intru in panica si sa ma controlez de fiecare data.Atunci nu am realizat dar pe parcurs am inteles.Este ca si la diabeticii dependenti de insulina.Ai criza incepi sa te pregatesti.Cand o simti ca vine, incepi sa tusesti. de mai multe ori.astfel incat in acel moment se schimba ritmul cardiac iar criza poate inceta imediat(asa se intampla la mine).

IMPORTANT: in boala noastra sunt contraindicate EXCITANTELE: ciocolata, cafeaua(admisa cea fara cofeina), Coca Cola, Pepsi.

Parerea mea ca specialist in terapii complementare este ca toate bolile(inclusiv tahicardia) se datoreaza deficitului energetic sau dereglarii centrilor energetici.

Am urmarit evolutia ta pe forum(dealtfel tu ai deschis acest subiect acum 2 ani).Uite ca au trecut 2 ani si nu numai ca nu ti-ai facut ablatie dar nici nu a fost necesar(adica starea sanatatii tale nu s-a degradat astfel incat sa fie nevoie sa faci interventia).Stiu ca este neplacut sa traim toata viata dependenti de antiaritmice dar, daca ai citit toate postarile ai vazut si tu ca aproape toti cei care au facut ablatie precizeaza ca au inceput sa revina simptomele de aritmie...ceea ce ma face sa cred ca si ablatia asta este un remediu temporar
0
26-09-2009, ora 12:49
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
TOT PTR MATEIAS

Vorbeai de fiobilin.Stiu ca asta este recomandat printre altele in aritmii, bradicardie si tahicardie...
La prima mea criza din 2002 ca sa fiu scoasa din extrasistola(unde exista risc de stop cardiac) mi-au admi 2 injectii intravenoase printre care si Fiobilin.dar tot continua criza.Fiind constienta l-am auzit pe dr sfatuindu-se cu un altul pe care l-a chemat si a spus cam asa" daca cu fiobilin nu am putut-o scoate, atunci cu ce sa mai incerc"???Intrebandu-l pe sotul meu care era prezent, acesta mi-a spus ca asa ceva se foloseste si prin injectare direct in inima la cei intrati in moarte clinica.

Privind FUMATUL.Eu fumez aproape c2 pachete pe zi...si inca le-am redus.fumam fix 2 pachete.Dr a spus ca tigarile implica risc ca orice drog dar parerea lui era ca nu este necesar sa nu mai fumez..dar sa le reduc.
Cu toate ca am remedii infailibile pr renuntarea la fumat, uite ca eu nu imi aplic aceste remedii.Cafea nu, alcool nu...daca nici tigari n-am sa fumez...

Vreau sa-ti mai spun ca eu ma mai prostesc din cand in cand si mamanc creme de ciocolata..si multumesc lui dzeu...nu s-a declansat.
Multa sanatate tuturor!
0
26-09-2009, ora 12:55
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Stiu ca tahicardia intra in cat handicapurilor deoarece medicul mi-a spus..chiar mi-a recomandat sa fac demersuri sa imi pun dosarul...Ma mai gandesc.
Este handicap ptr ca, capacitatea de munca este redusa la cei cu boala noastra(oboseala, evitarea sit de stress), motiv ptr care intra in categ handicapurilor.Da, e jalnic

ANGELBOY
Stiu, a mai sugerat cineva asa ceva dar mi-e teama ca nu vom reusi niciodata sa ne strangem toti pe mess(dealtfel vad ca pe forum ultimele discutii le purtam doar noi 3)
0
26-09-2009, ora 13:13
ildiko.kovacs
Nu este medic/terapeut
ildiko.kovacs
Buna! Ieri la servici eram in pauza de masa cand dint-ro data am avut a extrasistola dupa care a inceput criza. Am fost promta si mi-am provocat varsaturi asa am reusit sa ies foarte repede din criza.Sant sub tratament medicamentos cu CORDARONE 100 mg, dar nu acopera crizele doar in proportie de 75 la %.Orice ai face cand e sa faci criza o faci.Eu nu fumez nu beau alcool, cola nu folosesc nimic ce este excitant pentru inima si totusi fac crize.Cunosc trei medici tineri care fac criza TPSV, pana acuma nici unu nu si-a facut ablatie.Unul din ei a facut o criza de au stat 9 medici langa el si nu iesea cu tratament medicamentos decat cu una dintre manevrele vagale, provocandui varsaturi.Eu as opta pentru ablatie, cu toate ca-mi este frica.Dar nu mi se pare normal sa traiesti cu astfel de crize mai ales cand te apuca cine stie in ce locuri iar cei din jurul tau nu inteleg ce ti se intampla.Orice interventie are riscuri, si o banala injectie IM. Va doresc sanatate!
0
26-09-2009, ora 14:29
nicolero
Nu este medic/terapeut
nicolero
Buna ! Sunt convinsa ca multi intra, citesc...mai prind o mica speranta :* nu sunt singura/ul ce trece prin asa ceva*, doresc sa isi expuna parerea dar.in cele din urma nu o fac si apoi...click pe X de la fereastra al acestui forum (cum de altfel si eu procedez la fel).
Da, eu sunt de acord cu propunerile voastre de a ne auzi pe yahoo, sau skype.Ar trebui sa stabilim o data si o ora anume, sa lasam aici scris.si toti ce vor dori sa intre in conferinta vor putea sa contacteze. Ar fi super fain daca si armmdt ar intra cu noi, pt ca avem nevoie de ajutorul lui...Eu raman deschisa la aceasta propunere. Astept raspunsurile voastre.
Sanatate !
0
26-09-2009, ora 23:01
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
Mai...care sunteti deacord sa vb pe mess, lasati ID-ul ala...si noi adaugam sau adaugati-ne pe cei care si-au lasat deja ID!!!
0
28-09-2009, ora 08:07
mateias
Nu este medic/terapeut
mateias
PENTRU WPW

Deci, cum ramane cu petitia.
Eu nu am intrebat de unde sa aduca o aparatura noua.
Am intrebat unde ( la ce spital ) sa aduca aceasta aparatura.
Este foarte important medicul care foloseste apparatra. Trebuie sa fie cu experienta si fosrte priceput, ca daca nu poti sa aduci aparatura de ultima generatie si sa ai rateuri din cauza medicului.
Sanatate maxima
0
02-02-2010, ora 00:47
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
La multi ani tuturor...si in special lui Mateias care a deschis acest forum.
Am lipsit ceva timp, e adevarat!In acest timp am tot tinut-o in crize.In dec(chiar in ziua celui de-al doilea scrutin) s-a pornit prima criza mai serioasa fiind nevoita sa ajung la spital.Am sunat la salvare de 3 ori..si nu a venit nici dupa 2 ore...drept ptr care am luat un taxi...si in fata spitalului Municipal am iesit din criza.Normal ca am intrat la desocare unde nu au mai avut ce sa-mi faca!
In ianuarie am ajuns iarasi la spital.Pe 1 febr ma aflam intr-o policlinica unde mersesem sa cer o adeverinta ca sunt apta sa fac un curs.M-a apucat acolo criza.Era chiar ora la care medicii isi terminau tura(14).Noroc ca am gasit o doctorita intr-un cabinet Era chiar sotia drului Ciomu.Frumoasa femeie si cu un si cu un suflet minunat.A pus trei asistenti pe langa mine.Aveam tensiunea 20 si ritm de 195.A sunat de 4 ori la salvare..care nu mai venea.A dat telefoane sa vb cu seful de la ambulanta de sector...si tot n-a reusit.A trimis un asistent sa cumpere din banii lor o fiola pe care nici n-a reusit sa mi-o administreze intravenos, eu avand niste amarate de vene mai mult invizibile...A reusit doar sa-mi sparga vena.
Mi-au facut manevra vagala(masaj carotidian) Ieseam din criza..intram iarasi.Si am tinut-o asa o ora si jumatate pana a venit salvarea echipata doar cu asistentul si soferul.
Daca intr-o policlinica nu vine salvarea, ia ganditi-va ce se intampla cand suni de acasa?!Oricum..ma gandesc sa trantesc un proces Directiei de salvare care mi-a pus viata in pericol si care mi-au produs suferinte fizice mai mult de 2 ore.Pana am ajuns la spital mi-a scazut tensiunea si ritmul cardiac la 110.Poate unul sanatos se speria si simtea ca si 110 este un ritm anormal...eu, in schimb, ma simteam fericita si linistita.Depasisem starile de panica, cap greu, stare de lesin, etc.Va spuneam intr-un post ca eu folosesc metoda tusitului cand ma apuca criza.Am aflat acum si de provocarea vomei.
Sa revin la subiect.La spital, mi-au facut al doilea EKG..(unul mi-l facusera in salvare..ocazie cu care asistentul a vrut sa-mi bage si o branula-la aceeasi mana...si mi-a spart si asta vena...
La spital am decis sa nu mai las lucrurile asa si le-am spus ca vreau ablatie.Cardiologul la care am fost expediata de la desocare..era un rezident care mi-a schimbat medicatia din Verapamil in in Concor.L-am cumparat la reintoarcerea acasa dar nu am inceput sa-l iau ptr ca am vazut in prospect ca este ptr hipertensiune si nu scrie si despre tahicardie ca la Verapamil.Medicul mi-a dat o trimitere catre asist unui dr fin Municipal(Siliste, parca) si azi ma duc la el sa ma treaca pe lista...ptr ca dr este plecat la specializare in Franta.Curios, ptr ca in 2002 cand m-am dus prima data se umbla tot cu liste..caci sectia era noua si asteptau o echipa din Franta..evident ca eu nu am mai avut loc..si nu m-am enumerat printre cei luati de "cobai " de catre francezi.

Ceea ce este relevant este ca la desocare mai era o tipa cu TPSV..era inconjurata de medici, asistente si avea si masca de oxigen pe gura.Pe moment nu am stiut ce e cu ea decat ca este si ea in criza..dar rezidentul in discutia avuta mi-a spus ca tipa avusese ablatie si iata ca facuse iarasi criza.
Cu toate riscurile ce le impune aceasta procedura..eu m-am hotarat.Azi ma trec pe lista si vreau sa scap odata...Credeti-ma ca m-am saturat1 De 8 ani(luna asta ii implinesc) iau cate 3 Verapamile pe zi si degeaba.Stresata nu am voie sa fiu.Conflicte nu am voie.Socuri psihoemotionale nu.Cafea, tigari, ciocolata, nu.Pai ce viata e asta? Mai bine ma duc la Antipa si ma bag intr-un borcan cu formol.
Mi-e dor si mie de ceva dulce.nu am voie pe baza de cacao.Am ajuns s-mi cumpar pudra de roscove care sa suplineasca cacao.Nici cafea decofeinizata nu mai beau Beau ness de orz.Tiarile le-am schimbat cu unele de abia le fumez..iar acum in loc de 2 pachete fumez doar unul.Si cu toate astea crizele s-au indesit.

MATEIAS!
Tu ce-ai mai facut?!Ceva schimbari?! Privitor la aparatura.Momentan nu am auzit sa existe alt sistem si aparatura mai performanta de vreme ce dr Siliste se specializeaza de vreo 8 in Franta!La noi nici macar cu celule stem nu ne putem vindeca.Alea dezvolta in organism celule noi, regenerate.Noi trebuie sa scapam de nenorocitul ala de circuit electric.citeam ceva interesnt pe net in seara asta

Cica trebuie sa se descopere cauzele aparitiei tahic iar printre metode se poate determina dozarea hormonilor tiroidieni si a valorilor electrolitilor din sange(cica potasiul si calciul infl frecventa si rir=tmul cardiac..nu scria daca excesul acestora sau deficitul)Si mai scria ca unele medic printre care si cele ptr slabire(care contin cofeina) declanseaza boala, precum si cele ptr desfundarea nasului( astea or contine efedrina despre care se scria?)

Cert este ca noi, cei cu TPSV suntem vai mama noastra!
Da, e deprimant ca ne enumaram printre cei care au dreptul de a obtine o incadrare intr-un grad de handicap dar asta este, Incadrarea este ACCENTUAT, iar certificatul este permanent(fara revizuire anuala)
Ganditi-va cati asa zisi handicapati nu u nici pe dracul si beneficiaza de acel buget personal dat handicapatilor cat si de facilitati(inclusiv fiscale-scutire impozit pe casa si salariu), plus abon metrou si RATB si 6 calatorii cu trecul
Ganditi-va ca acesta este un DREPT, si nu o facilitate
Pana imi vine randul la ablatie..o sa incerc ceva.Acum studiez in amanunt reglarea centrilor energetici umani.Am citit ca anumite pietre semipret regleaza acesti centrii, iar cateva dintre ele sunt bune ptr afectiuni cardiace Daca eu reusesc promit sa va vindec si pe voi

Sanatate tuturor si curaj!
0
02-02-2010, ora 00:55
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
buna! te sfatuiesc sa mergi la floreasca la Dr. Vatasescu! Multa sanatate! mai multe detalii daca vrei am lasat ID meu de mess pe forum p-aici! multa sanatate!!!
0
02-02-2010, ora 20:58
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Fratilor! Sunt terminata fizic si psihic! Azi dimineata am fost la Municiopal.Nu spun decat ca este o mafie extrordinara.Acolo nu te primesc decat daca esti"recomandat" sau dai spaga! M-au refuzat cu recomandare cu tot.Am facut chiar acolo un spasm de glota(datorita starii conflictuale prin care am trecut certandu-ma cu asistenulul lui Siliste) M-au luat aia mai mult lesinata si m-au pus sub monitorizare vreo 30 minute, si fiind intr-un salon de barbati m-u dat pe mana unei asistente sa ma duca la un salon de femei Pe hol, tipa mi-a spus"salut si bonjur!" Iata cum ne protejeaza statul pe noi cardiacii.

Cred ca maine ma duc la dr Vatasescu, asa cum mi-a recomandat angelboy
0
03-02-2010, ora 08:29
mateias
Nu este medic/terapeut
mateias
Ptr. wpw.
cred ca trebuie neaparat sa incerci ablatia. Eu deocamdata ma simt bine ( cu tratament ) si nu ma grabesc cu ablatia.
Sanatate maxima
Sa ne spui si noua daca faci ablatia.
0
04-02-2010, ora 18:52
adic
Nu este medic/terapeut
adic
buna, pana de curand nu stiam de acest sindrom wpw,
am fost diagnosticata dupa o stare de semilesin si puls 200
sapt viitoare urmeza sa fac investigatii la spitalul militar, credeam ca se poate rezolva mai simplu dar citind de la voi acum imi e putina teama ca totul poate fii ok din prima
am inteles, neoficial, ca ar fii f scumpa interventia, pt ca ustensilele sunt suportate de pacient
stie cineva la ce suma se ridica? multumesc
0
05-02-2010, ora 17:03
aylynya
Nu este medic/terapeut
aylynya
Buna la toti Eu am crize de la 13 ani.pana nu m-au prins in criza nu si-au dat seama ce am.si m-au diagnosticat cu TPSV.simptomele...le stiti.fac crize foarte des.ieseam cu fosfobion.cred ca despre asta e vorba, nu despre fiobilin.fosfobionul nu se mai fabrica de mult la noi in tara, din pacate :( acum sunt sub tratament cu cordarone.ceeace mi se administreaza si in timpul crizelor.dar uneori este inutila administarea cordarone-ului...nu mai are nici un efect...uneori ies cu beta-bloc.dar nu stiu pana cand...simt uneori ca urmatoarea criza este si ultima.
Nu mai lucrez, nu pot avea o viata sociala normala pentru ca nu stiu unde si cand ma apuca criza.am facut toate investigatiile.mi s-a recomandat si ablatia.dar fiind foarte controvesata nu ma pot decide :|

Propun sa formam o comunitate online, sa ne intalnim pe un blog sau, daca are cineva posibilitatea sa fac un site special pentru asa ceva.sau este? eu nu stiu de asa ceva...pe skype sau pe yahoo...este cam aiurea.
Sunt sigura ca multi sunt cu moralul la pamant.ca si mine.si un astfel de loc ar fi un ajutor si o mangaiere pentru noi.Plus de asta am fi la curent cu ultimele noutati.
Va multumesc mult si va urez la toti multa sanatate !
-*


(*modificat de administrator)
0
11-04-2010, ora 16:47
myrk
Nu este medic/terapeut
myrk
buna tuturor! eu am facut ablatie la iasi (dr grecu mihaela); nu mi se pare cine stie ce (acum) aceasta operatie, cel mai important e sa-ti pastrezi calmul in timpul interventiei.problema e ca am facut, la un an dupa ablatie, o criza de fibrilatie timp de 15 min, in care am crezut ca imi crapa inima (ablatia am facut-o in martie 2009) +extrasistole (vizibile pe ekg) post-criza cu zecile.dupa ablatia reusita (in cazul meu-diagnostic de fibrilatie atriala, sanse de succes post-ablatie de 20%), un an de zile in care m-am simtit bine dupa interventie si vine pe nepusa masa ac criza (cardiaca-nu mai vb de cea globala), moralul este, evident, putin (mai mult) afectat. dar, urmatorul pas este reprogramarea la medicul cardiolog. se pare ca extrasistolele mele-ventriculare de ac data-provoaca ac crize de TPSV sau de fibrilatie-ramane de vazut in ce categ le incadreaza medicul specialist. constat, din experienta proprie si din ce-am citit pe forum, ca nu-i usor sa scapi de aceste tahi-aritmii.le-as recomanda, celor care se mai indoiesc, sa-si faca ablatie cat mai repede (evident daca si medicul le recomanda), ptr ca sansele de vindecare sunt mai mari daca ac interventie se face la cat mai scurt timp dupa ce a fost descoperita boala; nu tre' sa lasi anii si zecile de ani ptr ca ti-e frica. eu, din cauza "competentei" medicilor din bt, care nu sunt in stare sa monitorizeze ekg un bolnav in criza TPSV adus la urgenta si care timp de peste 20 de ani mi-au spus ca "nu am nimic" (acum am 40), m-am procopsit, din cauza crizelor, si cu slabirea muschiului cardiac-diagnostic pus la iasi de dr grecu in 2 zile-insuficienta grad II NYHA. asadar, mult curaj si succes la ablatie!
0
13-04-2010, ora 15:38
myrk
Nu este medic/terapeut
myrk
ablatia rezolva in mod elegant crizele de tpsv.prin ablatie se "parlesc" acele circuite parazite din inima care induc crizele de tpsv. este posibil sa fie nevoie de mai multe sedinte de ablatie, deoarece pot exista mai multe focare generatoare de impulsuri false, ce provoaca aceste palpitatii. de aceea se intampla frecvent ca pacientii sa faca crize post-ablatie, ptr ca in inimioarele lor se afla n-1 focare. eu cred ca este o metoda moderna de tratament (si singura cu rezultate bune) a acestor pro ble me.
0
28-04-2010, ora 14:13
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Buna ziua, dragii mei colegi de suferinta!!
Dupa o lunga si grea absenta(vorba lui Dan Diaconescu:))), revin... facand haz de necaz.
In starea mea de sanatate au mai intervenit mici schimbari.Dupa ce s-au reluat crizele...februarie, intr-una din "vizitele" mele la sectia de desocare a spit Municipal, medicul de garda mi-a marit doza de Verapamil...si pot spune ca nu am mai avut crize aproape 2 luni.
Constientizand ca viata noastra depinde de divinitate, am incercat si o metoda mai putin alopata.
Am inceput o serie de rugaciuni ptr bolile de inima, rugaciuni concepute de un reverend american si redate intr-o carte.Rugaciunea este scurta dar se intercaleaza cu Tatal nostru(spusa de 11 ori), Ave Maria(11 ori) si Crezul.Dupa vreo 10 zile au aparut primele rezultate.Nu mai obosesc.Nici cand imi fac patul, nici cand alerg dupa autobuz.E o schimbare, nu? Numai ca de duminica pana azi am vizitat sectia de desocare de 2 ori, si am venele facute praf.
Gata, m-am hotarat sa fac ablatia..dar va pot spune cu convingere ca din boala asta se face o afacere de catre medicii din Buc.Acuzele mele au la baza fapte concrete

SPIT MILITAR-acolo face din cand in cand, si preferential.DR BOLOHAN, care nu se uita la tine nici cat la o masea cariata.Ba mai mult, ceilalti medici din clinica de cardiologie te paseaza la alte spitale pe considerentul de"defectiuni tehnice" la aparatul lor

SPITALUL MUNICIPAL-acolo, dr SILISTE sta mai mult prin Franta la specializare iar piticotul ala de asistent al lui in loc sa te treaca pe lista pana revine Siliste, intra in crize de nervi daca ii spui verde in fata ce ai de spus.Dr Siliste cand este in tara(si daca apuci sa dai de el) cu atata patos te convinge sa renunti la aceasta procedura..invocand de zor riscurile ei..ca te duci invartindu-te

SPITALUL FLOREASCA-Dr VTASESCU- invoca probleme organizatorice pe care le are spitalul...care impiedica efectuarea ablatiilor Te poate ajuta doar oferindu-ti o consultatie la o pol cu plata..pe care ti-o precizeaza vag, pe care o cauti pe net de ametesti, iar dupa ce o gasesti..vezi ca pol este la Iasi iar dr in Buc.Bineinteles ca daca reusesti sa dai de el platesti un tarif piperat ptr consult si restul.mai vedem noi!..potr ca ablatie nu stii daca ti-o mai face...dat fiind "problemele organizatorice" din Spit Floreasca

SPITALUL FUNDENI-Dr CIUDIN- la asta nu am mai ajuns..obosisesem si ma scarbisem de ceilalti.

Asa ca.am cautat pe Google Clinica de cardiologie din Timisoara, am pus mana pe tel, am dat de dr IVANICA, i-am explicat si m-a intrebat cand doresc sa mi se faca ablatia.Am stabilit o data recenta si voi reveni cu vesti dupa efectuarea interventiei

Din povestea de mai sus se desprinde o concluzie.Interventiile TPSV au devenit un lux..nu le poti face chiar daca ai plicul pregatit deoarece iti lipsesc "legaturile"..adica pilele, medicii bucuresteni specializati in electrofiziologie cardiaca constituindu-se intr-o casta, uitand si de codul deontologic si de programele nationale de sanatate ale ministerului sanatatii.Probl este ca majoritatea..daca nu toti, fiind de o anumita varst, si-au facut studiile si specializrile pe banii statului..lucru de care uita acum...la fel cum l-au uitat si pe Hypocrate.
Iar ca o concluzie suplimentara: tot medicii din orasele de provincie sunt OAMENI.
Exemplu: Dr Ivanica de la Timisoara si cu siguranta ceilalti din centrele mari din tara(Iasi si Tg Mures)
In rest...multa sanatate si voi reveni
0
28-04-2010, ora 14:34
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Ptr cel care a pus mirat intrebarea daca tahicardia paroxistica este motiv de incadrarea intr-un grad de handicap.
DA, aceasta boala se incadreaza in grupa celor ptr care comisia de specialitate te declara cu dizabilitati..mai ales daca din anamneza rezulta ca ai la activ mai multe crize si ai recomandare de ablatie.

La aceasta boala se recomanda, pe langa evitarea excitantelor(cafea, ciocolata, Cola), urmatoarele:

-efort fizic
stresul
-socuri psihoemotionale si starile conflictuale

Prin manifestarea ei, precum si prin recomandari, se diminueaza capacitatea de munca, motiv ptr care se da grad ACCENTUAT cod 105., valabilitate PERMANENTA

Culmea, cei cu boli psihice(care sunt greu de dovedit) sunt incadrati mai bine(handicap GRAV), cu o indemnizatie mai mare(1/2 peste cea accentuata) Este binevenita propunerea guvernului de a se face putina "curatenie" si prin aceasta categorie de oropsiti ai sortii
0
28-04-2010, ora 15:09
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
Doamna WPW...stiu ca sunteti suparata pe mine fara motiv...insa va informez ca dr ivanica din ce am auzit e cel mai scump medic pe ablatie din tara...poate intre timp s-a modificat ceva...dar sa nu uitam ca e si poate cel mai bun...acu fiecare decide ce face cu banii sai si cu sanatatea sa...
Iar in legatura cu Dr. Vatasescu...credeti-ma...are bunavointa!!! f mare bunavointa si este cel putin la fel de bun ca Dr Ivanica din ce am auzit!...poate kiar asa stau lucrurile acum la Floreasca...ca sa va convingeti va dau un mail...e un asistent de-al dansului si ii cam cunoaste pe toti medicii "ablatisti" din tara.. :
-*
Multa sanatate si tot ce va doriti de bine!!!


(*modificat de administrator)
0
16-05-2010, ora 08:04
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Am venit in aceasta dim de la Timisoara unde pe 14 mai am facut ablatia
Il recomand cu caldura pe dr Gabriel Ivanica
Un om exceptional, un profesionist desavarsit(el a inventat procedeul de ablatie in RO)
Cine este interesat de a obtine mai multe informatii sa lase aici id-ul de mess
0
02-06-2010, ora 14:46
elenasc2003
Nu este medic/terapeut
elenasc2003
Va rog sa imi spuneti care este spaga corespunzatoare pentru ablatie in Municipal Bucuresti. Se da si la asistent.sau ii da medicul? Cum trebuie sa decurga lucrurile?
0
06-07-2010, ora 22:50
WPW
Nu este medic/terapeut
WPW
Pentru MATEIAS-cel care a deschis in urma cu vreo 2 ani acest topic...
pe 14 iulie fac 2 luni de la interventie.
Ma simt perfect. nu am avut extrasistole si nici nu a revenit tahicardia.
Sincera sa fiu, am indurat 8 ani viata de calvar pe care am dus-o numai si numai ptr ca am fost influenta de un medic de la Municipal..care in loc sa ma ajute, mai rau m-a speriat..vorbindu-mi despre sansele minore ale unei ablatii.Intrand in urma cu cateva luni pe acest forum, citind posturile altora, citind despre nereusitele lor, m-am speriat si mai tare.
Daca nu era angelboy la care am apelat intr-un moment..nu ma decideam sa fac interventia.Ii multumesc cu aceasta ocazie, chiar daca cel ce-l operase si pe el nu a putut in final sa ma opereze si pe mine.
Si cum nimic nu este intamplator, poate destinul a vrut sa ajung la acelasi medic la care trebuia sa fi mers inca din 2003.

Cu toate ca dr Ivanica de la Inst de Cardiologie din Timisoara, este un medic f bun..si se vehicula aici pe site ca ar fi cel mai scump medic in domeniu, realitatea este alta.Este un om sufletist si primeste cat i se ofera..dealtfel acest om merita cu adevarat sa fie cinstit.Pe mine m-a operat inainte sa-i dau o atentie..si inca cu profesionalism.i-am dat 1000 de roni, atat.Am oferit 250 roni echipei sale de la sala( patru fete minunate) si mici atentii banesti asistentelor de pe sectie, niste persoane minunate si total dezinteresate.

La 2 sapt dupa interventie am inceput sa am ptr circa o sapt niste crize psihice.Aveam senzatia de presiune in piept(asa cum ma apuca inainte de inceperea nenumaratelor mele crize, apoi incepea starea de panica..si dupa 1 minut imi trecea. Pe 17 iunie m-am dus la controlul de o luna..la clinica privata a dlui dr Ivanica..unde ptr 200 de roni m-a consultat, mi-a facut un EKG si o ecografie cardiaca.Ba mi-a dat si chitanta ptr aceste servicii.Revenita acasa9in Buc) mi-au incetat brusc crizele.De fapt cred ca aceste manifestari se datorau faptului ca imi lipseau crizele tahicardice.
Slava domnului ca am scapat!
Mateias! Daca inca nu ai facut interventia, fa-o acum...cu incredere.
Multa sanatate tie si tuturor...si nu doresc nici dusmanilor mei sa treaca prin ce am trecut eu 8 ani
Acum pot
0
11-10-2010, ora 13:11
norvea
Nu este medic/terapeut
norvea
buna ziua, te felicit ca ai reusit cu ablatia,. eu sunt depistata de 3 ani, am avut tahicardiio perioada dupa care nu am mai avut, la inceput am fost la tg. mures la dr. micu, unde dupa o electrofiziologic, pe partea dreapta a zis ca e pe stanga, bineinteles nu am ramas atunci, trebuia sa revin dar intre timp am avut o operatie de colicist, care a fost doua in loc de una, noroc de domnii dr. de la iasi ca m-au salvat si multumesc lui Dumnezeu, apoi a fost o perioada nu am mai avut nimic sau era ceva usor, pana acum vreo doua zile am avut treaba cu niste struguri, unde am facut tahicardie, care sa repetat a treeia zi iar, dar cum sa va zic, acum parea ca se potoleste si numai ce incepea iar, mi-am luat tensiunea acasa, eu de obicei am tensiunea 10 cu 6 si batai 60-70 dar acum aveam 14 cu 7 si 145 b/min am ajuns la noi la urgenta, unde in afara de de ekg si frontin nu mi-au facujt nimic decit sa ma interneze, pana la urma mia trecut am o durere de caaaaappppppp de nu mai pot ceea ce eu nu aveam, iar ei mi-au zis ca nu e de la wpw, ce sa mai cred ?????? si as vrea si eu o adresa buna pentru a merge pana la urma sa fac acea ablatie, care ma poate ajuta ???????multa sanatate
0
11-10-2010, ora 14:17
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
scrie-ti un mail -
sigur veti gasi rezolvarea la Dr Vatasescu de la Floreasca Bucuresti!
Multa sanatate si curaj ca e usoara interventia !!!
0
11-10-2010, ora 14:18
angelboy
Nu este medic/terapeut
angelboy
alxrro este un asistent de-al dl Dr Vatasescu!
0
11-10-2010, ora 19:55
norvea
Nu este medic/terapeut
norvea
multumesc mult care, vrea sa mi dea mai multe detalii, sunt dispusa sa ascult pe cei si-au facut aceasta ablatie
0
06-01-2011, ora 19:57
norvea
Nu este medic/terapeut
norvea
buna ziua si la multi ani, am incercat sa iau legatura cu dr. vatasescu dar greu se ajunge la el, am pana la urma la clinica la dumnealui si mi-a zis ca o sa ma programeze si o sa ma anunte, sunt in asteptare.oare pana cind ????? stie cineva, a mai fost cineva la el, cum e ??????
0
28-01-2011, ora 21:12
oana-sol
Nu este medic/terapeut
oana-sol
Buna si la multi ani! Numele meu este ioana am 25 d ani...am fost diagnosticata cu tpsv in luna octombrie si medicul de aici din Suceava mi-a dat bilet de trimitere pt ablatie la dl dr Ivanica. Am luat legatura...am facut programare am fost la control d 2 ori (urmez tratament cu rithmonorm) iar la ultimul control mia zis k trebuie sa instaleze noul aparat k sa ma poata opera ca zona ce trebuie operata la mine e mai complicata..si mia zis sa il sun la sfarsitul lunii februarie..pana aici nimic complicat..problema ce a aparut este ca am ramas insarcinata si vreau sa va intreb...se mai poate face ablatie?...nu mai am rabdare pana luni cand sa il sun p dl dr va rog sa imi raspundeti k sunt terminata psihic va rog din suflet.
0
19-02-2011, ora 15:18
dorule
Nu este medic/terapeut
dorule
Salutare tuturor!chiar de sarbtori am fost depistat cu TPSV...dupa doua crize ingrozitoare pe care abia in spital mi le-a oprit...Am facut ablatie la Iasi la clinica Parhon la doamna dr.Grecu.Ablatia a reusit si m-a costat 2500 d lei.Va sfatuiesc pe toti sa mergeti sa faceti!Multumesc
0
19-02-2011, ora 22:48
sniper0908
Nu este medic/terapeut
sniper0908
salut de 3 ani am sindrom wpw tip a tpsv am facut 3 ablatii si abia a 3 reusit la o luna cand am fost la control ekg-ul a iesit bine dar de o saptamana a inceput sa ma doara inima si pieptul in piept ma doare cam 30 de minute ma mai lasa iara ma doare cateodata simt asa ca o jena si inainte de ultima ablatie ma durea in piept dar mai putin sa fie angina pectorala
Adaugă un comentariu / răspuns
134 comentarii 1 2 345 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
06-06-2023, ora 10:15
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Senzație de greutate și durere în picioare? Din anul 1997 suntem în România și tratăm varice fără operație și fără internare. La Varicoline, beneficiați de servicii medicale la cele mai înalte standarde, efectuate de profesioniști cu o rată de succes între 93-97%! Detalii aici