zona intima are un miros neplacut si secretii abundente
Buna ziua. Imi puteti spune va rog ce as putea lua in situatia in care zona intima are un miros neplacut si secretii abundente? Tin sa mentionez sa analizele ginecologice mi-au iesit foarte bine. Multumesc anticipat!
13 comentarii
Repetati analiza secretiei la ginecolog fara sa va spalati si fara sa aveti relatii sexuale vreo 24-48 ore inainte. Prezentati tamponul cu secretia si cu mirosul urat ginecologului. Sunt peste 30 de boli cu transmitere sexuala. Trebuie identificata boala pentru a primi tratament adecvat.
Am facut analize pt secretie si este totul ok, insa cu toate acestea este abundenta si miroase urat.ce pot lua? Dna ginecolog nu mi a dat nimic dar nu pot sta asa.ce pot lua? Este f neplacut
Nici un medic nu da tratament fara sa stie boala de pe buletinul de analize.
Trec mai multe femei prin asa ceva.
Ori proba nu se ia corect, ori laboratorul nu lucreaza corect, ori persoana careia i se recolteaza face dush inainte de a merge la ginecolog.
Ideea e ca mai multe boli au aceleasi simptome dar tratament diferit.
Daca ati mai avut candida, poate fi o reaparitie a candidei si trebuie sa faceti tratament pt ea.
Daca dv. sau partenerul ati avut si alti parteneri, poate fi orice. Chlamydia, Trichomonas... Sunt cunoscute peste 30 bts la ora actuala, fiecare cu tratamentul ei.
Bolile acestea pot reaparea cand nu te astepti mai putin.
Cum a aparut ?
Ati luat antibiotice ? Ati mancat dulciuri mai multe sau branzeturi, condimente ? Ati avut relatii sexuale neprotejate cu un partener nou ?
Trec mai multe femei prin asa ceva.
Ori proba nu se ia corect, ori laboratorul nu lucreaza corect, ori persoana careia i se recolteaza face dush inainte de a merge la ginecolog.
Ideea e ca mai multe boli au aceleasi simptome dar tratament diferit.
Daca ati mai avut candida, poate fi o reaparitie a candidei si trebuie sa faceti tratament pt ea.
Daca dv. sau partenerul ati avut si alti parteneri, poate fi orice. Chlamydia, Trichomonas... Sunt cunoscute peste 30 bts la ora actuala, fiecare cu tratamentul ei.
Bolile acestea pot reaparea cand nu te astepti mai putin.
Cum a aparut ?
Ati luat antibiotice ? Ati mancat dulciuri mai multe sau branzeturi, condimente ? Ati avut relatii sexuale neprotejate cu un partener nou ?
Ce bts ati avut inainte partenerul sau dv ? Pot recidiva.
Aveti aici o lista cu boli care se manifesta prin secretie abundenta dar totusi trebuie facut test.
http://veneris.ro/info/despre-chlamydia/
Aveti aici o lista cu boli care se manifesta prin secretie abundenta dar totusi trebuie facut test.
http://veneris.ro/info/despre-chlamydia/
Daca secretia e alba, e ca un iaurt ar trebui sa fie candida.
Daca are miros de peste stricat poate sa fie trichomonas.
Daca are miros de peste stricat poate sa fie trichomonas.
ce este candida si cum se trateaza? Este o bola transmisibila?ce urmari are si ce este bts?
Secretia este alba.am luat pastile pt raceala, apoi urinam des si aveam usturimi. Insa de cand ma stiu am avut aceste secretii..chiar si cand eram virgina. Nu am contact cu alti parteneri.am o relatie stabila de 2 ani si nici el nu a avut alte contacte
Posibil sa fi facut candida de la medicamentele pt raceala.
Cititi pe net despre candida.
Reduceti aproape de zero branzeturile, dulciurile, condimentele.
Mancati cat se poate usturoi, iaurt alb cu bifidus, fara alte dulciuri in el.
Pt. dv. 12 ovule Cervugid, 1 pe zi seara inainte de culcare.
2 pastile de Fluconazol 150 mg, 1 la 4 zile.
Linex (probiotic) 2 pe zi macar in perioada in care faceti tratamentul, apoi una pe zi, cam o luna sa se refaca flora. Candida vine in cazul dv. din intestin.
Pt. sot cereti la farmacista tratament. Nu cunosc.
Sunt destul de costisitoare tratamentele pt candida.
Incercati pe viitor putine dulciuri si branzeturi (astea dezvolta candida), daca luati antibiotice, luati cu probiotice sa nu mai apara.
In timpul tratamentului relatiile interzise.
Cititi pe net despre candida.
Reduceti aproape de zero branzeturile, dulciurile, condimentele.
Mancati cat se poate usturoi, iaurt alb cu bifidus, fara alte dulciuri in el.
Pt. dv. 12 ovule Cervugid, 1 pe zi seara inainte de culcare.
2 pastile de Fluconazol 150 mg, 1 la 4 zile.
Linex (probiotic) 2 pe zi macar in perioada in care faceti tratamentul, apoi una pe zi, cam o luna sa se refaca flora. Candida vine in cazul dv. din intestin.
Pt. sot cereti la farmacista tratament. Nu cunosc.
Sunt destul de costisitoare tratamentele pt candida.
Incercati pe viitor putine dulciuri si branzeturi (astea dezvolta candida), daca luati antibiotice, luati cu probiotice sa nu mai apara.
In timpul tratamentului relatiile interzise.
Am luat ovule.secretia dispare pt putin timp..dar apoi reapare :(
Ati luat 12 ovule si ati tinut si dieta candida ?
Am luat doar ovule.nu mi s a spus nimic de nici o dieta.in ce consta?
Cititi si informati-va pe net despre
a. dieta candida (se bazeaza pe lipsa dulciurilor, branzeturilor, condimentelor etc)
b. candida recurenta.
Sunt foarte multe articole si forumuri de discutii despre acest subiect.
a. dieta candida (se bazeaza pe lipsa dulciurilor, branzeturilor, condimentelor etc)
b. candida recurenta.
Sunt foarte multe articole si forumuri de discutii despre acest subiect.
Într-adevăr..sunt...dar sunt atatea pareri si contradictii incat nu pot înţelege ce eSte bine si ce nu.mnu. va mulţumesc pentru ajutor.
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 9apendicita
- 3infectie dupa ras
- 7cum trebuie sa fie o secretie vaginala normala?
- 3secretii vaginale
- 4Analize secretie vaginala
- 1secretie vaginala
- 1Rezultate analiza secretie vaginala
- 2test papanicolau si secretie
- 0interpretare rezultate secretie vaginala
- 4secretie vaginala anormala
- 1vagin, sangerare, urat mirositor
- 1Secretii vaginale apoase abundente
- 1Interpretare analize secretii vaginale
- 2Durere zona inghinala
- 2Scurgeri vaginale foarte ambundente?
- 3Secretie dubioasa
- 0Scurgere roz, si maronie a 5-a de Letrozol
- 1Igiena intimă, secreții
Mai multe informații despre: Zona inghinala Secretiile vaginale Secretiile vaginale anormale
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: