Excelenta in chirurgia ortopedica miniminvaziva
ROmedic Cabinete medicale Bucuresti Cabinete Ortopedie și traumatologie Ortopedie și traumatologie Bucuresti

Anunțuri & evenimente

06-03-2020

Shockwave - terapie cu unde de soc

Shockwave - terapie cu unde de soc
Preț: 600 RON/3 sedinte
Ortokinetic va ofera pentru prima data in Romania posibilitatea de a scapa de durerile cronice de calcai, umar, cot, spate prin utilizarea unei tehnologii de ultima ora in terapia durerii - ESWT (Extracorporeal Shock Wave Therapy)

Eficacitatea acestei proceduri in tratamantul pintenilor calcaneeni, a tendinitelor cronice - umar, tendon achilian, etc sau a epicondilitelor laterala si mediala a cotului este cuprinsa intre 68 si 81 % in diverse studii - eficacitate superioara in unele cazuri tratamentului chirurgical.

pentru detalii vizitati www.ortokinetic.ro
06-03-2020

Inchiriere aparat CPM

Preț: 450lei/saptamanal.
CPM (contiunuous passive motion)

La majoritatea pacientilor dupa interventii chirurgicale extensive, incercarile de mobilizare a articulatiei provoaca durere si ca urmare pacientii evita miscarea. Acest lucru permite formarea unui tesut cicatricial in jurul articulatiei si drept urmare cand durerile cedeaza articulatia este foarte rigida, iar recuperarea amplitudinii de miscare este anevoioasa durind luni de zile cu kinetoterapie.

Prin folosirea CPM articulatia se misca fara a folosi muschii lezati ai pacientului, impiedicand astefel formarea de tesut fibros. Prin folosirea CPM se reduce rigiditatea articulara, se accelereaza recuperarea si se imbunatateste vindecarea suprafetelor articulare si a tesuturilor din jur.

CPM sunt utilizate in prima etapa a recuperarii dupa interventii chirurgicale (de preferat intre ziua 2a si a21a postoperator). Scopurile tratamentului in aceasta etapa de recuperare sunt:

controlul durerii postoperatorii

reducerea inflamatiei

protectie pe durata vindecarii

Echipamentele CPM determina o miscare pasiva continua controlata a articulatiei. Amplitudinea miscarilor depinde de articulatie dar de obicei creste in timp.

CPM sunt recomandate de chirurgii ortopezi dupa:

protezele de genunchi

artroscopia de genunchi

leziuni de menisci

eliminarea aderentelor

reconstructia de ligamente incrucisate

reparatiile de tendoane

manipulari articulare sub anestezie

dupa tratamentul chirurgical al fracturilor intraarticulare.

La umar CPM sunt recomandate dupa

tratamentul leziunilor de coafa rotatorie

dupa artroscopia de umar

dupa operatii asupra cartilajului articular

dupa manipularile umarului in umar inghetat

dupa tratamentul fracturilor ce implica suprafata articulara.

Daca sunteti programat pentru o astfel de interventie chirurgicala va puteti imbunatati semnificativ rezultatele postoperatorii pe termen mediu si lung luand in considerare un plan de recuperare personalizat utilizand echipamentele CPM ale clinicii Ortokinetic. Va putem oferi deocamdata CPM pentru umar si genunchi atat in centrul nostru din Strada Bitolia nr 44 cat si la domiciliu.
 
Programare