Am aflat.ca m-a inselat

10-10-2018
andradabrasov
Nu este medic/terapeut
andradabrasov
Acum putin timp am aflat.ca sotul meu m-a inselat. I-am gasit poze cu o alta femeie. A continuat sa ma minta. Cred.ca nici acum ni stiu tot adevarul. El sustine.ca a fost o aventura care s-a terminat in 2017 dar am gasit mail-uri din ianuarie si aprilie anul acest. Am ales sa-l iert dar nu pot sa trec peste. El a continuat sa-mi reproseze comportamentul meu din trecut. Suntem de 18 ani impreuna. Eu cred.ca nu s-a terminat nici acum ce era intre ei. Eu i-am scris in mail mamei si ea l-a sunat si el m-a certat. Noi De 3.ani traim separat. El munceste in strainatate me vedem 2nsaptamani la 6 luni. Avem un copil. Ce sa fac?
9 comentarii
0
11-10-2018, ora 12:00
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De obicei în relațiile la distanță apar astfel de probleme. Unui bărbat nu-i este suficient să se vadă cu soția din 6 în 6 luni, deci degeaba îi reproșați că vă înșeală, un bărbat nu-i un robot pe care să-l programați când să-și dorească o femeie.
Faptul că i-ai scris mamei nu-i un lucru tocmai bun pentru că problemele de cuplu se rezolvă în doi fără amestecul oricărei alte persoane.
Dacă doriți să aveți o viață împreună, stați de vorbă și decideți împreună unde să locuiți împreună.
Fără reproșuri, pe un ton calm, decideți care e cea mai bună soluție să fiți împreună. Dacă veți continua să locuiți separat, relațiile se vor răci, iar faptul că în cele două săptămâni în loc să vă bucurați de fiecare clipă petrecută împreună ajungeți la acuze, reproșuri, certuri, mai devreme sau mai târziu veți ajunge să vă despărțiți.
0
11-10-2018, ora 16:04
andradabrasov
Nu este medic/terapeut
andradabrasov
Multumesc pentru raspuns. Cred ca aici se va ajunge. La despartire
0
11-10-2018, ora 16:13
andradabrasov
Nu este medic/terapeut
andradabrasov
De accord cu dvs. doamna. Dar aceleasi principii se aplica si unei femei si eu am fost fidela tot acest timp. Si cu suferinta mea ce fac? Ca de cand am aflat nu reusesc sa ma gandesc la altceva, sa imi vad de viata me a ca inainte. Precizez.ca mamei ei i-am scris. El a facut mult e lucru ri frumoasa pentru mine si copilul meu. E un tata minunat. Sa locuim impreuna Inca nu e posibil. Daca era doar nevoia unei femei poate reuseam sa trec peste Dar simt.ca a fost ceva mai mult. Asta ma doare. Ca nu mai vorbea cu mine.ca inainte.ca nu ma mai asculta .ca inainte si.ca s-a apropiat poate, .ca nu stiu singur, sufleteate De ea.
0
12-10-2018, ora 09:11
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
De reparat o relație e greu, dar nu imposibil, când cei doi își doresc. Stați de vorbă, hotărâți împreună ce aveți de făcut de aici înainte, hotărâți ca subiectele ce v-au făcut rău să le considerați subiecte tabu și găsiți soluții pentru a merge mai departe. 18 ani e o perioadă destul de lungă în care dacă puneți pe hârtie lucrurile plăcute și cele neplăcute vă asigur că cele plăcute vor fi mult mai multe. Bineînțeles dacă asta vă doriți. Nimeni nu vă poate încredința că în altă relație nu veți păți la fel. E mai ușor să repari o relație știind ce n-a mers și făcând lucrurile să funcționeze, decât să intri într-una nouă în care nu știi mai nimic. Și eu nu recomand nimănui să rămână singur dacă lucrurile n-au mers într-o relație.
1
12-10-2018, ora 10:27
andradabrasov
Nu este medic/terapeut
andradabrasov
Va multumesc pentru raspunsuri.
0
12-10-2018, ora 21:30
Jonny Mnemonic
Nu este medic/terapeut
Jonny Mnemonic
Foarte putin 2 saptamani la 6 luni.

Era plecata in Austria sotia mea, la inceput 3 luni si 3 luni acasa. La amandoi ni sa parut o eternitate astea 3 luni, in special mie. Am modificat sa mearga 2 luni si doua acasa. Cand venea pe microbuz vorbea cu alte femei care tot asa mergeau cate doua luni si veneau doua acasa. Erau multe care si-au stricat casnicia, barbatii calcand stramb in astea doua luni, sau unele acceptau compromisul. E pacat ca sunt nenumarati oameni care nu stiu un lucru, e bine ca in cel mai scurt timp la plecari la munca in strainatate, familia SA SE REFACA IN CEL MAI SCURT TIMP, caci pot apare probleme. E mai importanta familia ca banii. Daca e posibil incercati sa plecati dupa dansul, cu siguranta ve-ti gasi de lucru ceva.Stiu cazuri cand copii sau adaptat bine, chiar daca erau pe clasa a saptea sau a opta cand au plecat din tara.
0
12-10-2018, ora 22:16
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Când stați de vorbă amândoi, aveți în vedere faptul că:
„Principalul lucru în viață e familia
Cariera nu te așteaptă acasă
Banii nu îți șterg lacrimile
Faima nu te îmbrățișează noaptea”

de aceea e important să găsiți soluții să fiți împreună voi doi și copilul vostru, pentru că numai împreună puteți construi o relație funcțională, în care suspiciunile să nu-și găsească locul.
1
13-10-2018, ora 12:51
andradabrasov
Nu este medic/terapeut
andradabrasov
Multumesc pentru sfaturi
0
01-11-2018, ora 09:28
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Stiu ca nu-ti e usor Andrada si ca aventura lui te framanta in continuare. E destul de probabil sa continue sa influenteze negativ relatia voastra atat timp cat nu discutati si agreati in mod functional ce s-a intamplat…si atat timp cat nu stabiliti unele limite pentru ca situatia sa nu se mai repete. O discutie in cadrul unei terapii de cuplu cred ca ar fi de folos. Azi e posibila si psihoterapia online prin Skype – chiar si terapia de cuplu.

Dr Rares Ignat
Terapeut de cuplu – Psihosexolog
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •