Ce decizie să iau? sa-l iert și sa continui relația sau sa pun punct?

16-11-2021
Ioana270
Nu este medic/terapeut
Ioana270
S a întâmplat ca iubitul meu sa meargă la o petrecere fără mine și având încredere în el l am lăsat pentru ca mereu mi a demonstrat ca îmi este loial și ca ma iubește. Acolo era și o, , prietena de a mea’’ pe care oricum iubitul meu nu o suporta și mereu o jignea ca este urata și așa mai departe și niciodată nu am văzut o ca pe o amenintare. După ce s a îmbătat a spus ca Închidea ochii și își imagina ca sunt eu și ca a făcut botic în aer aceasta numita, , prt a mea’’ a profitat ca eu nu eram acolo și l a pupat a fost un mic pupic de 1 sec și după el din câte am înțeles de la cineva de la petrecere era mort de beat dar am vorbit si cu ea si mi a spus ca si ea era beata dar când am vb cu cineva care i a văzut când s a întâmplat asta mi a spus ca ea nu prea era beata aproape deloc si el era mort de beat. Acum nu știu ce sa fac cu ea am încheiat orice prietenie mai ales ca mereu îl lauda pe iubitul meu si tot ce vorbeam cu ea îi spunea tot iubitului meu și el nu o suporta oricum si mi a spus ca ar trebui sa termin prietenia cu ea ca e șarpe si eu am fost fraiera si niciodată nu am pus punct acestei prietenii toxice ma gândesc ca a profitat eu nefiind acolo si el fiind intr o stare de vulnerabilitate a încercat sa ne strice relația sau sa încerce sa l fure dar niciodată nu am bănuit ca s ar întâmpla asta mai ales ca îl știu pe iubitul meu și fata asta nu l atrage din niciun punct de vedere. A doua zi după ce și a revenit din beție mi a mărturisit ca a fost un mic pupic pe care ea l a inițiat și el și a dat seama și când era beat ca nu e bine ce s a întâmplat și a încercat sa plece acasa căzând pe drum la ce mort de beat era. Îmi cunosc iubitul și mereu a fost atent cu mine și știu ca ma iubește enorm mereu mi a demonstrat asta și mereu a luptat pentru relația noastră. Ce as putea sa fac cu prt asta am încheiat, , prietenia’’ și ma gândesc ca ce a făcut a fost și din invidie pentru ca probabil a vrut sa fie in locul meu și ma gândesc ca nu a fost chiar vina lui pentru ca nu mai știa de el de la băutura și nu el s a apropiat de ea sa o pupe sa l iert și sa continui relația mai ales ca știu ca nu mi a greșit niciodata sau sa pun punct?
5 comentarii
0
16-11-2021, ora 12:24
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Omul la beție nu e rațional și te poți aștepta la orice.
Dar cum poate ajunge un bărbat „mort de beat”, indiferent dacă partenera e sau nu cu el?
Cred că mai degrabă aici e problema și de asta ar trebui să-ți faci griji, că dacă continuă să bea nu prea e în ordine. Când devii irațional ești capabil de orice, răul cel mai mic e că s-a sărutat cu o persoană, dar putea intra în conflict cu cineva și se putea sfârși rău, sau putea avea un accident la întoarcere, pentru că un om beat nu prea se poate ține pe picioare.
Iar dacă va continua să bea la petreceri, ce faci la fiecare petrecere strici câte o relație?
0
16-11-2021, ora 12:56
Ioana270
Nu este medic/terapeut
Ioana270
A promis ca nu mai bea și de când a fost împreuna cu mine nu a mai băut acum a avut o scăpare ar trebui să i dau o a doua șansa?
0
16-11-2021, ora 15:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Dati-i o a doua sansa dar urmariti-l in timp sa nu mai bea. Aici este problema. La bautura. Verificati si antecedentele lui. Daca e un om obisnuit sa bea, nu va sfatuiesc sa va continuati viata alaturi de el indiferent de ce "promisiuni" va face.
0
16-11-2021, ora 17:10
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Poate să nu bea cât sunteți împreună, dar să bea în rest. Încercați să aflați mai multe despre el de la cei din anturaj. Am avut o clientă care după un an de zile și-a dat seama că iubitul ei e alcoolic, în prezența ei bea numai suc și apă plată.
O persoană care a băut în trecut nu se poate lăsa numai cu promisiuni.
Nu vă despărțiți dar fiți vigilentă și încercați să aflați mai multe lucruri despre el.
0
16-11-2021, ora 19:45
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Pai cine crezi ca e de vina in acest caz ? Inpacati-va si mergeti la distractie impreuna, nu separati.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Semne că te înșală
  • De ce înșelăm?
  •