Recomandare Dr. - implanturi mamare prin axila

23-01-2021
Aphrodite
Nu este medic/terapeut
Aphrodite
Buna Dragilor,
Ma intereseaza recomandari pentru un dr. Chirurg pentru INTERVENȚIE MĂRIRE SÂNI ENDOSCOPIC PRIN AXILĂ (PE SUB BRAȚ).
La cautare pe Google am gasit dr. Serban Porumb, am sunat la cabinet ca sa aflu pretul mediu, dupa ce am citit pe forum ca are preturi exagerat de mari, scria o fata ca i-a cerut 6000Euro + Tva + costul analizelo. Daca cineva dintre voi si-a facut recent operatia la dumnealui, va rog sa-mi spuneti aproximativ daca intr-adevar are scoruri asa mari. Doamna care mi-a raspuns a spus ca nu imi poate da nici un pret deoarece dl. Dr imi va zice in consultatia pe care urmeaza s-o tin pe Skype (caci sunt din Pitesti, sa scutesc drumul) si care costa 300 lei. Am insistat ca inainte de a plati 300 lei pt o consultatie vreau sa stiu si eu pret pt o interventie prin axila cu Mentor sa vad daca imi permit, insa nu a vrut sa-mi zica. Aceasta atitutine mie-mi pare putin netransparenta, evident ca as fi platit consultatia daca as fi fost convinsa ca vreau la acest dr, insa m-a facut sa ma simt ca nici nu sta de vorba cu mine daca nu scot banul. Din punctul meu de vedere daca sunt ok cu pretul (standard) proced mai departe la consultatie unde se stabilesc detaliile si personalizarea in functie de cazul meu specific.
Anyway...daca aveti si alte recomandari de doctori care fac aceasta interventie prin axila, deoarece aici nu raman cicatrici vizibile si se vindeca mai repede, va rog sa impartasiti experienta voastra si pretul pe care l-ati platit. Sunt dispusa sa merg otiunde in Romania daca gasesc Dr. Bun
4 comentarii
0
28-01-2021, ora 23:12
Mael
Nu este medic/terapeut
Mael
Buna! Acelasi lucru il caut si eu. Ai primit vreo recomandare in acest sens? Ai gasit clinica cu cel mai bun dr si cele mai bune rezultate? multumesc!
0
27-02-2021, ora 20:27
Lourdes
Nu este medic/terapeut
Lourdes
Acum o sapt m-am operat la Dr Porumb, augmentare mamara, tehnica prin axila. Costul operației a fost 5950 euro ( analizele nu sunt incluse). Am ajuns la domnul doctor prin recomandarea unui medic. Da un search pe pagina clinici sale, munca dansului vorbeste de la sine. Inainte de operație stateam cu orele pe forumuri, cautam pareri si recenzii, nu am reușit sa găsesc nicio pacienta nemulțumita !
El este cel care a adus in Romania tehnica prin axila, pe langa faptul ca nu am taieturi pe sani, nu mi-am pierdut nici sensibilitatea mamelonului. Toată echipa dansului este de nota 10 domnul anestezist, doamna asistenta ( ma supravegheat toata noaptea, trebuia doar sa deschid ochii si venea in salon sa ma întrebe ' esti bine?' ) am cuvinte doar de lauda!
0
10-10-2022, ora 19:16
elle7
Nu este medic/terapeut
elle7
Update interventie d-l Porumb 2022 - consultatie 300 lei, implant mamar 11.500 de euro.Fara ridicare de san
0
01-11-2022, ora 10:11
me.mirabela
Nu este medic/terapeut
me.mirabela
Am facut in urma cu 3 luni operatia la dr Porumb Serban in Oradea prin axila. Din cautarile mele am vazut ca e singurul din Romania care face tehnica asta prin axila, exact intr-o cuta de sub brat, chiar in varful axilei, adica deja cicatricea nu se mai vede. Cicatricea are cam 3 cm (am masurat-o cu linearul) iar sanii arata super. Am fost trei fete, eu prin axila, celelalte 2 prietene au facut pe sub sani. Eu am platit 9000 euro, una dintre ele 4100 iar alta 4500 (ele cicatricea sub sani) (am primit si o mica reducere ca am fost 3). Am trimis email inainte, noi venind din Bucuresti, si am primit raspuns cu costurile care variaza intre 3500 si 11500 euro, in functie de tehnica, implant, complexitatea cazului, etc. Am facut consultatie pe skype (cost 300 lei) si am primit pret personalizat fiecare in parte oferta de pret. Mi s-a parut foarte corecta abordarea, intrucat dl dr nu face operatii standard si mi se pare foarte ok sa fie o operatie personalizata cu ce i se potriveste la fiecare. Totul a decurs la superlativ, toate trei foarte multumite, iar cele care vor prin axila, intr-o cuta perfect ascunsa sub brat, e normal sa platiti mai mult, ca nu poti sa iei Rolls Royce la pret de Dacie! Prietenele mele nu si-au permis si au facut sub sani, dar parerea mea, daca poti, fa-ti prin axila, cicatricile sunt pe viata, nu se pot indeparta niciodata (asa ne-a spus dl dr)!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
23-06-2022, ora 19:00
Publicitate ROmedic
Administrator forum
CHirurgi și Clinici de chirurgie
Medici-Chirurgi.ro - caută un chirurg sau recomandă unul
Un website dedicat pacienților ce necesită o intervenție chirurgicală. Găsiți aici liste cu chirurgi și clinici de chirurgie, prezentări de servicii și recomandări ale pacienților, dar și informații detaliate despre fiecare operație.
Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Nouă decese legate de o formă de cancer asociată cu implanturile mamare
  • Cum afectează suprafețele implanturilor mamare din silicon sistemul imunitar?
  • Riscurile implanturilor mamare
  •