Dispozitivul care analizează sănătatea pielii

©

Autor:

Dispozitivul care analizează sănătatea pielii
Compania Neutrogena, membră a grupului Johnson & Johnson, a dezvoltat un sistem de analiză a pielii, pentru a favoriza îngrijirea corespunzătoare a acesteia.

Sistemul Neutrogena Skin 360 este capabil să analizeze sănătatea pielii în profunzime. A fost dezvoltat în parteneriat cu o companie newyorkeză, Fitskin, fiind format dintr-o aplicație iOS și un dispozitiv numit SkinScanner, care se montează peste camera iPhone-ului.

SkinScanner încorporează 12 LED-uri, lentile de mărire de până la 30 de ori și senzori pentru obținerea de informații privind tenul, de la nivelul pielii și din profunzime. Se sincronizează wireless cu aplicația Skin360, captează dimensiunea și aspectul porilor, dimensiunea și profunzimea liniilor fine și a ridurilor, și determină nivelul de hidratare al pielii.

Aplicația dispune de un algoritm pentru a reda un scor al pielii pe baza comparației dintre pielea ta și pielea unui eșantion standard de persoane de vârstă similară. De asemenea, permite înregistrarea stării pielii tale în timp, și oferă sfaturi și indicații pentru îngrijirea pielii în funcție de nevoi.

Momentan, produsul se axează doar pe partea estetică, nefiind specializat pentru probleme ca acneea, sau detectarea semnelor de cancer de piele, care ar necesita aprobări mai minuțioase. Produsul va intra pe piață în această vară și va costa în Statele Unite aproximativ 50$.

Conform producătorilor, dispozitivul are rolul de a educa persoanele privind rutina de îngrijire a pielii și de a-i ajuta să aleagă mai eficient produsele de îngrijire în funcție de nevoile pielii.

Sursa: New Atlas

Data actualizare: 17-01-2018 | creare: 17-01-2018 | Vizite: 891
Bibliografie
Cosmetic tech gets under your skin, link: https://newatlas.com/neutrogena-skin360/52864/
©

Copyright ROmedic: Articolul se află sub protecția drepturilor de autor. Reproducerea, chiar și parțială, este interzisă!


Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Imbatranirea pielii
  • Ingrijirea pielii in timpul sarcinii - contraindicatii
  • Ingrijire in timpul si dupa sarcina - recomandari
  • Forumul ROmedic - întrebări și răspunsuri medicale:
    Pe forum găsiți peste 500.000 de întrebări și răspunsuri despre boli sau alte subiecte medicale. Aveți o întrebare? Primiți răspunsuri gratuite de la medici.
      intră pe forum