Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina? | Forumul Medical ROmedic

Erectie slaba sau deloc. Varicocelul sa fie de vina?

09-04-2015
andrei020
Nu este medic/terapeut
andrei020
Sunt cu prietena mea de 1 an. Inainte recunosc ma masturbam destul de des neavand probleme cu erectia. Cand am inceput relatia au inceput si problemele. Dupa 2 erectii in regula cu ejaculare, a 3-a ma lasa de tot in timpul actului sexual. Odata cu trecerea timpului am inceput sa am probleme mai mari. De multe ori nu reusesc sa am deloc erectie sau am foarte slaba. Prietena mea crede ca ea este de vina... dar nu este asa. In urma cu 2 ani am fost la urolog cu alta problema fiind diagnosticat cu varicocel. Nefiind nimic grav la acea vreme mi s-a zis doar sa porti chiloti mai stramti. Erectia lipseste la filme porno, lipseste dimineata. Nu stiu ce sa fac... Am 22 de ani, fac sport, merg la sala, joc fotbal, nu beau, nu fumez. Sa fie de vina oare varicocelul ? De mentionat ca simt in permanenta o jena in testicol, aproape ca o intepatura. Va rog ajutati-ma cu un sfat.
1 comentarii
0
10-04-2015, ora 13:32
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Ar fi bine Andrei sa mergi din nou la medicul urolog. Faptul ca nu ai erectie dimineata si la filmele erotice si jena pe care o simti indica mai degraba ceva ceva organic decat de natura psihologica. Daca el exclude aspectul organic poti apela la psihoterapie.

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata familiala & profesionala
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Pierderea erecÈ›iei - cauze, remedii, tratament È™i sfaturi utile
  •