Abuz alcool

05-01-2013
The jack
Nu este medic/terapeut
The jack
Buna ziua!
O mica sau sau mare (sper ca nu) problema as avea in legatura cu faptul ca in noaptea de revelion am consumat cam peste masura bauturi alcoolice si se pare ca am ramas cu niste urmari mai neplacute..A doua zi cand m-am trezit ma simteam mahmur m-am dres eu cu zeama de varza, am baut multe lichide.A treia zi si urmatoarele zile ma trzesc cu niste ameteli si senzatia de cap infundat o stare de dezorientare, nu ma regasesc.Acum parca s-a mai diminuat simptomele, dar ce ma sfatuiti sa fac? Nu as vrea sa se complice situatia...
2 comentarii
0
05-01-2013, ora 22:58
maria 123
Nu este medic/terapeut
maria 123
- sa dormi cat mai mult
- sa mananci cate putin si des
- sa BEI MUUULTE LICHIDE: supe, apa, ceaiuri, sucuri..
si
STOP bauturile CE ti-au facut rau.
mai apoi, vei vedea..
pune-te pe picioare mai intai.
p.s.
NU ai precizat daca,
- a fost intamplator
- daca e o obisnuinta acest consum..de alcool
0
06-01-2013, ora 08:46
The jack
Nu este medic/terapeut
The jack
De obicei consum alcool cam in fiecare wekeend si sunt consumator de bere.Au fost wekeend-uri in care nu am baut nimic.Dar atunci s-a intamplat sa beau mai mult decat obisnuiam.M-am apucat la ora 7 seara si am tinut-o tot asa pana la ora 11 a doua zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul