acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava | Forumul Medical ROmedic

acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava

08-11-2007
crizantema2003
Nu este medic/terapeut
crizantema2003
Va rog mult a ma ajutati cu niste sfaturi.Am 19 ani si acum 3 saptamani am avut o infectie urinara grava pt care a tb sa iau tratament insa l-am orit prematur si l cateva zile am avut niste scurgeri abundente albe cu un miros ciudat.Mi s-a recomandat sa imi reiau tratamentul si la un interval de 6 ore s-au oprit secretiile.Secretiile s-au oprit definitiv numai k au aparut alte probleme si anume secretii galbene insotite d mancarimi (tb sa precizez k perioada era inaintea perioadei menstruale).Eu inaintea aparitiei acestor probleme am avut parte d contacte sexuale neprotejate unul dintre ele s-a petrecut chiar in perioada mensturuala.Ma ingrijoreza f mult aceste mancarimi care au fost insotite de 2 ori pana acum de usturimi nu f mari insa cu o culoare intensa a urinei.In trecut am mai avut usturimi urmate de urina galbena insa mama mi-a spus k e d l raceala(aceste simptome cioincideau cu perioada in care eram racita dar nu f grav )
Mi-as dori f mult sa stiu daca aceste simtome sunt datorate unei boli cu transmitere sexuala. Va multumesc mult pentru ajutor.
2 comentarii
0
09-11-2007, ora 00:00
olimpus2007
Identitate neconfirmată
olimpus2007
Obligatoriu trebuie sa iti faci un examen secretie vaginala la un laborator bun.Din descrierile tale rezulta ca ai o infectie din categoria celor cu transmitere sexuala.Dupa rezultat trebuie sa faci obligatoriu tratamentul pe calea orala si locala, dar ar fi bine sa consulti un medic.
0
10-11-2007, ora 00:00
crizantema2003
Nu este medic/terapeut
crizantema2003
Am omis sa precizez ca primele usturimi si mancarimi aparule veneau imediat dupa ce avem un contact sexual insa protejat si durau maxim 3 zile.Este posibil ca ele sa apara ca o iritatie de la prezervativ pt k erau din acelea aromate. Eu am mai fost acum jumatate d an l un control unde mi-au fost descoperit niste chisturi de dimensiuni mici care imi dadeau mari batai de cap in perioada menstruala. Legat de starea mea actuala nu am fost f clara cand am supus k dupa ce am avut secretiile acelea albe abundente aveam nacarimi si usturimi doar cand urinam insa acestea nu aveau o intensitate f ridicata, iar acum dupa trecerea perioadei menstruale acestea tind sa dispara. Imi cer scuze pt insistenta insa as dori sa-mi mai evaluati inca o data starea tinand cont de ultimele detalii precizate si poate de data aceasta raspunsul o sa fie unul diferit si poate imbucurator. Va multumesc anticipat.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • De ce ibuprofenul nu este indicat în tratamentul infecÈ›iilor urinare la femei?
  • SecreÈ›ii (scurgeri) vaginale albicioase - normale sau nu?
  • Semne È™i simptome de infecÈ›ie urinară pe care trebuie să le recunoÈ™ti
  • De ce fac atât de des infecÈ›ii urinare?
  • Este sucul de meriÈ™oare eficient în infecÈ›iile urinare? Ce spun studiile
  • Cele mai bune metode de a preveni infecÈ›iile urinare
  • Obiceiuri sexuale care duc la infecÈ›ii urinare
  • InfecÈ›ie urinară cronică sau recidivantă - cauze È™i tratament
  •