Agitatie continua

16-06-2022
wayward_girl
Nu este medic/terapeut
wayward_girl
De cateva zile tot am o stare de neliniste constanta - fizica, ca si cum nu ma simt bine in pielea mea, insa ma afecteaza si psihic si nicio activitate nu ma face sa uit de stare, nu stiu cum sa scap de ea; e ceva fizic, dar posibil sa fi fost activata in mod psihic. Insa nu pot sa scap de ea pur si simplu impunandu-mi, pe plan psihologic. Mi s-a intamplat si in trecut, nu mai stiu cum a disparut, cred ca de la sine. Nu o mai suport. Ma intreb daca e din cauza Olanzapinei, pe care am reinceput sa o iau de curand, dar acum incep sa renunt la ea din aceasta cauza.
2 comentarii
2
16-06-2022, ora 17:38
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Olanzapina ar trebui sa inlature aceasta stare. Tineti legatura cu medicul si el va stii ce sa schimbe in tratament sa va fie bine.
1
16-06-2022, ora 18:54
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Psiholog Niculina Ciuperca
Pot fi somatizări de la anxietate, fără a avea legătură cu tratamentul. Vorbiți cu medicul, poate vă adaugă ceva la schema de tratament.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul