agitatie, depresie

28-03-2011
annemary_violett
Nu este medic/terapeut
annemary_violett
Buna ziua,
ma confrunt de cateva zile cu stare de agitatie, am o stare pe care o aveam cand ma certa mama, cand aveam examen, cand imi facea obs un sef, parca astept sa se intample ceva rau.
parca imi bate inima mai repede, nu stiu cum sa explic aceasta stare.
sunt f agitata, intru intr-o depresie, sincer nu am avut prob pana acum, am mai avut odata acesta stare cand am venit d e la munte prin aug anul trecut.
acum am luat un extraveral, sa vedem ce se intampla.
va rog tare mut sa ma ajutati.
2 comentarii
0
29-03-2011, ora 01:01
Psiholog Ioana Panculescu
Psihologie, BUCURESTI
Psiholog Ioana Panculescu
Cat de bine zici si iti recunosti starea.S-a intamplat ceva in relatia cu mama ta peste care tu nu ai trecut inca,
De fiecare data cand esti intr-o situatie asemanatoare reactionezi ca atare
Extraveralul te poate calma doar pe moment, nu este o solutie.
Iti recomand cu caldura sa mergi la psiholog
0
29-03-2011, ora 17:27
Dr. Laura Palii
Psihiatrie, Bucuresti
Dr. Laura Palii
Daca ai timp si dorinta: stai intinsa in pat o zi cu un pix si o foaie in mana si incearca sa-ti amintesti ce a precedat acea stare de agitatie in fiecare caz in parte. Sigur s-a intamplat ceva sau ai primit vesti sau unele schimbari majore etc - punele pe foaie si ai sa gasesti singura raspunsul.
Daca ti se pare complicat sau nu reusesti, iti recomand psihoterapie, ca si dna Panculescu. Este sigur si da rezultate. Nu doar ai sa afli motivul, dar ai sa si scapi de el.
Multa sanatate.
Adaugă un comentariu / răspuns

15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul