ajutati-ma
de ceva timp prietenul meu are momente cand tresare brusc timp de vreo 2 3 secunde...uneori parca aud si un mic geamat sau nush cum sa descriu.are cineva idee ce se intampla????
2 comentarii
0
07-11-2008, ora 21:41
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Prietenul dvs. daca spuneti ca sufera numai "de ceva timp", asta insemnand ca nu a avut dintotdeauna aceasta problema, sufera cel mai probabil de o dereglare neurologica aparuta spre exemplu pe fond nervos la nivelul creierului (a trecut printr-o perioada de stres puternic, sau se enerveaza f rau si brusc etc). Ar trebui sa consulte un neurochirurg pentru a i se face o Electrocardiograma (ECC) pentru monitorizarea activitatii electrice a creierului si eventual o tomografie computerizata! In principiu f multi oameni sufera dereglari la nivelul Sistemului Nervos Central (SNC) marea lor majoritate fiind tratabile. Sfatul meu este totusi sa consultati neurochirurg-ul si sa ai spuneti dansului tot ceea ce ati spus si aici insa mai detaliat!
Numai Bine!
Numai Bine!
0
08-11-2008, ora 07:06
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Scuza-ma am spus o mare tampenie: ELECTROENCEFALOGRAMA (ECC)
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi