Ajutati_ma. am un copil cu problema ORL.i se infunda urechea,.

04-11-2020
pone
Nu este medic/terapeut
pone
Ajutati_ma. Am o fetita de 12 ani si 6 luni si ne confruntam cu problema ORL.i se infunda urechea, o enerveaza f rau, presiune si simte ceva inauntru, Are si o rinita cronica, dependenta de sprei biorinil, acum pune apa de mare dar tot nu se desfunda bine, disfunctie tubara intermitenta, cornete inflamate.am facut otoscopie. Medicii i au dat tratament vreo doua luni pt alergie, aerius, sunosan, nasonex aeroxoli cu..., apoi au schimbat cu tamalis. si multe altele, urechea o deranja in continuare f foarte rau, a slabit f mult de la disconfortul acesta. i au luat apoi probe din ureche dupa 2 luni si a iesit un enterococ spp sensibil la cefalosporine diagnostic otita infectioasa bacteriana. CT ingros, mucoasei unor celule etmoidale bilateral.agenezia sinusului frontal drept. calcificarea glandei pineale si a plexurilor coroide bilateral. In aceste doua luni am fost si la inima ( suflu sistolic gr II), alergologie am facut un panel de 30 alergeni, au iesit bine, dar igg si histamina sunt f mari, am mai fost la orl a iesit bine, si la noeuro nea puse diagnosticul de psedudoptoze origine inflamatorie. eu cred ca ar fi trebuit un angio rmn.dorim sa ne ajutati, sa ne indrumati suntem disperati.MULTUMIM.
4 comentarii
1
04-11-2020, ora 19:33
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
1. Nu o sa ajute la nimic angio rmn
2. Din cele descrise.. Este un copil cu probleme gastro intestinale care necesita consult Gastrologie
3 inundarea din interior a urechii( posibil urechea Dreapta). Se numește Catar tubar. Se produce de la un reflux gastro esofagian în somn. De asemenea Rinita cronica la aceasta vârsta este o confirmare ca e vorba de acel reflyx. Când acidul gastric ajunge sus în rinofaringe. Inflameaza cozile de cornet și Trompa lui eustache
4 nu ați scris înălțimea și câte Kg are copilul. Este foarte impirtant
5. Cititi Alimente Alergene, Alimente producătoare de Mucus. Copilul poate avea o intoleranta la unul din aceste produse
6. Doar dacă tratați corect Cauza problemelor. Atunci medicația își face efectul
0
04-11-2020, ora 20:03
pone
Nu este medic/terapeut
pone
fetita are 1, 51 si 35kg.
1
05-11-2020, ora 08:34
Dr. Flueraru Valeriu
ORL - Otorinolaringologie, Pascani
Dr. Flueraru Valeriu
faceti programare la gastrologie
schimbati radical stilul alimentar.. fara alimente Alergene si producatoare de MUCUS
ultima masa la 19.00-20/00 fara otet, lamai, usturoi, alte acrituri. Dupa cina NU se conauma niciodara fructe si dulaciuri.. toate fermenteaza si fac reflux gastro esofagian in somn.
ii dati copilului la culcare 5 ml de gaviscon.
doar dupa acest regim si protectie.. se poate vindeca gatul si nasul
doar duap ce are nasul si gatul vindecat o sa dispara acel pocnit din urechi
0
05-11-2020, ora 12:56
pone
Nu este medic/terapeut
pone
Luni am facut din nou analiza din ureche si azi am primit rezultatul, a iesit iar infectie dar cu stafilococ auriu sensibil la levofloxacin., copilul intradevar a mai avut probleme digestive de cateva ori dupa varsta de un an, trei ani, la 7 ani , facea laringite si in fiecare an de pe la cinci ani i se ifunda urechea facea ceara, si se scula noaptea spunea ca are urechea infundata si plangea se speria, dar dupa ce medicul o scotea si facea un suflu era bine. la gastro am fost dar fetita nu sa plans de aciditate si intradevar a spus sa revenim pt o dieta adecvata. ea mananca seara f mult usturoi ii place si la bos ardei iute, fructe nu prea mananca, ii plac merele. eu i am mai dat fetei plasma quinton hipertonica trei luni si cl mg pt imunitate vit c, calciu, d3, omega, si protectie sctomac date de medic doar plasma si clmg i am dat o eu. si azi dimineata i a fost iarasi rau ii venea sa sparga ureche nu mai putea, se consuma f mult ca o afecteaza la scoala si la activitatile extrascolare muzica, desen, nu se poate juca ca inainte, Multumim, o sa facem o programare la gasto.in primul text am ascris gresit ( a iesit la orl bine era la ochi bine)
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Urechi înfundate
  •