Ajutați-ma sa-mi găsesc un loc al meu unde sa stau

23-02-2021
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Bună seara! Va rog să-mi spuneți unde as putea merge și de la cine sa cer ajutor ca sa nu mai stau cu familia mea care efectiv își bate joc de mine...UNDE SA MA DUC? Le-am scris celor de la DGASPC un email toamna trecută în care i-am rugat sa ma ajute sa-mi găsesc o locuință sau un loc, oricât ar fi de modest, unde să stau și am primit doar o foaie cu care să merg la primărie, iar primăria nimic. Mama mi-a furat foaia și am recuperat-o eu cu greu după aceea. Am crezut că lucrurile se vor schimba, însă o mentalitate de comunist nu poate fi schimbată. EU NU-MI IUBEESC FAMILIA ȘI NU VREAU SA RĂMÂN CU EA!!! Pe cine sa mai sun? Cui să-i mai scriu? De ce nimeni nu vrea să mă ajute??!!! Unde să mă refugiez în timpurile astea critice? Vreau să-mi dați un răspuns concret și sa nu-mi veniți unii dintre voi cu chestii de genul, , Iubește-ți familia", , , Familia e singura care te primește la greu!".Bla, bla, bla...!!! Dacă nu găsesc o soluție, le pun la toți în băutura otrava și o sa râd cu lacrimi în sala de judecătorie pentru fapta pe care am comis-o și o sa îi distrug pe toți cei care o sa-mi faca cel mai mic rău în viața asta! Si nimeni nu ma poate opri, s-a înțeles????!!!!!!
11 comentarii
1
24-02-2021, ora 07:25
epona
Nu este medic/terapeut
epona
DGASPC nu dispune de locuinte. Sunt locuinte protejate pentru mame abuzate, centre medico-sociale pentru bolnavi cronici, centre respiro pentru adulti. Mai sunt fundatii, asociatii, dar trebuie sa dovediti ca familia dumneavoastra va abuzeaza,
0
24-02-2021, ora 20:51
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Ar trebui sa dai mai multe detalii depre tine , nu numai sa te vaiti , virsta, inaltime, greutate, si ce e mai inportant de ce boli ai suferit ori suferi, ca ai o determinare fantastica. Poate ma determini sa-ti donez eu o locuinta in Bucuresti, ce zici spui ce te-m intrebat ?
0
24-02-2021, ora 21:02
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Sufăr de schizofrenie nediferențiata de 5 ani pentru care iau tratament. Dacă nu poți sa ma ajuți cu un sfat, măcar nu mă lua la mișto. Nu ți-am cerut nimic!!Nu am eu nevoie de casele tale, ai înțeles?! Ma descurc și singură. Am 22 de ani, anul ăsta fac 23. Ce relevanță are înălțimea și greutatea??!!! Tare sufletist și deștept ești, ce sa spun...
0
24-02-2021, ora 21:06
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
A, și învăța să scrii și să te exprimi corect, ca o persoana inteligenta! Eu nu primesc sfaturi de la persoane mai mediocre decât mine, care se dau în stambă! Sper ca înțelegi! Oricum nu mă interesează intervenția ta răutăcioasă și meschina, sa fie clar!!!
1
24-02-2021, ora 21:41
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Sunt pensionata pe caz de boală de aproape 4 ani, adică de la 19 ani. Am în jur de 1200 lei totalul de pensie de boală+indemnizație de handicap pe luna.Sunt în gradul accentuat(gr. II). Deci da, am din ce trăi și aduc și bani în casa, asta însemnând ca nu stau pe capul părinților doar așa, degeaba, nu trăiesc la mila oamenilor și da, nu am nevoie de casele tale și de banii tăi. Si nu-mi place Bucureștiul. ;);)
Sper că te-am convins! :)
0
24-02-2021, ora 22:00
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Si nu, nu mă vait, ce cuvânt frumos ai știut să folosești. Dacă nu știai, se spune, , te plangi" sau, , you are complaining", in English, dacă în română nu merge.:) Chiar azi am dat mai multe telefoane și o sa scap de familia mea cea scumpă, fii fără grija! ;)
1
25-02-2021, ora 20:06
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Da domnisoara, am inteles acum totul , credeam ca esti de-o seama cu nepoata mea de 16 ani, nu-ti place oferta mea nu-i nici o problema, e bine ca te descurci , totusi parintii tin la tine si in situatii mai dificile, ai sa vezi asta cit de curind. Multa sanatate si numai bine.
1
04-03-2021, ora 21:26
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Nu te ajuta nimeni ca pe nimeni nu intereseaza de tine, e f simplu, ce o doare pe primarie sau pe stat de tine ?! Pe ei ii doare sa faca ei burta mare, nu ii doare de oameni, nu te mai mira.
Nu ai ce face, aia e. Nu vad vreo solutie din pacate.

Daca ii omori pe ai tai, o sa stai mai rau la puscarie minim 20 ani. Si acolo sa vezi buleala mare.
O sa stai intr-o celula mica cu alt criminal fara mai de nici unele, si o sa mananci mancarea aia de kakao. Si daca ala e mai rau asa, te bumbaceste sistematic.
Iarna ala o sa ia patul 2 adica cel suprapus de sus ca e mai cald, si tu o sa iei patul 1 adica ala de jos unde faci frigul mai tare ca sus.
Sa vedem daca-ti place. Dupa aia o sa plangi, nu o sa razi.
Dupa 20 ani o sa ai ocazia sa fi eliberat conditionat daca esti cuminte, dar sa te vad unde te duci dupa aia, ca o sa pierzi tot, nu-ti mai ramane nimic de la familie, o sa pierzi orice casa ca nu o sa poti sa-ti platesti intretinerea si impozitul.
Dar, mda, si la puscarie e un loc pana la urma unde sa stai, ce sa zic, daca asta vrei, o sa-l ai.

Daca ai probleme cu dantura, aia nu repara, ci scot direct maseaua sau dintele, se poarta f urat cu tine.
Daca te doare capul, nu prea te baga nimeni in seama, o sa speli ligheane de rufe la smecheri ptr un ban ca sa-ti iei si tu ceva de la magazin.
Si la femei si la barbati e la fel la parnaie.
Iar daca te inchide intr-un spital de psihiatrie e mai rau acolo cu tot felul de violenti si altele.
0
09-03-2021, ora 20:48
Utilizator_183527
Nu este medic/terapeut
Utilizator_183527
Stai liniștit, Costi, ca mi-am revenit, nu mai vreau să omor pe nimeni. Am momente și momente. Doar când intru în episod sau fac câte-o criza de asta de nervi, cu gânduri și impulsuri morbide, devin agresivă și fac rele, in rest sunt destul de bine, cam instabila si labila psihic, extremista și irascibila, dar îmi revin eu apoi...Cred ca ai dreptate, poate ar fi bine să încerc o doză de 150 mg de Xeplion sau ceva mai tare, însă luna asta am fost stabila, vedem cum evolueaza situația până la anul viitor, in toamnă, când va trebui sa ma internez pentru pensie, asta dacă nu mă îmbolnăvesc de Covid până atunci și mor. :D
1
10-03-2021, ora 01:48
Costy2008
Nu este medic/terapeut
Costy2008
Da, nu ai sa mori de nici un covid pentru ca nu-l vei lua daca ai grija.
Bine ca ti-ai mai revenit, e f bine asa. Aveai si tu niste ganduri, vai.
1
10-03-2021, ora 08:28
tassevasi
Nu este medic/terapeut
tassevasi
Asa da, domnisoara !
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Impactul monitorizării parentale asupra comportamentelor și experiențelor adolescenților
  • O relație apropiată între copil și părinte este benefică pentru sănătatea mentală și relațiile sociale ale copilului la maturitate
  •