Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Azi am avut un contact sexual neprotejat, daca se poate numii asa, pt ca a fost mai mult asa, doar a bagat-o si a scos-o...pe data de 15 Iulie mi-a venit menstruația. Tin sa mentionez ca am o menstruație regulata. Ovulatia ar fi trebuit sa fie pe data de 29 Iulie, Insa am observat pe data de 27-28 acel lichid care reprezintă ovulatia. Deci insemna ca ovulatia a avut loc mai devreme. Pe data de 29 am întreținut contact sexual protejat, insa partenerul meu iar a bagat-o fara prezervativ putin si apoi a scos-o. Acelas lucru s-a intamplat si ieri, pe data de 30. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Nu a ejaculat in mine, pt ca nici macar nu a fost un contact proriu zis...doar a bagat-o putin si a scos-o. Credeti ca mai am timp sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii
Buna ziua, daca va mai jucati mult cu...s-ar putea sa fie nevoie sa cautati un nume pentru copil sau un medic pentru intrerupere de sarcina. Nimeni nu va poate spune daca exista o sarcina sau nu.
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1e posibil sa raman insarcinata?
- 18E insarcinata daca sperma care a fost ejaculata in exterior se prelinge in vagin? Raspunsuri, va rog
- 5sunt sau nu.. menstruatia mi s-a terminat acum o luna
- 6o mica nelamurire: menstruatie dereglata sau sarcina?
- 3sex in timpul menstruatiei = sarcina?
- 3va implor ajutati-ma: e posibil sa fiu insarcinata?
- 5intarzierea menstruatiei, nitriti in urina + simptome ciudate
- 12Oare sa fie sarcina?!? Sau o simpla dereglare hormonala?
- 0as putea ramane gravida in situatia asta?
- 4Poate fi sarcina?
- 3Exista riscul unei sarcini? As dorii un raspuns cat mai rapid..
- 1Insarcinata sau intarzie menstruatia?
- 4A ramas insarcinata ?
- 7Sunt virgina, am facut sex anal, pot ramane insarcinata ? raspuns rapid va rog frumos
- 5Nu imi dau seama daca se posibil sa fi ramas insarcinata
- 2Sarcina sau paranoia?
- 2Sunt insărcinată ?
- 0Risc de sarcina?
- 3După test
- 1Va rog ajutati-ma - luna aceasta mi a întârziat 2 zile, exista vreun risc de a fi gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: