Ajutor!!!! Risc de sarcina???

Azi am avut un contact sexual neprotejat, daca se poate numii asa, pt ca a fost mai mult asa, doar a bagat-o si a scos-o...pe data de 15 Iulie mi-a venit menstruația. Tin sa mentionez ca am o menstruație regulata. Ovulatia ar fi trebuit sa fie pe data de 29 Iulie, Insa am observat pe data de 27-28 acel lichid care reprezintă ovulatia. Deci insemna ca ovulatia a avut loc mai devreme. Pe data de 29 am întreținut contact sexual protejat, insa partenerul meu iar a bagat-o fara prezervativ putin si apoi a scos-o. Acelas lucru s-a intamplat si ieri, pe data de 30. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Nu a ejaculat in mine, pt ca nici macar nu a fost un contact proriu zis...doar a bagat-o putin si a scos-o. Credeti ca mai am timp sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii

Buna ziua, daca va mai jucati mult cu...s-ar putea sa fie nevoie sa cautati un nume pentru copil sau un medic pentru intrerupere de sarcina. Nimeni nu va poate spune daca exista o sarcina sau nu.
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6E posibil sa fiu insarcinata?
- 11Sarcina? Sunt ingrijorata!!!
- 22va rog... sarcina sau dereglari ciudate!
- 3lichidul preejaculator si sarcina
- 7Menstruatie intarziata o luna
- 3insarcinata? :((:((
- 4test de sarcina
- 3Dereglare hormonala sau sarcina?
- 11As vrea sa stiu daca poate ramine prietena mea insarcinata, daca e virgina?
- 9Pericol de sarcina?
- 1Intreruperea anticonceptionalelor
- 4Oare pot fi insarcinata?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 14test de sarcina negativ... as putea fi insarcinata?
- 2Sarcina sau problema de sanatate? (boala)?
- 0sunt gravida?
- 1test negativ...posibil insarcinata?
- 2Poate rămâne însărcinată fiind virgina?
- 1Spermă introdusă în vagin
- 0Virgina insarcinata ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: