Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Azi am avut un contact sexual neprotejat, daca se poate numii asa, pt ca a fost mai mult asa, doar a bagat-o si a scos-o...pe data de 15 Iulie mi-a venit menstruația. Tin sa mentionez ca am o menstruație regulata. Ovulatia ar fi trebuit sa fie pe data de 29 Iulie, Insa am observat pe data de 27-28 acel lichid care reprezintă ovulatia. Deci insemna ca ovulatia a avut loc mai devreme. Pe data de 29 am întreținut contact sexual protejat, insa partenerul meu iar a bagat-o fara prezervativ putin si apoi a scos-o. Acelas lucru s-a intamplat si ieri, pe data de 30. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Nu a ejaculat in mine, pt ca nici macar nu a fost un contact proriu zis...doar a bagat-o putin si a scos-o. Credeti ca mai am timp sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii
Buna ziua, daca va mai jucati mult cu...s-ar putea sa fie nevoie sa cautati un nume pentru copil sau un medic pentru intrerupere de sarcina. Nimeni nu va poate spune daca exista o sarcina sau nu.
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1Sunt insarcinata?
- 1ce sanse am sa fiu insarcinata?
- 3Sunt gravida?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 115sunt sau nu gravida?
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 3trebuia sa incep a treia folie de anticonceptionale si am uitat
- 4S-ar putea sa fiu insarcinata?
- 3menstruatia mi-a venit 2 zile si foarte putin, sunt insarcinata?
- 3sunt cumva gravida?
- 4insarcinata?
- 5am 26 de zile intarziere.. sunt insarcinata?
- 2posibil sa fiu insarcinata
- 8mai este posibil sa fi ramas insarcinata ?
- 13Mi se apropie menstruatia sau sunt insarcinata?
- 1poate sa ramana insarcinata ?
- 4Lichidul seminal si posibilitatea unei sarcini
- 1Este sau nu o sarcina?
- 2Sex inainte de menstruație
- 2Sangerari...ajutor!
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: