Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Azi am avut un contact sexual neprotejat, daca se poate numii asa, pt ca a fost mai mult asa, doar a bagat-o si a scos-o...pe data de 15 Iulie mi-a venit menstruația. Tin sa mentionez ca am o menstruație regulata. Ovulatia ar fi trebuit sa fie pe data de 29 Iulie, Insa am observat pe data de 27-28 acel lichid care reprezintă ovulatia. Deci insemna ca ovulatia a avut loc mai devreme. Pe data de 29 am întreținut contact sexual protejat, insa partenerul meu iar a bagat-o fara prezervativ putin si apoi a scos-o. Acelas lucru s-a intamplat si ieri, pe data de 30. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Nu a ejaculat in mine, pt ca nici macar nu a fost un contact proriu zis...doar a bagat-o putin si a scos-o. Credeti ca mai am timp sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii
Buna ziua, daca va mai jucati mult cu...s-ar putea sa fie nevoie sa cautati un nume pentru copil sau un medic pentru intrerupere de sarcina. Nimeni nu va poate spune daca exista o sarcina sau nu.
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5oare e posibil sa fi ramas insarcinata?
- 118sexul neprotejat dupa menstruatie
- 2Poate aparea vreo sarcina?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 4ar putea fi o sarcina?
- 4sex cu sase zile inate de menstruatie - pot fi insarcinata?
- 3oare sunt insarcinata?
- 4oare sunt garvida?
- 0Sint insarcinatà ?
- 0sunt insarcinata?
- 17imi intarzie ciclul, insa testele au iesit negative
- 4Care este riscul...?
- 0sunt gravida?
- 1Intarziere menstruatie
- 1sunt sau nu insarcinata
- 2posibil sarcina?
- 3Pot fii insarcinata???
- 1Intarziere menstruala 7 zile - fac test de sarcina sau mai astept?
- 4Îmi răspundeți și mie va roggg???? E urgent ! mi-e frica de sarcina!
- 2Sansa sa fiu gravida? Xyzal si Escapelle
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: