Ajutor!!!! Risc de sarcina???
Azi am avut un contact sexual neprotejat, daca se poate numii asa, pt ca a fost mai mult asa, doar a bagat-o si a scos-o...pe data de 15 Iulie mi-a venit menstruația. Tin sa mentionez ca am o menstruație regulata. Ovulatia ar fi trebuit sa fie pe data de 29 Iulie, Insa am observat pe data de 27-28 acel lichid care reprezintă ovulatia. Deci insemna ca ovulatia a avut loc mai devreme. Pe data de 29 am întreținut contact sexual protejat, insa partenerul meu iar a bagat-o fara prezervativ putin si apoi a scos-o. Acelas lucru s-a intamplat si ieri, pe data de 30. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Nu a ejaculat in mine, pt ca nici macar nu a fost un contact proriu zis...doar a bagat-o putin si a scos-o. Credeti ca mai am timp sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii
Buna ziua, daca va mai jucati mult cu...s-ar putea sa fie nevoie sa cautati un nume pentru copil sau un medic pentru intrerupere de sarcina. Nimeni nu va poate spune daca exista o sarcina sau nu.
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2sunt insarcinata?
- 5Posibil sa fi ramas insarcinata in cazul... am uitat pastila?
- 4Intarziere menstra... insarcinata??!?!
- 2oare sunt inarcinata?
- 8Am nevoie de un raspuns
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 4se poate sa fi ramas insarcinata?
- 6Am simptome de sarcina... sunt insarcinata ?
- 3Ce sanse sa fiu insarcinata sunt?
- 3sunt sau nu gravida?
- 3sarcina sau altceva? va rog rasp urgent
- 6Pot fii insarcinata sau nu?
- 3exista vreo posibilitate de a ramane insarcinata?
- 1Exista posibilitatea de a rămâne însărcinată?
- 1Sarcina ?
- 1E posibil sa fiu insarcinata si beta hcg sa iasa negativ?
- 9sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata?
- 1Sunt insarcinata sau ce se intampla?
- 1Sunt gravida?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: