Ajutor!!!! Risc de sarcina???

Azi am avut un contact sexual neprotejat, daca se poate numii asa, pt ca a fost mai mult asa, doar a bagat-o si a scos-o...pe data de 15 Iulie mi-a venit menstruația. Tin sa mentionez ca am o menstruație regulata. Ovulatia ar fi trebuit sa fie pe data de 29 Iulie, Insa am observat pe data de 27-28 acel lichid care reprezintă ovulatia. Deci insemna ca ovulatia a avut loc mai devreme. Pe data de 29 am întreținut contact sexual protejat, insa partenerul meu iar a bagat-o fara prezervativ putin si apoi a scos-o. Acelas lucru s-a intamplat si ieri, pe data de 30. Credeti ca pot sa raman însărcinată? Nu a ejaculat in mine, pt ca nici macar nu a fost un contact proriu zis...doar a bagat-o putin si a scos-o. Credeti ca mai am timp sa iau pastila de a doua zi?
1 comentarii

Buna ziua, daca va mai jucati mult cu...s-ar putea sa fie nevoie sa cautati un nume pentru copil sau un medic pentru intrerupere de sarcina. Nimeni nu va poate spune daca exista o sarcina sau nu.
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!
Este important insa sa va ocupati de educatia sexuala si sa gasiti folositi masuri contraceptive potrivite care sa va ajute sa nu mai ajungeti in astfel de situatii.
Nu uitati: Sexul inseamna placere dar inseamna si responsabilitate!

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Mica sangerare
- 4insarcinata sau ranita?
- 40sunt insarcinata? Va rog mult, un raspuns
- 2sarcina sau menopauza?
- 8sunt insarcinata sau nu?
- 10Testul de sarcina a iesit negativ.
- 3sunt oare insarcinata?
- 3sarcina
- 4am 18 ani si am intretinut relatii sexuale cu prietenul meu
- 4sunt insarcinata ? nu stiu ce sa fac :(
- 3este posibila o sarcina?
- 10Insarcinata sau nu?
- 11Posibila sarcina? Ajutor, va rog!
- 3Se poate sa ramai insarcinata asa?
- 5As dori si eu parerea cuiva care stie. E sarcina sau nu?
- 0secretie roz
- 0Risc de sarcina?
- 1Sunt însărcinată???
- 2Sarcina sau nu?
- 2Posibil sa fi ramas insarcinata?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: