Ajutor - s-a trezit intr-o dimineata la ora 4 pe balcon si nu stia cei cu el acolo

20-12-2008
cibononi
Nu este medic/terapeut
cibononi
Am si eu o rugaminte mare, am un frate de 39 ani si de cateva zile are o problema : sa trezit intro dimineata la ora 4 pe balcon si nu stia cei cu el acolo, de aici au unceput problemele : stau cu el de vorba si cateodata am impresia ca se prosteste adica vorbeste numai aiurea, cand maicamea il intreaba cei cu el plange, nu doarme, zice cai ascultat telefonul ca are microfoane in casa, vorbeste de extraterestrii, ia zis lu maicamea ca o sa rezolve tot dupa ce termina proiectul(nimeni nu stie nimic de vreun proiect), spune ca iei sant mai multi cum ar venii o trupa (sau ceva de genul), citeste nu stiu ce mesaje de pe eticheta de apa minerala (izvorul minunilor), a intrat in farmacie sai cumpere apa minerala, aude ceva la radio si spune :ati inteles mesajul, ai este frica sa mai manance acasa zice ca nevastasa ia bagat ceve in mancare, a aruncat din casa mancare, cafea, zahar - parca de nu stiu ce frica, eu lam sunat sami repare computerul(numi mai pornea) mia zis sal las asa ca e problema cu microsoftul, am uitat sa va spun e inginer la un oficiu de calcul, ar mai fii ceva inainte de toate astea a luat niste pastile de slabit.maicamea vrea sal duca la doctor dar el nu vrea zice ca nui nebun si ca vrem sa facem jocurile lu altii.
2 comentarii
0
21-12-2008, ora 19:36
O mama disperata
Nu este medic/terapeut
O mama disperata
Nu cred ca aici o sa va raspunda cineva. Sfatul meu este sa dati copy paste la adresa de mai jos si sa intrati pe ea unde puteti citi cazuri similare cu cel descris de dumneavoastra, precum si raspunsuri de la singurul medic psihiatru care raspunde solicitarilor noastre. Sfatul meu este ca oricum trebuie sa mergeti la medic psihiatru de urgenta pana cand lucrurile nu se agraveaza. Incercati sa-l convingeti cumva sa mearga la medic. Totul depinde foarte mult si de felul cum coopereaza si constientizeaza ca are o problema. Daca tratamentul care i se prescrie i se potriveste si il urmeaza cu sfintenie lucrurile se vor rezolva. Trebuie sa va inarmati cu multa, multa rabdare.
Sanatate si numai bine va doresc.

http://forum.romedic.ro/prod/episod_psihotic_acut..._rog_sfatul_unui_psihiatru_010839.html
0
02-01-2009, ora 00:15
danielahoffmann
Nu este medic/terapeut
danielahoffmann
Buna.Fratele Dv. este bolnav psihic, are o etapa de psihioza.Am avut parte de 2 saptamini de Psihiatrie in Germania si erau foarte multi pacienti internati cu asemenea comportament. Nu este de gluma, fratele Dv. are urgent nevoie de medicamente si o psihoterapie. Are nevoie de iubirea si intelegerea Dv. Fara ajutorul Familiei este foarte greu sa mai revina la normal. Va doresc din inima sa reusiti.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul