AJUTOR, URGENT! Am nevoie de o parere specializata, sunt foarte speriata!
Buna, am si eu o nelamurire si am nevoie de o parere cat mai sigura. Mi-a venit menstruatia pe 31 a lunii, iar in urmatoarea luna pe 26..pe 31 mi s-a terminat, dar am avut contact sexual imediat pe 1, luna asta..Nu a ejaculat in mine, dar nu am folosit prezervativ. Temerea mea este ca am auzit ca poate ramane pe canal sperma care poate iesi prin lichidul ce se elimina inainte de ejaculare. Am stat linistita cu gandul ca a fost imediat dupa menstruatie si nici nu a ejaculat, dar ideea asta am citit-o pe internet si m-a speriat destul de tare. Pe 13, luna asta, am avut o mica sangerare, cam doua picaturi de sange, era rosu (am inteles ca e importanta si culoarea) si iar..dupa zvonuri am inteles ca poate fi un semn ca sunt insarcinata...sau pur si simplu urmeaza menstruatia. Sunt confuza si speriata, am nevoie de un sfat de la cineva care stie sigur daca sunt in siguranta sau nu. Stiu ca ar trebui sa astept pana cand ar trebui sa vina menstruatia, dar sunt foarte speriata si am nevoie de o parere care as ma linisteasca. SI bineinteles, sunt constienta ca nu a fost bine ca nu am facut sex protejat, a fost prima oara cand am facut greseala asta..si e invatatura de minte. Dar va rog, am nevoie de o parere, cat mai urgent!!!
Multumesc anticipat!
Multumesc anticipat!
4 comentarii
Si inca o completare: am 19 ani, iar menstruatia a fost mereu regulata, cel mult dereglari de 3-4 zile maxim.
Nu erai in perioada fertila, asa ca sansele sa fi ramas insarcinata sunt infime.Poti face un test de sarcina, la 2 -3 saptamani dupa contactul sexual, dar nu cred ca esti insarcinata.
Multumesc pt raspuns, sper sa fie asa. Deocamdata astept pana in ziua cand ar trebui sa vina, sper sa fie totul bine.
astazi mi-a venit cred menstruatia dar nu sunt sigura pentru ca pare sa se fi oprit, am sangerat doar putin, este normal asa ceva?
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2e posibil sa fiu insarcinata?
- 7tri-regol si amoxicilina. Sarcina?
- 3pastila de a doua zi dupa 24 ore = sarcina?
- 3sunt disperata! sunt insarcinata?
- 4sunt gravida? ce medicamente?
- 9prezervativ ramas in vagin!!
- 7la aproximativ 13 ore am luat pilula de a doua zi... sunt insarcinata?
- 3nu stiu daca sunt sau nu insarcinata
- 4oare sunt insarcinata?
- 9sunt gravida?
- 6Sarcina? Menstruatie intarziata?
- 2Se poate sa fi ramas insarcinata ?
- 5e posibila o sarcina?
- 13Pot fi insarcinata?
- 2posibila sarcina?
- 0probleme cu ciclul
- 4Este posibil sa fiu insarcinata?
- 8rislul la o sarcina
- 2Posibila sarcina? Testul facut prea repede?
- 1Există posibilitatea unei sarcini ?
Mai multe informații despre: sunt insarcinata?
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: