Alprazolam efecte secundare

20-08-2018
piotr
Nu este medic/terapeut
piotr
buna ziua, am si eu o istorie stranie pt forum, sint un barbat de 31 ani si eram foarte fericit si destul de sanatos pina in luna februarie 2018, dupa rugamintea sotiei in decembrie 2017 am consultat un medic neurolog din Chisinau(Republica Moldova) pentru un control de rutina, medicul ma analizat din cap pina in picioare si ma trimis la rezonanta magnetica, rezultatele au fost bune fara nici o patologie, hai sa-mi scrie tratament:10 zile piracetam intravenos, 20 zile piracetam comprimate, 30 zile magne b6 comprimate si 30 ZILE ALPRAZOLAM 0.5mg seara, sint disciplinat si le-am luat pe toate, dupa ultima pastila am consumat alcool citeva zile pe la sarbatori, 1 martie tensiunea arteriala 160 si asa a tinut 3 saptamini+depresie, panica la fiecare 5 min, groaznic, pe la medici au zis toti ca sint stresat si mi-au dat sa continui de baut alprazolam micsorind doza la fiecare saptamina inca o luna jumate, analize in regula tot ok numai ca ma simteam extrem de rau, pina la urma impreuna cu sotia am depistat dupa simptome ca sint efectele alprazolamului si o sa continuie ceva timp, ma simteam foarte rau in continuare, prin iunie ma simteam ceva mai bine numai ca deja de aprox 6 luni am un sunet diabolic in urechea stinga care nu ma lasa cu nici un medicament, a fost totul bine pina saptamina trecuta, dupa 4 proceduri de acupunctura si 4 poceduri de masaj osteopatic am inceput sa simt aceleasi efecte care le aveam in martie, tensiune, panica, sunetul in ureche mai pronuntat, nu mai iau medicamente de ceva timp dar incanu ma simt sanatos complet, cel mai tare ma deranjeaza tinnitusul, e constatn, poate e de la maxilar ca stringeam puternic dintii? cunoaste cineva asa simptome si daca puteyi sa-mi oferiti orice fel de ajutor si informatie, nu consum alcool si nu fumez)))
4 comentarii
0
20-08-2018, ora 14:40
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Simtpomele de anxietate se trateaza la psihiatru, psiholog.
Daca nu v-a mers cu alprazolamul, trebuie luat un antidepresiv minim 6 luni.
0
20-08-2018, ora 18:21
piotr
Nu este medic/terapeut
piotr
da, dar nu am avut probleme de anxietate sau panica pina nu am luat alprazolam, inrebarea este cit timp dureaza efectele secundare de la benzodiazepina si daca tinnitusul meu e la fel cauzat de consumul de alprazolam?
0
28-08-2018, ora 01:45
Cristi199
Nu este medic/terapeut
Cristi199
Domnule, dvs ati specificat clar ca ati facut doar un control de rutină la neurologie la cererea soției, nefiind nevoie pentru ca nu aveați simptome(aici nu ati specificat). Dacă RMN ul a iesit normal si simptome nu subt, atunci de ce ati luat tratament? De prevenție? Ce ati incercat sa preveniti sau de ce a considerat neurologul ca aveti nevoie de medicamente injectabile si pe reteta??
Sa stiti ca alprazolamul este un depresant, încetinește creierul si drept urmare provoacă depresia. Sevrajul da atacuri de panica groaznice ce pot creste tensiunea. Asa se explica si scarșnitul dinților sau tinitusul ce sunt simptome ale tensiunii acumulate.
Ati luat tratament fără să fie nevoie se pare. Ati suportat efectele adverse ale medicamentelor după cum v ati dat seama. Renunțați la ele si in 2 3 luni veti reveni. Sunteti un om normal iar corpul își va recapata sănătatea.
0
31-08-2018, ora 12:36
piotr
Nu este medic/terapeut
piotr
aveti absoluta dreptate, nu am avut nevoie de acel tratament si m-am transformat intr-un zombie cu diferite fobii, nu m-am informat de medicamente si plus la asta 3 consultatii la acel neurolog cu toate medicamentele au costat in jur de 250 euro, sint deja 4 luni jumate de cind nu am mai luat alprazolam dar inca simt disconfort in maxilar, tinitus in urechea stinga si mai am mici stari de anxietate, cred ca inca sint urmarile alprazolamului, multumesc pt info. si sper sa revin la viata normala curind si sa ma bucur de familie si copil, sanatate la toti!
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.