Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent
Scuze ca va deranjez din nou.Am luat postinor in 3 mai si la o saptamana mi-a venit destul de abundent.Problema e ca de cand am luat tabletele am avut o tensiune mamara chiar dureroasa dupa ciclu a disparut dar acum dupa trei zile dupa cilclu iar ii simt mai tensionati dar nu ca inainte, sa fie tot de la postinor?testul de sarcina facut la 18 zile a iesit negativ.
2 comentarii
Tot pt dr tirneci mai adaug o problema tot la acest subiect pe zi ce trece incep sa ma dora sanii nu mai pot ii simt tensionati adaug ca au inceput sa fie asa dupa o sapt de la ciclu dupa postinor.Sa fie o reactie tot dupa postinor.Multumesc
Este foarte posibil sa fie reactia la Postinor.In momentul de fata pentru a diminua durerile de san puteti aplica punga cu gheata.
Daca nu cedeaza este indicat sa faceti o ecografie de san si un profil hormonal(estradiol, progesteron, prolactina).
Toate cele bune.
Daca nu cedeaza este indicat sa faceti o ecografie de san si un profil hormonal(estradiol, progesteron, prolactina).
Toate cele bune.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 409Postinor?
- 13Am motive sa ma ingrijorez?
- 3postinor !!! help!!!
- 2postinor de 2 ori in acelasi an?pot?
- 7Am luat postinor, sunt sanse sa raman insarcinata?
- 2a fost ok ceea ce am facut? postinor 2!
- 20probleme dupa administarea postinor 2
- 6am luat pilula la 21 de ore dupa actul sexual... exista vreun risc?
- 3postinor 2 luat la 11 ore diferenta... isi mai face efectul?
- 3menstruatia dupa postinor 2
- 4avort + postinor = ?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 4Postinor 2 desi el nu a ejaculat
- 8postinor 2... cat este de eficient?
- 4administrare postinor2 la o sapt dupa de la ultima administrare tot cu postinor 2
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 3postinor 2.. doar una luata, cea de-a doua omisa
- 0postinor
- 3Postinor 2, test negativ
Mai multe informații despre: postinor Ciclul menstrual abundent
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: