Am luat postinor si mi-a venit ciclul destul de abundent

Scuze ca va deranjez din nou.Am luat postinor in 3 mai si la o saptamana mi-a venit destul de abundent.Problema e ca de cand am luat tabletele am avut o tensiune mamara chiar dureroasa dupa ciclu a disparut dar acum dupa trei zile dupa cilclu iar ii simt mai tensionati dar nu ca inainte, sa fie tot de la postinor?testul de sarcina facut la 18 zile a iesit negativ.
2 comentarii

Tot pt dr tirneci mai adaug o problema tot la acest subiect pe zi ce trece incep sa ma dora sanii nu mai pot ii simt tensionati adaug ca au inceput sa fie asa dupa o sapt de la ciclu dupa postinor.Sa fie o reactie tot dupa postinor.Multumesc

Este foarte posibil sa fie reactia la Postinor.In momentul de fata pentru a diminua durerile de san puteti aplica punga cu gheata.
Daca nu cedeaza este indicat sa faceti o ecografie de san si un profil hormonal(estradiol, progesteron, prolactina).
Toate cele bune.
Daca nu cedeaza este indicat sa faceti o ecografie de san si un profil hormonal(estradiol, progesteron, prolactina).
Toate cele bune.

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2postinor - posibila sarcina?
- 2postinor 2 de 2 ori in acelasi an?
- 10postinor 2-am gresit administrarea?
- 5de cateva zile sa iau anticonceptionale si am ciclu mai abundent de sase zile
- 9care sunt sansele sa fiu insarcinata?
- 3credeti ca cele 2 doze de postinor isi fac efectul?
- 5prezervativ rupt si postinor, apoi iar prezervativ rupt si iar postinor
- 3am luat doar o sg pastila de Postinor... isi face efectul?
- 9postinor 2 cum functioneaza?
- 8Contraceptia de urgenta, postinor 2
- 3Postinorul afecteaza sarcina
- 7Pot sa iau postinor dupa o luna?
- 0Medicamentul Postinor
- 17Prezervativ rupt. Sa iau pastila de a 2-a zi?
- 2Pot ramane insarcinarta?
- 0postinor
- 0Sangerari dupa postinor
- 0Menstruatie slaba dupa Postinor
- 3Ajutați ma cu o părere, va rog!
Mai multe informații despre: postinor Ciclul menstrual abundent
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: