Am nevoie de raspuns urgent: mi s-a crapat un dinte si ma doare
Buna ziua, sunt andrei di cj 21 ani, in urma cu cateva zile am mancat la un fastfood shi am muscat dintrun os sau piatra, shi mi s-a crepat un dinte in 2, ma doare foarte tare nu stiu ce sa mai fac, am tot luat paduden, algocamin dar degeaba.totodata sub limba mia ieshit un fel de puroi nush cum sa zic, sa umflat shi abia pot sa vorbesc.spunetimi va rog cei de facut, tinand cont ca nu am bani sa merg la stomatolog deoarece sunt de la un orfelinat.va multumesc
3 comentarii
imi pare rau sa.ti spun dar nu ai ce sa faci. dintele crapat nu se pride la loc, trebue scos. In orice spital mare este serviciu de urgenta unde se trateaza gratuit. Trebue sa ajungi la clinica Oro-Maxilo-Facila.
am inteles cu dintele.dar cu umflatura de sub limba.care arata cu un puroiu extins sub toata limba, cei de facut?
singurel nu ai ce face. Sau e un hematom (o punga cu sange care o sa se reabsoarba) sau e chear o infectie, un abces care trebue incizat...tot la urgenta. nu ai alta solutie credema!
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 19Dureri de dinti si masele
- 4am ajuns la capatul puterii
- 3infectie premolar
- 9Abces la masea. Ce pot sa fac sa imi treaca infectia?
- 1Durere la masea - imbracata (de cateva luni) -
- 3Abces molar
- 3Ma doare maseaua !!va rog ajutati-ma!
- 2smalt fisurat la dinte din semiportelan
- 3Durere de masea
- 0durere dinte dupa introducerea pastei de devitalizare
- 7Durere dinte alaturat implantului
- 3puroi lângă meseaua cu coroana
- 1Durere ochi din cauza măselei
- 6Abces dentar, extractie sau nu la cald?
- 1Pulsație puternica la baza dintelui
- 1Buna seara, am un abces ce ma deranjeaza
- 1Abces gingie dupa maseaua de minte
- 2Durere masea cu coronita
- 11Infecție (cred) - am un dinte cariat și de ieri a început să mă doară îngrozitor
Mai multe informații despre: Abcesul dentar Durerea de dinti dinte fisurat
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: