Am nevoie URGENT de un raspuns: durere insuportabila
Vreau sa va intreb ceva. Eu si prietenul meu suntem impreuna de 9 luni. De vreo doua luni eu nu prea mai am chef de facut dragoste si nu pentru ca nu il iubesc sau pentru ca nu ma atrage, ci, pur si simplu nu mai am chef. De cateva saptamani penetrarea a inceput sa fie dureroasa si de cate ori ma gandesc la acea clipa a iubirii imi vine in minte cuvantul: durere. Dupa penetrare nu ma mai doare asa de rau, depinde si de situatie(uneori durerea este insuportabila).Este posibil sa fie din cauza faptului ca am facut prea des dragoste sau am altceva? Prietenul meu ma intelege, dar eu nu pot sa inteleg aceasta situatie. Ma gandesc si la el, avand in vedere ca i-am propus o pauza in legatura cu subiectul: dragoste. ASTEPT RASPUNS URGENT
12 comentarii
In primul si in primul rand trebuie sa faci un control ginecologic pentru a elimina posibile cauze fizice. Acesta este primul pas pe care trebuie sa-l faci. Numai bine!
Sorina.
Sorina.
Am 30 de ani stau cu iubitul meu de 8 ani avem o relatie destul de buna dar cand facem dragoste am inceput sa simulez orgasmul pt ca nu mai pot sa-l am.In schimb acum cateva zile am avut un orgasm in vis a fost atat de intens ca m-am trezit foarte confuza.Trebuie sa precizez ca nu era el in vis si nici nu l-am inselat niciodata.Astept raspuns.SANATATE TUTUROR.
sincer eu cred ca e si o cauza psihologica. a avut asa si o prietena de a mea. ca si pe ea te sfatuiesc sa prelungiti preludiul cat se poate de mult, daca el nu accepta inseamna ca nu te iubeste si nu e demn de tine_ poate vei cauta un altul cu care sa te simti bine intr-adevar
Crina, poate ar fi de folos sa schimbati un pic decorul. Mergeti in alta parte, inchiriati o camera de hotel, mergeti la munte, adaugati putin condiment. Pune-ti un costumas sexy, ciorapi care se strang in jurul coapselor (astia chiar au efect demonstrat dpdv fiziologic) si pantofi cu toc. Si faceti dragoste asa, nu-l lasa sa dea jos nimic, sa se descurce :)
Intr-un cuvant, schimbati! Mult succes.
Sorina
Intr-un cuvant, schimbati! Mult succes.
Sorina
As vrea sa stiu si eu daca vi s-a intamplat vreodata ce v-am povestit eu mai sus. Vreau sa va intreb si ceva in plus: vi s-a intamplat sa va doriti prietenul, sa va excitati la orice gest de-al lui, dar, , acolo jos' sa nu functioneze, adica secretiile acelea sa fie aproape inexistente? As vrea sa stiu si eu parerea dv. Sunt la inceput de drum in viata mea sexuala si am nevoie experienta dv. Va multumesc!
nu ma doare si nu am nici o problema de genul asta dar probabil ca nu va potriviti acolo.am batit si eu cu primul barbat din...asa ca mai vb..
Fetelor, incercati mai intai un lubrifiant. O data ce dispare simptomul ar putea disparea si problema. Este un cerc vicios pentru ca, pe baza experientei anterioare anticipati faptul ca actul sexual nu va fi prea placut si undeva, in subconstientul vostru ramane o usoara incordare psihica, chiar daca, aparent sunteti excitate si va doriti partenerii, incordare ce intretine problema.
Mersi pentru ajutor, dar am auzit ca sunt mare sanse sa ramai insarcinata daca folosesti lubrifiant. Este adevarat ?
Folositi lubrifiant si prezervativ, sau anticonceptionale, sau orice alta metoda de protectie. Lubrifiantul nu mareste riscul de a ramane insarcinata, el exista oricum daca nu va protejati.
circula odata un banc despre o vrabiutza ce ashtepta in ploaie sa termine o omida de mancat frunze, ca e mai grasa, shi deci va fi shi ea mai satula, , etc, etc(dacami permitetzi ecsprimarea, nul mai precizez ca era luuuung), dar morala suna de genul:
- cu cat ashteptzi mai mult, cuatat pasarica e mai uda;
deci, preludiu mon amies, :)
abia apoi te potzi gandi la o reformulare a problemei;
- cu cat ashteptzi mai mult, cuatat pasarica e mai uda;
deci, preludiu mon amies, :)
abia apoi te potzi gandi la o reformulare a problemei;
buna as avea si eu nevoie de un raspuns.. am facut sex neprotejat k iubitul meu si la 10-15 min dupa ce am facut sex am luat prima pastila de postinor2 si la 12 ore dupa prima pastila am luato pe a 2.. pastila.. cat de sigure sunt pastilele astea.. si exista posibilitatea sa raman insarcinata, , sau pot sa stau linistita.. plz raspuns urgent
Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 12Probleme sexuale: durere in timpul penetrarii
- 8In timpul actului sexual simt o durere ingrozitoare
- 3sunt frigida?
- 8Posibila sarcina? Un sfat urgent, va rog!
- 3dureri in timpul actului sexual
- 5secretii vaginale alb-verzui + dureri in timpul actului sexual
- 6ma doare cand fac sex
- 10Prietena mea nu are orgasm ce pot sa fac
- 1durere mare in timpul actului sexual
- 5Sexul a devenit insuportabil, ajutor!
- 2Dureri in timpul actului sexual (dispareunia)
- 6Inceputul vietii sexuale: dureros si urat
- 0dureri groaznice in timpul actului sexual
- 0Durere in timpul actului sexual
- 2Dureri in timpul actului sexual
- 3anticonceptionalele sunt de vina pentru ce mi-se intampla?
- 0Dureri vaginale
- 1Durere în primul act sexual
- 2Mâncărimi în zona genială, usturime la penetrare
- 0Dureri in timpul actului sexual in timpul sarcinii
Mai multe informații despre: durerea in timpul actului sexual
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: