Am nevoie urgent de un sfat!!!!!!!!!
Buna seara!
Am nevoie URGENT de un raspuns.
bunicul meu are 75 ani. Acum 3 ani a suferit un infarct cerebral in urma caruia a ramas paralizat pe partea dreapta si nu vorbeste. intre timp a facut prostata si foloseste sonda.
Sambata seara a facut febra 39grade, convulsii, tremura foarte tare, isi dadea hainele jos, si urla cat il tinea gura. de ieri insa, a incetat febra, dar nu prea mai mananca, gafaie si doarme ft mult.
intrebarea mea este daca e posibil sa fi facut vreun atac cerebral??? din cate stiu eu de la atac nu faci febra. ma gandeasc ca mai poate fi si o bronhopneumonie.
va rog din suflet sa ma ajutati cat mai urgenti cu un sfat.
Va multumesc anticipat,
Gherghescu Andrea
Am nevoie URGENT de un raspuns.
bunicul meu are 75 ani. Acum 3 ani a suferit un infarct cerebral in urma caruia a ramas paralizat pe partea dreapta si nu vorbeste. intre timp a facut prostata si foloseste sonda.
Sambata seara a facut febra 39grade, convulsii, tremura foarte tare, isi dadea hainele jos, si urla cat il tinea gura. de ieri insa, a incetat febra, dar nu prea mai mananca, gafaie si doarme ft mult.
intrebarea mea este daca e posibil sa fi facut vreun atac cerebral??? din cate stiu eu de la atac nu faci febra. ma gandeasc ca mai poate fi si o bronhopneumonie.
va rog din suflet sa ma ajutati cat mai urgenti cu un sfat.
Va multumesc anticipat,
Gherghescu Andrea
1 comentarii
De ce nu mergeti la urgenta sau sa chemati salvarea?
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi