ameteli dupa lovitura puternica la cap
Exact in ultima zi a anului trecut am alunecat pe un derdelus si am dat cu ceafa de gheata. Atit de rau m-a durut ca am crezut pe moment ca nu ma mai ridic de jos. Nu am lesinat sau vomitat, au urmat vreo 2 zile cu dureri de git si mai jos, ulterior am fost doar ametita, dar din pacate ameteala asta nu mia ia sfirsit. Nu am avut inca posibilitatea sa ajung la doctor. Maine sper sa obtin o trimitere la neurologie si as vrea sa stiu ce analiza se recomanda in cazul asta? Tomografie? Mai este decontata sau se plateste pret intreg? Ametelile astea mai trec? Am luat niste Omega 3 Ginko si Vitamina C. Ma ingrijoreaza sa nu fie ceva grav, mai ales ca daca masez pielea din virful crestetului ma ia si mai si cu ameteala. Am si o stare febrila, un 37.4. Nu stiu daca nu o fi vreo viroza sau e de la lovitura.
1 comentarii
de la neurolog am primit betaserc. Vad ca e mai bine cu ametelile de cind il iau. Azi am facut si RMNul cerebral si astept rezultatul. M-a distrat pretul de "numai" 350 ron. Mi se pare imens si am incercat la multe clinici sa ajung la suma asta pentru ca mai ieftin de atit nu am gasit sa il fac!
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi