ameteli, frunicaturi, oboseala
am 58 de ani, sunt la menopauza de 7 ani. nu am mai avut relatii sexuale de 6 ani, sunt singura, si de cateva saptamani imi vine sa ma ating singura, simt nevoia de a face sex cum nu mi s-a mai intamplat pana acum, ma ia cu ameteli, furnicaturi, moleseala, senzatie de voma, adorm foarte greu, sunt agitata, ma simt foarte slabita. am fost la endocrinologie, am facut toate analizele, nu e de domeniul lor. ce tratament sa iau sau la ce sectie sa merg? daca a mai trecut cineva prin asta ajutati-ma va rog! este dereglare hormonala sau ce?
2 comentarii
Va recomand sa mergeti la un consult la psihiatrie.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 10am dureri de cap, dureri musculare atat la maini cat si la picioare, obosesc foarte repede, insomnii
- 2Afectiune neurologica?
- 5in ziele de menstruatie, am dureri foarte puternice de burta, sangerari abundente, ameteli...
- 6tbc, dureri de stomac, problema un gat (galben-verzui), oboseala imediata
- 6puls ridicat, transpiratie rece abundenta, ameteala pana la inconstienta, dinti inclestati
- 8Stare de oboseala
- 9Analize peste analize fara efect- Durere hipocondru drept, ameteli, hemoroizi interni
- 2Ameteli ochi (rog sfatul unui medic)
- 6ticuri nervoase necontrolate, dureri de cap, oboseala constanta si teama
- 2stare de lesin si oboseala permanenta
- 4de vreo 7 luni am niste ameteli puternice
- 1Respiratie greoaie, stari de oboseala, transpiratie
- 8Ameţeli provocate de sindrom vestibular periferic
- 1Buna, va rog imi puteti da un raspuns mai clar la rezultatele analizelor, va multumesc.
- 3trombocite mari
- 1Senzatii de lesin si puncte albe.
- 0Frisoane, amețeală, diree
- 6Stare amețeală și lipsa energie
- 2Ameteala, greata, cofuzie
- 2Amețeli
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: