amorteala fetei
Salut, am fost la fotbal si am primit o lovitrua de cap undeva in zona dintre pometele stang si nas iar de atunci am amortita jumatatea stanga a nasului, partea stanga a buzei superioare si gingia precum si zona de la ochi pana la buza.Amorteala dureaza deja de 3 zile.Am fost la doctor si mi-a spus sa iau milgamma N si nurofen.Ati putea sa ii spuneti va rog cam cat va mai dura amorteala asta si de la ce o am?
3 comentarii
am uitat sa mentionez ca buza superioara o simt umflata desi nu este
Man, pe acolo trece un nerv, trigemen parca il cheama.Posibil sa fie lezat.Daca medicul care te-a vazut nu e neurolog sau orelist, mergi la unul din astia doi.Tratamentule bun, ar nu stiu daca te-a vazut medicul care trebuie pantru a face o evaluare completa a problemei tale (ai cum va diagnosticul la indemina?)
Acum am vazut problema ta.Sint noua pe forum si ma confrunt cu aceeasi problema doar ca eu am suferit un traumatism prin agresiune.A urmat o operatie pt ca am avut tripla fractura de malar(pomete)Spune-mi cum esti acum, vreau sa iau legatura cu tine.Au trecut peste 7 luni de atunci si nu mi-a trecut.Vreau sa vorbim.Mersi mult, -*
(*modificat de administrator)
(*modificat de administrator)
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4puls mic = boala de inima?
- 11talpi reci si amortite
- 9mi-a amortit fata
- 88amorteala la degetul mic si inelar de la mana stanga
- 5imi amortesc mainile mai ales noaptea dar imi amorteste asa ciudat doar ultimele doua trei degete
- 4Senzatie de apasare in piept si bratul stang amortit usor
- 4Problema persistenta.
- 7Amorteli incheieturi sold
- 2Ameteli, membre superioare amortite, analize perfecte. HELP!
- 7Am probleme de cativa ani cu genunchii
- 3Amorteli dupa operatie ulnar stang
- 7Amortirea oaselor, muschilor
- 6degete amortite ambele maini
- 13Ma simt rau
- 61Amorteala, stari de rau continuu si lipsa pofta de mancare.
- 3Durere dupa efort si inflamatii
- 0Este necesara operatia ?
- 1amorteli gambe
- 3va rog sa ma ajutati probleme de 5 ani
- 18amorteli picioare si maini
Mai multe informații despre: Amorteala
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: