Antibioticele afecteaza sarcina?
Buna va rog sa ma ajutati cu un răspuns, sunt insarcinata de aproape o luna dupa calculele mele, am facut 2 teste de sarcina si au iesit pizitive. Problema este ca luna trecuta mi-a venit menstruatia si tot cam atunci daca nu mai inainte am orpit tratamentul cu antibiotice. Imi e frica sa nu afectat sarcina nu am mers inca la un control abia ce am aflat. Este posibil sa fi afectat?
1 comentarii
Buna ziua!
Sunt medicamente, printre care si antibiotice ce pot afecta dezvoltarea embrionului daca sunt administrate in primul trimestru. Nu toate Antibioticele, din fericire, produc astfel de probleme.
Trebuie sa cereți sfatul unui medic si sa discutați punctual ce antibiotic a fost.
Sunt medicamente, printre care si antibiotice ce pot afecta dezvoltarea embrionului daca sunt administrate in primul trimestru. Nu toate Antibioticele, din fericire, produc astfel de probleme.
Trebuie sa cereți sfatul unui medic si sa discutați punctual ce antibiotic a fost.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1in prima luna de sarcina am luat thyrozol
- 6ampicilina in timpul sarcinii
- 36e depresiv
- 5dostinex si cred ca sunt insarcinata...
- 2oxacilina in primele saptamani de sarcina
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 7ESCITALOPRAM in timpul sarcinii
- 5Dermazim si sarcina
- 4cipralex in sarcina?
- 2Tratament cu Doxicilina, Ciprofloxacina si Canesten ovule in sarcina.
- 0suprax (cefixime) 400mg in primul trimestru de sarcina
- 0Egilok in primele 5 saptamani de sarcina
- 0milgamma n capsule in sarcina
- 2Cervugid in timpul sarcinii
- 1Conjunctivita si sarcina
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 1Seroxat in sarcina
- 1Va rog sa ma ajutati cu un raspuns
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: