Antibioticele afecteaza sarcina?
Buna va rog sa ma ajutati cu un răspuns, sunt insarcinata de aproape o luna dupa calculele mele, am facut 2 teste de sarcina si au iesit pizitive. Problema este ca luna trecuta mi-a venit menstruatia si tot cam atunci daca nu mai inainte am orpit tratamentul cu antibiotice. Imi e frica sa nu afectat sarcina nu am mers inca la un control abia ce am aflat. Este posibil sa fi afectat?
1 comentarii
Buna ziua!
Sunt medicamente, printre care si antibiotice ce pot afecta dezvoltarea embrionului daca sunt administrate in primul trimestru. Nu toate Antibioticele, din fericire, produc astfel de probleme.
Trebuie sa cereți sfatul unui medic si sa discutați punctual ce antibiotic a fost.
Sunt medicamente, printre care si antibiotice ce pot afecta dezvoltarea embrionului daca sunt administrate in primul trimestru. Nu toate Antibioticele, din fericire, produc astfel de probleme.
Trebuie sa cereți sfatul unui medic si sa discutați punctual ce antibiotic a fost.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 1sarcina si medicamentele
- 3Cand e cazul sa intrerupi sarcina?
- 27am luat doxiciclina in doza mare in saptamanile 4 sau 5 de sarcina
- 4capsula de slabit la gravide
- 3am luat picaturi de Bromhexin Clorhidrat, ulterior am aflat ca sunt insarcinata!
- 6dexametazona in saptamana 30?
- 5lexotan in prima sapt sarcina-un medic va rog sa-mi raspunda
- 5clotrimazol in timpul sarcini
- 4Ureaplasma urealyticum in timpul sarcinii
- 3Medicamente peste sarcina
- 0Medicamente in timpul sarcinii
- 8Antibiotice in timpul sarcinii
- 17Ce pot sa iau pentru durere de genunchi?
- 3Ofloxacin in sapt 4 de sarcina
- 1amoxicilina in sarcină!
- 0TENOTEN in timpul sarcinii
- 2Botox cand eram deja insarcinata
- 1Tobrex in sarcina afecteaza?
- 6Medicamente psihiatrice in sarcina
Mai multe informații despre: Medicamentele si sarcina
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: