Am intrerupt anticonceptionalele si nu mi-a venit menstruatia
Bună seara,
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
Am 25 de ani iar la sfarsitul luni aprilie am intrerupt anticonceptionalele.Menstruatia trebuia sa imi vina la sfarsitul lunii mai.Suntem aproape in luna iulie si nu mi-a venit.Nici nu am vreun simptom că ar trebui sa imi vina.Țin să mentionez că de atunci am avut 2 acte sexuale neprotejate.Îmi este frică.Nu cred ca sunt insarcinata deoarece m-a ferit dar totusi imi e frica.Oare sunt însărcinată?
2 comentarii
Buna ziua,
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
orice contact sexual neprotejat poate avea ca rezultat o sarcina. Va recomandam sa efectuati un test de sarcina si o ecografie.
O zi frumoasa,
Marie Stopes International Romania
Bună ziua!
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Am facut 2 teste de sarcina si sunt negative.Cu toate acestea nu am menstratie fin luna aprilie de cand nu mai iau anticonceptionale.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2intarzierea ciclului
- 3vreau sa intrerup anticonceptionalele
- 8Dupa 5-6 ani de anticonceptionale, menstruatia intarzie
- 6Am facut neprotejat in a 29-a zii de menstruatie...e a 31 si inca nu i-a venit.De ce?
- 4Anticonceptionale si ovule, intarziere menstruatie
- 2Intarzierea menstruatie si complicatii
- 3Intrerupere de anticonceptionale
- 0De ce imi intarzie
- 4sarcina sau nu?
- 4Posibila sarcina va rog raspundeti
- 6Posibil sa fiu însărcinată?
- 0Întârzierea menstruatiei
- 0Menstruatia intarzie 12 zile
- 0Am nevoie de o parere !!!
- 0De ce intarzie menstruatia?
- 2Lipsa menstruatiei, interpretare test sarcina, simptome.
- 0Întârziere menstruație
- 0Menstruatie intarziata, teste negative
- 0Aș putea să fiu însărcinată?
Mai multe informații despre: Intarzierea ciclului menstrual menstruatia intarziata intarzierea menstruatiei intreruperea anticonceptionalelor
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: