Anxietate

11-11-2018
Deniro
Nu este medic/terapeut
Deniro
Buna seara m-a confrunt cu aceasta boala din 2014 am fost la medici am luat tratament sunt bine dar de 2 săptămâni cred ca mi-au revenit aceste simptome dureri in piept ceva prin zona inimii mie frica de un atac de cord Menționez ca in luna Aprilie am făcut o serie de investigații care mi-au ieșit super ok EKG tot nu am nimic înfundat valve etc..mi-a dat niște Aspenter sa beau nu cred ca e ceva grav.întrebarea mea poate sa fie ceva la inima din Aprilie și pana acum sau mi-a revenit aceste atacuri de panica?va multumesc!
10 comentarii
0
11-11-2018, ora 10:06
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Mergeti la Cardiolog. Faceti ecocardiografie si test Holter ca sa excludeti ceva fizic la inima. Daca totul e bine la inima, inseamna ca aveti somatizari de anxietate. Tineti-va de tratament si pastrati legatura lunar cu medicul psihiatru.
0
11-11-2018, ora 11:59
Deniro
Nu este medic/terapeut
Deniro
Mi.au ieșit bine toate analizele astea la inima in Aprilie!asta m-a îngrijorează și nu știu e posibil sa am ceva?am trecut acum 4 zile printr-un mic șoc cu soția mea bănuiesc ca de asta mi-au apărut simptomele astea
0
11-11-2018, ora 13:18
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Atunci inseamna ca e Anxietate.
0
11-11-2018, ora 13:47
Psiholog Niculina Ciuperca
Psihologie, București
Medicamentele rezolvă problemele pe moment, ca să ai rezultate pe termen lung e nevoie de psihoterapie, care să te ajute să-ți schimbi modul de gândire și de percepție și să câștigi competențe în a gestiona rațional situațiile dificile.
0
11-11-2018, ora 13:59
Deniro
Nu este medic/terapeut
Deniro
Va multumesc mult!
0
12-11-2018, ora 21:46
Deniro
Nu este medic/terapeut
Deniro
Astăzi m.am simțit cel mai bine din ultima săptămâna ceva stări au m-au fost dar le-am controlat!mi.am luat tensiune a12.7 și puls 88 e ceva de îngrijorat ?nu cred ca dacă aveam ceva la inima trebuia sa fie ceva neregula cu tensiunea nu?va multumesc!
0
14-11-2018, ora 17:55
Deniro
Nu este medic/terapeut
Deniro
Îmi puteți spune va rog problemele la inima pot apărea din Aprilie pana acum atunci nu aveam nimic dar acum tot am simptome !ceva dureri.va multunesc
0
15-11-2018, ora 11:24
Psihologie, București
Până nu mergeți la medic nu ne putem pronunța. Numai prin investigații îți dai seama dacă e o problemă sau nu.
0
15-11-2018, ora 20:25
Deniro
Nu este medic/terapeut
Deniro
Multumesc!dar oricum cred ca e timpul scurt din Aprilie și am și 32 de ani!
0
20-11-2018, ora 15:16
Dr. Rares Ignat
Psihologie, Bucuresti
Dr. Rares Ignat
Poate nu strica sa programezi si o discutie cu un psihoterapeut despre ‘socurile’ prin care ai trecut Deniro

Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.