Anxietate - imi este greu sa ma trezesc, nu am aer suficient si nu pot sa respir bine

Buna dimineata! Am inceput tratament cu serlift de cateva zile si eglonyl, serlift ul imi da anxietate maxima dar probabil este reactie adversa stiind ca am 4 zile de cand l-am inceput… Problema este ca din cauza eglonyl ului in fiecare dimineata imi este greu sa ma trezesc si ma trezesc ca nu am aer suficient si nu pot sa respir bine, ma tine cam 20 de minute… imi poate afecta inima aceasta pastiluta? Mai am si o durere in gamba piciorului stang cateodata… ma simt mult mai bine dar inca nu ma simt ok, am inceput sa am probleme la munca ca acolo ma simt cel mai rau… va multumesc!
3 comentarii

Nu de la Eglonyl va simtiti rau dimineata. Posibil tot de la Serlift sau de la anxietate.
Dupa o luna efectele secundare se vor retrage.
Solicitati doctorului o benzodiazepina in prima luna sa treceti mai usor peste efectele secundare.
Dupa o luna efectele secundare se vor retrage.
Solicitati doctorului o benzodiazepina in prima luna sa treceti mai usor peste efectele secundare.

Multumesc! Am si bromazepam la nevoie, dar tot incerc sa il evit ca sa nu devin dependenta de el..

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4benessere 5ht
- 3Lexotanul ingrasa?
- 9Schizofrenia? sunt foarte speriat!
- 19Solianul si antidepresivele
- 22Valdoxan-urgenta!
- 35Ma vad aruncindu-ma de la balcon
- 5Va rog mult un raspuns!!!
- 6de ani buni ma tratez impotriva atacurilor de panica, anxietate, acum manie
- 145thp versus sunatoare pentru tratare depresie
- 1Cine antidepresive
- 10Dependenta medicamente antidepresive
- 9Conceptie copil tratament antidepresiv
- 4Lipsa apetit sexual, tratament cu antidepresive
- 19Continuare tratament antipsihotic, 2 psihiatri, 2 pareri diferite
- 2Efecte secundare fevarin TOC
- 7Abilify injectabil
- 6Antipsihotice care nu provoacă agitatie
- 8Care sunt antidepresivele sedative?
- 2Tratament seroxat
- 5In cat timp ies antidepresivele din corp?
Mai multe informații despre: Antidepresivele medicamente antidepresive antipsihoticele
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: