Anxietate generalizata
Buna ziua, de 3 ani si jumate ma confront cu anxietate generalizata. Am luat tratament cu seroxat 9 luni prima data, dar dupa renuntare iar mi-au aparut starile de rau si am fost nevoita sa reincep tratamentul cu seroxat. Acum iau mai bine de 2 ani si jumate in continu. Problema e ca de o perioada nu ma prea simt bine, nu mai reusesc sa adorm seara doar cu o jumatate de anxiar. Ce ma sfatuiti sa fac? Am facut si psihoterapie 2 ani
2 comentarii
Buna ziua
Discutați cu medicul dv despre reevaluarea schemei de tratament
Discutați cu medicul dv despre reevaluarea schemei de tratament
Buna ziua,
Alimentația si somnul sunt indispensabile unei bune funcționări a organismului. Anxiarul este un anxiolitic, nu un somnifer. Consultati-va cu doctorul psihiatru. In cazul unei anxietati generalizate, schema de tratament este mult mai complexa decat cea pe care a-ți urmat-o dvs., iar tratamentul este unul de durata. Dacă nu ați obținut rezultate in urma consilierii psihologice, apelați la un alt psiholog. De regula, se obtin rezultate foarte bune in urma ședințelor de terapie în cazul anxietatii si depresiei.
Alimentația si somnul sunt indispensabile unei bune funcționări a organismului. Anxiarul este un anxiolitic, nu un somnifer. Consultati-va cu doctorul psihiatru. In cazul unei anxietati generalizate, schema de tratament este mult mai complexa decat cea pe care a-ți urmat-o dvs., iar tratamentul este unul de durata. Dacă nu ați obținut rezultate in urma consilierii psihologice, apelați la un alt psiholog. De regula, se obtin rezultate foarte bune in urma ședințelor de terapie în cazul anxietatii si depresiei.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4vreau sa fiu bine pt familia mea si sa evit o cadere
- 7depresie si anxietate
- 44Vindecarea anxietatii
- 19Schizofrenie?...am sanse sa-mi revin?
- 5Anxietate si atacuri de panica
- 16anxietate sociala si medicamente
- 0medicamentele pentru anxietate ingrasa?
- 8M am vindecat de anxietate
- 6intrerupere seroxat
- 24Ameteala, presiune in partea de sus a capului, oboseala, anxietate
- 20Anxietate vindecare
- 6Depresie - anxietate
- 3Despre Rispolept solutie orala 1mg
- 8Sertralină - compulsivitate
- 3Netiapin si caderea parului
- 14Urgent un psiholog - romparkin poate da ciroza!
- 6Invega - efecte secundare neplăcute
- 0Cipralex si extrasistole
- 3Rivotril, mirzaten si sanval
- 10Anxietate dimineața la trezire si insomnie
Mai multe informații despre: Anxietatea medicamente psihiatrice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: