Argila albastra de Raciu, un medicament natural exceptional

65 comentarii 1 23 Înainte ›
0
20-04-2013, ora 13:58
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata Julie81, argiloterapia cu argila albastra untoasa purtatoare de camp static a reusit prin cura interna si externa sa mentina lipsa euptiilor cutanate specifice psoriazisului mai bine de 2 ani; Practic nu se cunoaste un tratament care sa elimine definitiv psoriazisul, insa argiloterapia cu aceasta argila, a prelungit perioada de aparitie a eruptiilor cutantate, astfel cura interna de durata (1-3 luni) functie de stadiul psoriazisului, combinata cu bai active si cataplasme a adus din nou pofta de viata celor suferinzi; Pentru a pastra dermul curat, dupa eliminarea efectelor psoriazisului, este necesar un regim igieno-dietetic specific (nu strict) si consumul sporadic de apa limpede/tulbure de argila ; Practic printr-un remediu 100% naturist si fara efecte adverse, usor de urmat se poate anihila aparitia psoriazisului pe durate foarte mari;
De retinut: Desi psoriazisul nu a mai aparut in cazul celor care au urmat tratamentul de mai sus, de mai bine de 2 ani, inca nu se poate sustine ca acesta nu va mai aparea. Desigur proba timpului ne va edifica si in acest caz. -*

(*modificat de admin)
0
31-07-2013, ora 11:42
adisor333
Nu este medic/terapeut
adisor333
Stimate doamne sau domni, cu experienta in domeniul utilizarii argilei, ca tratament de detoxifiere,

imi doresc sa tin cura de detoxifiere cu argila, timp de 20 zile, asa cum este descrisa pe acest forum, tinand cont si de regimul alimentar.
Precizez ca sunt lacto-ovo-vegetariana, dar ca mananc foarte rar si peste. Asta se intampla o data pe an, timp de o saptamana, cand imi petrec o parte din concediu in Delta Dunarii, la o familie de pescari.
Avand in vedere ca acest concediu este programat anul acesta incepand cu 15 august, as dori sa stiu daca pana la inceperea acestui concediu pot utiliza laptele de argila, pentru detoxifiere, pentru o perioada mai scurta de timp, dat fiind ca nu mai sunt 20 zile pana cand voi incepe sa mananc si peste.
Ma gandesc ca ingerarea de argila pana atunci, nu ma poate incurca, poate mai "absoarbe" din toxine.
Cura propriu-zisa de 20 zile as urma-o dupa revenirea din concediu.
As mai dori sa stiu daca cura cu argila poate fi tinuta concomitent cu o alta cura, cu drojdie proaspata de bere, sau daca efectele celor doua tipuri de cura se anuleaza/estompeaza reciproc.
Va multumesc pentru sfaturile dvs., va respect in mod deosebit pentru ceea ce faceti. Cu deosebita stima, Adriana.
0
06-08-2013, ora 17:09
Verona77
Nu este medic/terapeut
Verona77
Buna ziua.As avea si eu o intrebare.Azi mi-a ajuns argila albastra comandata online si am o nedumerire:pasta de argila este ambalata in cutie de plastic.Din cele ce am citit pe forum am vazut ca plasticul afecteaza proprietatile argilei.Vroiam sa stiu daca pasta mea de argila este buna sau m-am pacalit ?Exista pasta de argila ambalata in borcane de sticla?
Va multumesc anticipat pt raspuns
0
29-08-2013, ora 09:53
Tanya_Mihaela
Nu este medic/terapeut
Tanya_Mihaela
Buna ziua. Doresc sa stiu daca este eficienta argila albastra si pentru fiboradenom mamar, si daca da, cum se foloseste? Este argila indicata chiar si pentru copii? Va multumesc.
0
29-08-2013, ora 10:34
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata TANYA_MIHAELA, argiloterapia cu argila albastra untoasa in cazul fibroadenomului mamar consta in cura interna si externa cu respectarea stricta a regimului dietetic;
Cura interna va fi de durata 2-4 luni, avand scopul de a revitaliza sistemul imunitar si metabolismul intern, consta in consumul a 2 cani cu "lapte de argila" pe zi respectand schema de consum 3+21+7, iar cura externa consta in aplicare de cataplasme pe zona adenomului, acoperite cu folie si mentinute 1 ora si 30 minute 2 ore, dupa care vor fi indepartate prin spalare usoara ; Veti aplica 2 cataplasme pe zi in saptamanile 1-2 si 1 /zi in saptamana 3-4; Intre aplicatii trebuie sa fie minim 2 ore;
In cazuri similare, adenomul a disparut s-a miscorat sau cel putin a fost conservat;
0
20-10-2013, ora 15:29
corina44
Nu este medic/terapeut
corina44
Salut! As vrea sa stiu daca IAURTUL probiotic este contraindicat in cura cu ARGILA. In general consum iaurt impotriva recurentei candidei si as dori sa tin cura cu argila pentru o detoxifiere generala (care sa ajute si ea in lupta contra candida). In general consum carne putina, legume, verdeturi, nuci si seminte, iar colesterolul este mai mic decat trebuie. Astept cu interes raspunsul dumneavoastra. Multumesc!
0
28-10-2013, ora 10:59
lescencostelica
Nu este medic/terapeut
lescencostelica
Buna! Eu a-m folosit argila pudra pe cale bucala dupa care m-am clatit gura cu apa de la canal, vreau sa stiu este bine ca in toate instructiunile este data cura cu apa argiloasa. Multumesc
0
28-10-2013, ora 13:34
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimate "lescencostelica" vreau sa cred ca apa era de la robinet si nu de la "canal" ; Cura interna are reguli bine descrise in prospecte si in site-urile care promoveaza remedii prin argiloterapie; Consumul argilei cu un pahar de apa este recomandat in gastrite, caz in care se iau granule si nu pulbere; Dar chiar si prin procedeul descris de dumneavoastra argila produce efecte benefice asupra tranzitului digestiv, insa nu trebuie uitat ca cea mai eficienta cura interna in argiloterapie se face cu apa tulbure (lapte de argila, apa argiloasa) ce se consuma dupa minim 4 ore de la preparare compozitiei.
0
28-10-2013, ora 16:16
lescencostelica
Nu este medic/terapeut
lescencostelica
Multumesce pentru raspuns, am recurs la acest procedeu fiindca aveam o aciditate mare din cauza unei gastrite si ca sa elimin aciditatea am procedat asa si a dat rezultat dar asta este ocazional nu permanent.
0
05-11-2013, ora 17:01
anca1975
Nu este medic/terapeut
anca1975
Buna ziua,

Doresc sa fac o cura de argila albastra de Raciu dar sunt sub tratament continuu cu 2 antidepresive pe care nu le pot intrerupe. In plus, pentru starea de epuizare extrema pe care o am de cativa ani, am inceput un tratament pentru oboseala glandelor suprarenale (vitamina C in doze mari, vitamna B5, ulei de peste, vitamina E).
Cum sa impac cura cu argila cu aceste medicamente + suplimente?

Va multumesc mult.
0
05-11-2013, ora 17:27
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata Anca, argiloterapia in acest caz intervine prin cura interna de durata; Prima cura interna de baza va fi de 3-4 luni de zile si apoi va fi urmata de o cura interna de intretinere; Cura interna de baza urmeaza schema de tratament prescrisa in prospect consumand 2 cani de 'lapte de argila' pe zi inainte de sau dupa consumul medicatiei aloptate cu cca 2 ore; Cura interna secundara sau de intretinere consta in consumul sporadic, odata la 2-3 zile, a unei cani cu lapte de argila. Continutul moderat de magneziu din argila o sa va ofere echilibrul intern de care aveti nevoie si incredere in fortele proprii, de asemenea continutul mare de minerale si oligoelemente combinat su vitaminele prescrise vor reface rezervele de minerale si oligoelemente necesare unui metabolism optim; Argila Albastra Untoasa purtatoare de camp static, este una dintre argilele terapeutice de mare valoare in remediile naturiste. Cautand pe Google ' argiloterapie' veti gasi argile recomandate in cura interna pentru detoxifiere si remineralizare.
0
05-12-2013, ora 22:59
irynna
Nu este medic/terapeut
irynna
buna ziua
am inceput sa folosesc laptele de argila albastra dimineata momentan.
am o nelamurire cu privire la consumul de medicamente in timpul curei cu argila.
iau niste pastile pt o parazitoza intestinala care sunt pe baza de extracte de plante in principiu(nuc, usturoi, cuisoare, oregano, menta, pelinita) si mai au cativa excipienti de gen celuloza, acid stearic, maltodrextina..
as dori sa stiu dc interactioneaza medicatia cu argila si ar putea sa-mi faca vreun rau.
in prospectul cutiei cu argila am gasit ca se poate consuma peste si chiar carne de pui.
dvs spuneti ca ar fi contraindicate in perioada curei. pana la urma cum ar fi bine?
va multumesc!
0
06-12-2013, ora 09:38
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimată IRINA,
vă felicit pentru că aţi apelat la argiloterapie pentru sănătatea dumneavoastră.
Deşi aţi început timid, doar o cană pe zi, sunt convins că pe măsura ce rezultatele argiloterapiei se vor vedea veţi urma o cură internă aşa cum este indicat.
Aşa după cum aţi observat în prospect, regimul dietetic nu este unul drastic, însă în cazul în care asociem argiloterapia cu alte remedii care conţin substanţe cu principii active pentru diverse afecţiuni, este imperios necesar ca acestea să se consume la un interval de cca 2 ore înainte sau după consumul laptelui de argilă. Argila consumată odată cu alte medicaţii le diminuează efectul terapeutic prin absorbţie şi în acelaşi timp argiloterapia va avea un efect moderat. Pentru detalii îmi puteţi scrie la office@argilaalbastra.ro ;
Vă doresc sănătate şi frumuseţe veşnică !
0
06-02-2014, ora 10:45
flory30
Nu este medic/terapeut
flory30
buna ziua.pentru o acnee severa, polichistica, ce-mi recomandati pasta de argila sau pulbere.pentru aplicarea unei masti, mentionez ca imi voi comanda argila albastra si pentru a incepe o cura de detoxifiere.
0
06-02-2014, ora 10:58
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimată flory30,
in acest caz cea mai recomandata cataplasma pentru acneea polichistică este cea cu extract de gălbenele. După ce acneea va fi îndepărtată (7-14 zile) veţi putea aplica mască cosmetică cu extract de eucalipt pentru un ten sensibil/uscat sau o masca cosmetica cu extract de levantică pentru un ten gras. Vă felicit că aţi ales o detoxifiere cu argila prin cura interna, argila albastră untoasă are un efect de drenare a tranzitului digestiv si de eliminare a metalelor grele din sânge cum alte remedii utilizate in acest sens nu au reuşit.
0
21-02-2014, ora 15:08
Monica U.
Nu este medic/terapeut
Monica U.
Buna ziua!
Fiul meu de 19 ani are un inceput de calvitie. Ce-mi recomandati? E in regula daca folosesc pasta de argila?
0
22-02-2014, ora 13:38
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata Monica, pentru tratarea alopeciei argiloterapia consta in cura interna de durata (remineralizare cu Ca, Zn, Mg, Si) cca 3 luni si de asemenea concomitent sa vor aplica masti capilare cu cataplasma din argila si extract de galbenele. Mastile capilare se vor aplica pe intreg scalpul se vor acoperi cu un capison si se vor mentine cca 1 ora dupa care se vor indeparta prin splare usoara, fara samponare. Urmand ca spalarea prin samponare sa se efectueze dimineata sau dupa cel putin 2 ore. Nu sunt putine cazurile in care calvitia apare ca urmare a carentei de minerale (in stress prelungit se pierde Ca) si ca urmare a unor afectiuni dermatologice situate la nivelul scalpului. Proprietatile de remineralizant si antiviral pe care le are argila fac din ea un remediu natural de neintrecut in eliminarea cauzelor (de mai sus) ce provoaca calvitia.
0
24-02-2014, ora 11:00
Monica U.
Nu este medic/terapeut
Monica U.
Multumesc pentru raspunsul dvs.

Mai am o problema:
Tatal meu a fost diagnosticat cu Adenopatie hilara dreapta! I-am recomandat sa inceapa o cura de detoxifiere cu argila albastra, insa, dupa ce s-a informat citind cele scrise de dvs. mi-a spus ca nu crede ca va face o astfel de cura avand in vedere ca are si Diabet tip II, iar tipul de hranire (doar cu legume si fructe) il dezavantajeaza. Mentionez ca la acest fel de diabet nu sunt permise anumite tipuri de legume si fructe.
Ce este de facut in cazul asta? Ce i-ati recomanda?
Multumesc! O zi buna!
0
24-02-2014, ora 12:04
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata Monica, argila albastra untoasa are efect benefic asupra diabeticilor reglandu-le glicemia. Ati primit un mesaj privat in acest sens.
0
24-02-2014, ora 12:45
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata Monica am revenit cu o completare la raspunsul de mai sus. Regimul dietetic pentru diabetici in argiloterapie poate fi completat cu produse lactate, ce vor fi consumate la cca 2 ore dupa apa argioasa. Dieta va contine legume si fructe (tolerate in acest caz) si carne de peste si pui. Vestea buna e ca bolnavii de diabet ce au si alte afectiuni au avut o ameliorare a starii de sanatate si asa cum scriam mai sus un nivel al glicemiei sub 120 pe toata durata curei interne.
0
18-03-2014, ora 12:33
emag
Nu este medic/terapeut
emag
BUna ziua.
AS vrea tare mult sa incep o cura cu argila pentru niste dereglari hormonale, chisturi ovariene, sindrom premenstrual.
Va rog sa imi spuneti daca argila imi va ameliora problemele.
O alta intrebare este daca pot sa folosesc cura cu argila si pentru fetita mea de 10 ani pentru dureri de burta sau stomac si cum sa i-o administrez.
Multumesc anticipat pentru raspuns.
0
18-03-2014, ora 13:48
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata emag, prin argiloterapie sau eliminat chisturile ovariene femeile in cauza au reusit apoi sa ramana insarcinate avand acum copii. In cazul dereglarilor hormonale s-a reusit reglarea secretiilor hormonale in cazul tiroidei, prin argiloterapie mixta: interna si externa specifica fiecarui caz in parte. In cazul fiicei dumneavoastra, o cura interna de 1 luna poate regla tranzitul digestiv si ameliora durerile, insa inainte de a incepe argiloterapia va recomad o vizita la medicul specialist pentru a identifica cauza acestor dureri.
Mai multe despre argiloterapie si tratamente cu argila gasiti cautand "argiloterapie" pe motorul de cautare Google si nu numai.
0
19-03-2014, ora 12:08
maktub
Nu este medic/terapeut
maktub
De cateva zile tot citesc si ascult emisiuni inregistrate despre argila.

Constat ca argila este unanim declarata ca fiind efectiv un panaceu (un medicament universal), ajuta pentru un numar impresionant de probleme de sanatate, cancer, noduli, etc. Sunt liste de oameni care s-au vindecat, au dat marturie si isi lasa nr. de telefon ca dovada. Nu are efecte adverse deci se poate lua fara probleme, totul ne inclina sa credem ca e un miracol al naturii si sa incercam si noi pe pielea noastra.

Pe langa toate astea, am mai descoperit in acelasi timp si alte lucruri: unii oameni nu s-au vindecat (deci au luat argila fara absolut nici un efect- printre ei se afla si o cunostinta care imi spunea ca a luat argila dlui Bocan, si intern si a tinut-o si pe nodul dupa indicatiile primite, si totusi nu s-a facut bine), la altii a dus chiar la imbolnavire (ex. dintr-o carte: hepatita toxica, pietre la rinichi) sau la inrautatirea analizelor. In alte cazuri, de unde in emisiuni si pe Internet argila nu avea nici un efect advers declarat, s-a constatat ca da constipatie si a fost nevoie de reducerea dozei.

Sa fie oare totul doar o reclama mincinoasa cu scop de a creste vanzarile?

Daca faptul ca nu toti oamenii se vindeca se poate explica prin faptul ca fiecare organism e unic sau ca depinde de voia lui Dumnezeu, atunci de ce producatorii nu declara si aceste cazuri atunci cand fac reclama?

Cum se explica faptul ca se inrautatesc rezultatele analizelor? Sau aparitia constipatiei, de ce nu este trecuta nicaieri, ca oamenii sa fie preveniti?

Cum se explica faptul ca poti sa faci hepatita toxica sau pietre la rinichi in urma curei cu argila si de ce aceste riscuri (si cine mai stie cate altele) nu sunt anuntate nicaieri?

Ma tot intreb, continui sa citesc, si imi postez nedumeririle pe acest topic (unde am vazut ca participa si dl Covaciu) sperand sa primesc raspuns sau macar experienta altor membri.

Multumesc.
0
19-03-2014, ora 12:53
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimat(a)/(e) maktub,
ma bucur sa vad ca exista persoane cu adevarat interesate de argiloterapie. Desi despre argila, argile sau argiloterapie sau scris carti si se pot scrie inca multe, am sa incerc sa va raspund cat mai concret si punctual, fata de cele semnalate.
Argilele utitilizate in argiloterapie in Romania si in lume sunt: ilitul, montmorilonitul, bentonita, zeolitul, etc, argile ce au un continut variat de minerale si oligoelemente avand un pH cuprins intre 7 si chiar 9, 4. Functie de numarul mineralelor si oligoelementelor continute precum si de proportia acestora in argila, aceasta poate avea rezultate foarte bune, bune sau mediocre in tratarea afectiunilor. Numarul afectiunilor ce pot fi tratate printr-o argiloterapie specifica fiecarui caz in parte poate ajunge pana la 60. De aici si ideea ca e un "panaceu universal".
Asa numitele efecte adverse pot aparea daca argiloterapia nu este urmata corect sau daca cei care o promoveaza nu au cunostiinte minime despre argiloterapie si despre afectiunea ce urmeaza a fi tratata, cunoscut fiind faptul ca regimul igieno-dietetic asociat unei cure de detoxifiere este diferit fata de cel al unui bolnav de diabet, spre exemplu.
Nu am cunostiinta de producerea hepatitei "toxice" cu alte argile, insa un lucru va pot garanta, ca argila pe care o promovez a vindecat bolnavi de hepatita C(rezultate confirmate de analize medicale).
Cat despre pietre de la rinichi, cred ca sunteti departe de cei care cred ca rinichii filtreaza alimentele. Experienta de peste 7 ani in argiloterapie si peste 28 de ani in terapii naturiste arata ca pietrele la rinichi se fac mai ales la persoanele care au colesterolul crescut, ori argila scade colesterolul.
Cat despre cresterea vanzarilor, nu comentez metodele de promovare ale altor producatori, insa cel putin in cazul meu, in afara de postarea unor raspunsuri pe forumuri nu exista publicitate sau canale de distribuire prin distribuitori care sa necesite o "propaganda agresiva" in sustinerea vanzarilor. Vanzarea o efectuez doar on-line.
Desi acest raspuns este unul sumar sper sa va aduca cat de cat lamuriri, convins fiind ca cercetarea si studiul asupra argiloterapiei vor fi o activitate constanta a tuturor celor care o promoveaza.
In final, urez succes tuturor celor care cu pasiune si bun simt dezvolta argiloterapia in Romania.
0
05-04-2014, ora 22:55
mioara paula
Nu este medic/terapeut
mioara paula
Buna ziua, baietelul meu are 3 ani si a fost diagnosticat cu retard neuromotor sever, microcefalie, sindrom hipoton, pe langa acestea are bruxism, constipatie cronica si rahitism.Va rog sa-mi spuneti cum si daca pot sa-i dau apa de argila albastra de raciu, stiu ca-l poate ajuta dar imi este teama sa-i dau fara sa stiu cum si cat.si daca imi puteti spune de unde pot sa o cumpar.Multumesc mult, sanatate multa va doresc!
0
07-04-2014, ora 09:56
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimata PAUL MIOARA, argila albastra untoasa este un multimeral de mare valoare terapeutica cu un efect benefic multiplu si simultan asupra metabolismului uman. In cazul prezentat, veti da copilului mai multe zile apa limpede de pe argila, in loc de apa de baut. Apa tulbure (laptele de argila) va fi consumata cate o jumatate de cana de 2 ori pe zi, consumata pe stomacul gol si daca urmeaza sa luati masa, cu minim 30 minute inainte de masa.
Pentru detalii privind o argiloterapie specifica acestui caz veti cauta "argiloterapie" pe Google si intrati in unul din site-urile care dezvolta argiloterapia cu argila albastra untoasa (se comercializeaza doar on-line).
0
08-04-2014, ora 13:06
mioara paula
Nu este medic/terapeut
mioara paula
Multumesc pentru raspuns, voi comanda pe site. O zi buna!
0
06-05-2014, ora 13:12
CRISTIAN2014
Nu este medic/terapeut
CRISTIAN2014
Buna ziua,
Sunt barbat, am 50 ani şi am fost diagnosticat cu, gusa nodulara, am multi noduli, din care cate doi mari pe fiecare lob al glandei tiroidei. Dimensiunile la cei mai mari sunt: dreapta 19mmx25mm; 8, 5mmx86mm şi stanga 6, 2x9, 2mmm. Nodulii sunt paravasculari, neregulati, imprecis delimitati, cu microcalcifieri, nevascularizati. Mai am probleme de colon iritabil si hemoroizi. Am inceput acum 4 zile, un tratament cu argila albastra de Raciu, de 3 ori pe zi o lingurita preparata anterior, beau apa tulbure (fara zatz) inainte de masa cu cel putin 30 minute. Azi a 5-a zi de dimineata am avut scaun cu sange proaspat (nu cheaguri), si scaunul de culoare aproape neagra. Nu am alte reactii adverse despre care se spune ca mai apar la unele persoane. Ce este de facut. Multumesc.
0
06-05-2014, ora 15:35
Ioan Covaciu
Identitate neconfirmată
Ioan Covaciu
Stimate Cristian,
în cazul tabloului clinic descris de dumneavoastră, argiloterapia cu argila albastră untoasă, constă în cură mixtă: internă şi externă.
Cura internă va fi efectuată respectând regimul dietetic, mai ales în perioada în care se consumă "laptele de argilă", astfel se vor consuma 2 căni/zi recomandat dimineaţa şi seara conform indicaţiilor din prospect. De asemenea vă recomand să monitorizaţi aciditatea din organism utilizând testele de aciditate asociate produsului pentru cura internă, care vă vor arăta efectul argiloterapiei.
Cura externă constă în cataplasme aplicate pe gât sub bărbie, 2/zi în prima săptămână şi cate 1 în săptămâna 2-4 şi în acest caz se vor respecta cu stricteţe indicatiile din prospectul ce însoţeşte cataplasma. După 1 lună va trebui să faceţi investigaţii medicale pentru a evidenţia evoluţia argiloterapiei.Dacă nodulii prezintă dureri se vor aplica cataplasme din argilă albastră untoasă cu extract de salcie. Cât despre scaun cu sânge, este posibil ca un hemoroid să fi cedat. Dar pot fi şi alte cauze drept pentru care trebuie să faceţi o vizită la medicul de familie. Pentru alte detalii mă puteţi contacta la datele de la profil.
0
20-06-2014, ora 14:35
mioara paula
Nu este medic/terapeut
mioara paula
Buna ziua, am comandat argila pe forum. Soacra mea vrea sa faca si dansa cura cu argila pt hipertensiune, dar are tratament medicamentos zilnic, cum poate proceda? va intreb pt ca ii este teama sa nu ii scada prea tare sau brusc tensiunea. acum cativa ani a facut cura cu argila si s-a simtit foarte bine dar nu avea tratament medicamentos...Multumesc, sanatate multa!
Acest topic a fost închis. Nu mai pot fi adăugate noi comentarii.
65 comentarii 1 23 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  • Detoxifierea ficatului - o abordare științifică
  • Noi descoperiri legate de detoxifiere și prelungirea vieții
  • Detoxifierea corpului - metode, sfaturi și recomandări
  • Detoxifierea organismului - ce trebuie să știi
  •