Dezintoxicare ficat in timpul tratamentului cu antipsihotice

20-06-2018
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Ce stiti ca ajuta la detoxifierea ficatului dupa tratament cu antipsihotic?

Am pb cu cosulete mici pe spate si putin pe fata.. ce nu aveam inainte sa iau antipsihotice.
De asemenea parca transpiratia miroase mai pronuntat.

Am mai luat mai demult 2 linguri de armurariu pe zi si nu mi-a afectat tratamentul. Acum iau din nou armurariu pulbere. Mai tin post, iau 2 lingurite de miere pe zi.

As incerca argila, dar mi-e cam frica sa nu anuleze tratamentul cu antipsihotic...

Voi ce folositi?
13 comentarii
0
21-06-2018, ora 16:32
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Argila trebuie luata cu minim o ora inainte de medicamente ( de obicei dimineata inainte de micul dejun ) iar suplimentele din plante se pot lua oricand !
0
21-06-2018, ora 17:07
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Nu e adevarat! Nu poti lua plante cand te taie capul. Eu am luat ceai de sunatoare la inceputul tratamentului. Vreau sa spun ca in doi timpi si trei miscari a anulat complet efectul tratamentului.. si ma luptam din nou cu problemele de dinainte de a lua tratament. Asa ca, asa cum e sunatoarea pot fi si alte plante. Cine vrea sa fie cobai n-are decat.. dar eu prefer sa mi se spuna sigur si clar care plante sutn ok si care nu! :|

PS: De sunatoare mi-a zis apoi dr ca nu e o ksi sa n umai iau, deoarece anuleaza efectul medicamentelor...
1
21-06-2018, ora 20:20
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
De ce nu iei pastile cu armurariu, pe care le-ai mai luat si stii ca merg?
Medicamentele de ficat se pot lua si chiar e indicat sa iei. Intreaba la farmacie ce au. Nu sunt probleme.
Cu sunatoarea si cu greful sunt probleme intr-adevar.
1
21-06-2018, ora 22:57
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
Cicoarea, papadia, galbenelele, rozmarinul, anghinarea, hameiul si armurariul sunt principalele plante cu efect hepatoprotector !
Sunatoarea, pelinul si tintaura sunt de evitat !
0
22-06-2018, ora 09:47
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Multumesc. Si ati incercat cu plantele astea si nu au anulat efectul antipsihoticelor? Intreb ca sa am mai mutle info.. joi merg la dr si sa stiu mai bine.
1
22-06-2018, ora 11:08
Steve.the.great
Nu este medic/terapeut
Steve.the.great
E posibil ca sunatoarea prin efectul ei antidepresiv ( destul de discutabil, mai ales sub forma de ceai ) sa fi redus putin din efectul antipsihoticului !
Pelinul, rostopasca si tintaura sunt usor toxice in sine daca se supradozeaza, deci e mai bine sa fie evitate cu totul ! Restul plantelor se pot folosi fara riscuri !
1
22-06-2018, ora 18:21
Marcus Aurelius
Nu este medic/terapeut
Marcus Aurelius
Eu pentru ficat am mai luat niste Esentiale Forte.
1
22-06-2018, ora 21:17
clara_p
Nu este medic/terapeut
clara_p
Liv 52, Silimarina.
0
23-06-2018, ora 15:10
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Multumesc pt recomandari. Cred ca o sa continui cu armurariul si sa intreb ppe dr de papadie, rostopasca si galbenele. Asta mi se par mai acceptabile la gust...
1
28-06-2018, ora 03:49
Vernus
Nu este medic/terapeut
Vernus
Liv 52 e cel mai bun pentru ficat.
Sau silimarina.
0
28-06-2018, ora 10:27
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
A, de liv 52 am uitat. Osa intreb azi pe dna dr. Silimarina e acelasi lucru cu armurariul. De acela am aflat ca e mai bun proaspat rasnitat. Multumesc.
0
28-06-2018, ora 11:13
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
De Plusprin Liver ce ziceti? A luat cineva?

La ingrediente zice: Picrorrhiza Kurroa, Achyranthes aspera, Berberis asiatica, Wedelia calendulacea, Terminalia chebula, Kasisa (Sulfat de fier), Boerhavia diffusa.

Picrorrhiza Kurroa: este una dintre principalele plante indiene cu efect tonic amar. Are o actiune puternic hepato-protectiva si colagoga, fiind recomandata in tratarea hepatitei si a hepatosplenomegaliei.

Achyranthes aspera: se remarca prin efectul antitoxic hepatic si purificator al sangelui. Este cunoscut faptul ca radicalii liberi afecteaza in mod direct tesutul hepatic, avand repercursiuni si asupra calitatii sangelui. Planta are de asemenea efect antioxidant.

Berberis asiatica: este un bun stimulant hepatic, amplificand capacitatea ficatului de a neutraliza toxinele. Actiunea coleretica si colagoga o recomanda in tratarea afectiunilor vezicii biliare.

Terminalia chebula: este un bun purgativ si actioneaza complex asupra intregului sistem digestiv. Are un efect de regenerare a sangelui, de aceea este recomandat si pentru tratarea cazurilor de anemie.

Kasisa este numele dat numele dat sulfatului de fier (FeSO4), care in natura apare sub forma unor cristale de culoarea verde pal. Acestea sunt preparate urmand anumite metode ayurvedice speciale, folosite numai in India. Kasisa este un protector hepatic eficient, fiind recomandat in cazurile de scadere a rezistentei la efort cauzata de slabirea ficatului si de asemenea in tratarea splenomegaliei insotita de anemie.

Boerhavia diffusa: este recomandata pentru eliminarea efectelor nocive aparute in urma consumului de alcool sau au unor substante toxice (otravuri).
0
28-06-2018, ora 12:04
Lena8
Nu este medic/terapeut
Lena8
Am mai gasit unul interesant : Liv Clean sustine regenerarea celulelor hepatice, fiind de asemenea un excelent remediu hepato-protector. Principiile amare din compozitie optimizeaza secretia biliara si sustin eliminarea optima a bilei in duoden. Produsul ajuta la eliminarea toxinelor acumulate in ficat, permitand astfel buna desfasurare a functiei hepatice. Aceasta se va reflecta la nivelul intregului organism, prin imbunatatirea procesului digestiv, reglarea coagularii sangelui, procesarea optima a hemoglobinei pentru obtinerea fierului, reglarea nivelului plasmatic de aminoacizi.

Liv Clean favorizeaza o mai buna curatare a sangelui de substante toxice provenite din ingerarea unor substante si alimente nesanatoase, cum sunt: medicamentele, stimulentele, cafeaua, grasimile, ingredientele rafinate (zahar alb, ulei rafinat), aditivii alimentari, alcoolul, etc. Filtrarea optima a sangelui are ca efect diminuarea aciditatii sanguine precum si indepartarea bacteriilor din fluxul sanguin, crescand astfel rezistenta la infectii.

Indicatii:
Afectiuni hepatice
Hepatita
Ciroza
Cancer hepatic
Insuficienta hepatica
Ascita
Litiaza biliara
Hemocromatoza

Recomandam folosirea produsului Liv Clean impreuna cu Blood Detox si Plusprin Liver, datorita actiunii sinergice a acestor produse.
Disclaimer: produsul nu substituie o alimentatie corecta si un regim de viata sanatos si echilibrat! Rezultatele pot varia de la o persoana la alta.

Ingrediente:
Tecomella undulata (planta intreaga) 100 mg, Cichorium intybus (radacina) 100 mg, Vitis vinifera (fructe) 50 mg, Zingiber Officinale (radacina) 50 mg, Tinospora cordifolia (scoarta) 50 mg, Boerrhaavia difussa (tulpina) 50 mg, Phyllanthus Niruri (tulpina) 50 mg, Gymnema Sylvestre (scoarta) 50 mg, Procesate cu extract apos din: Aloe Barbadensis (frunze) q.s., Eclipta alba (planta intreaga) q.s. Excipienti: Guma acacia 20 mg, Stearat de magneziu 5 mg.

Administrare:
Doza recomandata pentru consumul zilnic: cate 1 tableta, de 2-3 ori pe zi.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Termeni ca depresia și schizofrenia ar putea deveni învechiți
  • Genele pot indica persoanele care răspund la tratamentul cu litiu
  • Xanax - medicamentul care pune viața tinerilor în pericol
  • Cure de detoxifiere ce te pot îmbolnăvi
  • Produse naturale pentru curățarea colonului (detoxifiere naturală)
  • Auto-medicația cu medicamente psihotrope - efectele negative ale consumului necontrolat
  • Cum elimină corpul substanțele toxice?
  • Detoxifierea ficatului - o abordare științifică
  • Noi descoperiri legate de detoxifiere și prelungirea vieții
  •