Atac de panica

Ma chinui de 7 ani cu aceasta boala.Ma poate ajuta cineva?
3 comentarii

Buna ziua,
Daca ati rezistat 7 ani sa aveti atacuri de panica si nu ati solicitat ajutor pana acum, inseamna ca sunteti o persoana foarte puternica. Ce s-a intamplat de abia acum ati solicitat ajutor? In ce masura va afecteaza viata (cum ati evalua influenta acestuia, pe o scala de la 1 la 10)?
Daca ati rezistat 7 ani sa aveti atacuri de panica si nu ati solicitat ajutor pana acum, inseamna ca sunteti o persoana foarte puternica. Ce s-a intamplat de abia acum ati solicitat ajutor? In ce masura va afecteaza viata (cum ati evalua influenta acestuia, pe o scala de la 1 la 10)?

Buna ziua,
Puteti citi la topicurile similare, unde s-au postat deja raspunsuri, despre atacul de panica.
Ati mers la medic pentru a va face analizele generale? Eventual la un psiholog clinician sau psihiatru? Exista mai multe tulburari care se pot manifesta si prin simptome din gama celor traite cand avem atac de panica.
Puteti citi la topicurile similare, unde s-au postat deja raspunsuri, despre atacul de panica.
Ati mers la medic pentru a va face analizele generale? Eventual la un psiholog clinician sau psihiatru? Exista mai multe tulburari care se pot manifesta si prin simptome din gama celor traite cand avem atac de panica.

La dvs cum se manifesta? Ce senzatii aveti, ce simtiti?
Si ce faceti cand aveti atacul?
Si ce faceti cand aveti atacul?

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 6anxietate, atacuri de panica
- 2am avut atacuri de panica si am luat orfiril si vit b6 si am aflat ca sunt insarcinata
- 12anxietate
- 24atacuri de panica sau o frica puternica?
- 95vindecare depresie, anxietate, atacuri de panica
- 6tensiunea cum scap de ea?
- 7Am fumat acum 8luni o chestie naspa
- 22cine ma poate ajuta cu un sfat?
- 6In ultimele zile au aparut atacurile de panica care nu imi mai permit sa fac nimic
- 14va rog sa ma ajutati.. atacuri de panica, depresia si anxietatea
- 4va rog daca puteti sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu un diagnostic
- 2Atacuri de panica
- 18Ajutati-ma- Anxietate cu atacuri de panica
- 23ATACURI DE PANICA ZILNICE
- 19Eu si atacurile de panica! Povestea mea care a prins culoare intr-un sfarsit.
- 1Credeti ca ar trebui sa reincep sedintele cu psihologul sau sa incerc sa ma linistesc singur?
- 2Nevroza?
- 12Anxietate si atacuri de panica
- 12Atacuri de panica dese/Probleme de respiratie
- 7Intepaturi pectoral stâng.
Mai multe informații despre: Atacurile de panica
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: