BAIETII
sunt o domnisora de 16 ani cu un an in urma nu ma intilneam nici cu un baiat deoarece toti baieti care ii stiam o placea pe verisoaoa mea dar acum mam transferat cu traiu si invat la o scoala noua acolo am inceput sa ma intilnesc cu un baiat si ne impacam tare bine dar a mai multi baieti din scoala si din afara scolii miau propus sa ma intilnesc si eu le refuz propunerile deoarece imi iubesc prietenul si dupa ce ii refuz pe baieti ei cad in depresii sau nu doresc sa vorbeasca deloc cu mine , ce sa fac sa schimb situatia cum sa le lamuresc baietilor ca sa inteleaga si sa nu se supere ca nu vreau sa ma intilnesc cu ei ? VA ROG AJUTATIMA
1 comentarii
Avand in vedere faptul ca ai prieten, ceilalti baieti nu ar avea motive sa cada in depresii sau sa nu mai doreasca cu tine. Banuiesc ca ei cunosc faptul ca nu esti singura. Nu ai tu ce sa faci pentru ei, sunt baieti mari si vaccinati...
In privinta verisoare, imi e greu sa cred ca o placeau chiar toti doar pe ea...
Pentru tine ar trebui sa fie mai important sa nu se supere prietenul, supararile celor refuzati. Fii tu linistita, are balta pesti, fete sunt destule, si pentru ei.
In privinta verisoare, imi e greu sa cred ca o placeau chiar toti doar pe ea...
Pentru tine ar trebui sa fie mai important sa nu se supere prietenul, supararile celor refuzati. Fii tu linistita, are balta pesti, fete sunt destule, si pentru ei.
Alte subiecte recente din această secțiune: