Beneficiile credintei crestine in vindecare
Salut !
Inca nu e momentul sosirii Domnului iisus pe strazile Ierusalimului, ...El este asteptat. Pana atunci, cateva repere biblice:
DEUTERONOM 5 - PORUNCILE -
1. Eu sunt Domnul Dumnezeu Tau, care te-am scos din tara Egiptului, din casa robiei, sa n-ai alti dumnezei afara de Mine;
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in ape sub pamant.
Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujesti; caci Eu, domnul Dumnezeul lor, SUNT UN DUMNEZEU GELOS, care pedepsesc faradelegea parintilor in copii pana la al treilea si al patrulea neam al celor ce ma urasc;
si ma indur pana la al miilea neam de ceice ma iubesc si pazesc poruncile mele.
3. Sa nu iei in desert Numele Domnului Dumnezeului tau; caci Domnul nu va lasa nepedepsit pe cel ce va lua in desert Numele lui.
4. Tine ziua de odihna ca s-o sfintesti [...];
5. Cinsteste pe tatal si pe mama ta...ca sa ai zile multe si sa fii fericit in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau;
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu ucizi.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu marturisesti stramb...[...].
10. Sa nu poftesti...[nimic din ce-i al altuia).
-
EXODUL 34:6, 7.
"Domnul dumnezeul tau este plin de indurare si milostiv, incet la manie, plin de "
7. Sa nu preacurvesti.
Inca nu e momentul sosirii Domnului iisus pe strazile Ierusalimului, ...El este asteptat. Pana atunci, cateva repere biblice:
DEUTERONOM 5 - PORUNCILE -
1. Eu sunt Domnul Dumnezeu Tau, care te-am scos din tara Egiptului, din casa robiei, sa n-ai alti dumnezei afara de Mine;
2. Sa nu-ti faci chip cioplit, nici vreo infatisare a lucrurilor care sunt sus in ceruri, sau jos pe pamant, sau in ape sub pamant.
Sa nu te inchini inaintea lor si sa nu le slujesti; caci Eu, domnul Dumnezeul lor, SUNT UN DUMNEZEU GELOS, care pedepsesc faradelegea parintilor in copii pana la al treilea si al patrulea neam al celor ce ma urasc;
si ma indur pana la al miilea neam de ceice ma iubesc si pazesc poruncile mele.
3. Sa nu iei in desert Numele Domnului Dumnezeului tau; caci Domnul nu va lasa nepedepsit pe cel ce va lua in desert Numele lui.
4. Tine ziua de odihna ca s-o sfintesti [...];
5. Cinsteste pe tatal si pe mama ta...ca sa ai zile multe si sa fii fericit in tara pe care ti-o da Domnul Dumnezeul tau;
6. Sa nu ucizi.
7. Sa nu ucizi.
8. Sa nu furi.
9. Sa nu marturisesti stramb...[...].
10. Sa nu poftesti...[nimic din ce-i al altuia).
-
EXODUL 34:6, 7.
"Domnul dumnezeul tau este plin de indurare si milostiv, incet la manie, plin de "
7. Sa nu preacurvesti.
mi s-a dus mesajul de sub degete...fara sa-l revad...asa ca fac corecturile de rigoare:
DEUTERONOM 5 ;
6 si 7 - apar de doua ori aceleasi cuvinte; dar pt. 7, postarea corecta o vad jos, in textul de sus).
Incepusem cu EXOD; 6, 7, insasi cuvintele Lui Dumnezeu spuse direct lui Moise:
Domnul Dumnezeul tau este un Dumnezeu plin de indurare si milostiv, incet la manie, plin de bunatate si credinciosie;
care isi tine dragostea pana in mii de neamuri de oameni, iarta faradelegea, razvratirea si pacatul, dar nu socoteste pe cel vinovatdrept nevinovat, si pedepseste faradelegea parintilor in copii si in copiii copiilor lor, pana la al treilea si al patrulea neam."
-
APROPO DE INTELEPCIUNEA / "inteligenta" poporului lui Dumnezeu - promisiunea Lui:
Domnul te va face sa fii CAP nu COADA; Totdeauna vei fi SUS, si niciodata nu vei fi JOS, daca vei asculta...[...]. - continua...
DEUTERONOM 5 ;
6 si 7 - apar de doua ori aceleasi cuvinte; dar pt. 7, postarea corecta o vad jos, in textul de sus).
Incepusem cu EXOD; 6, 7, insasi cuvintele Lui Dumnezeu spuse direct lui Moise:
Domnul Dumnezeul tau este un Dumnezeu plin de indurare si milostiv, incet la manie, plin de bunatate si credinciosie;
care isi tine dragostea pana in mii de neamuri de oameni, iarta faradelegea, razvratirea si pacatul, dar nu socoteste pe cel vinovatdrept nevinovat, si pedepseste faradelegea parintilor in copii si in copiii copiilor lor, pana la al treilea si al patrulea neam."
-
APROPO DE INTELEPCIUNEA / "inteligenta" poporului lui Dumnezeu - promisiunea Lui:
Domnul te va face sa fii CAP nu COADA; Totdeauna vei fi SUS, si niciodata nu vei fi JOS, daca vei asculta...[...]. - continua...
Nu mi-a aparut mesajul(a seara a fost probleme cu forumul)
Revin acu.
Revin acu.
Sa ne intoarcem la a noastre cumunicarii, bine v-ati intors Bleuciel(ma gandeam ca aveti ceva probleme de lipsa pe forum), si asteptam si pe alti sa ne spuna cum au petrecut saptamina.
Bine am revenit aici tinand cont de ceva anume, imi amintesc de zimbetele Bemefiiciile crestine in vindecare.
Sa ne intelegem atat comunicativ cat si altfel, sa nu izolam anumite lucruri sau sa le ascundem.Aceasta terapie a comunicarii reuseste sa elimine producerea dorintei de ceva, sau fie de sex, sau altceva?
Daca ne referim la porunca biblica"sa nu pre curvesti"o parere despre actul sexual si suferinta psihica, se apare si se observa foarte usor ca au in comun aceeasi dorinta.
Suferinta psihica ne alarmeaza ca avem dorinte, sa identificam dorinta(aceste functiomari mecanice organice sunt inconstiente).
Multa bucurie si intelegere.
Bine am revenit aici tinand cont de ceva anume, imi amintesc de zimbetele Bemefiiciile crestine in vindecare.
Sa ne intelegem atat comunicativ cat si altfel, sa nu izolam anumite lucruri sau sa le ascundem.Aceasta terapie a comunicarii reuseste sa elimine producerea dorintei de ceva, sau fie de sex, sau altceva?
Daca ne referim la porunca biblica"sa nu pre curvesti"o parere despre actul sexual si suferinta psihica, se apare si se observa foarte usor ca au in comun aceeasi dorinta.
Suferinta psihica ne alarmeaza ca avem dorinte, sa identificam dorinta(aceste functiomari mecanice organice sunt inconstiente).
Multa bucurie si intelegere.
Salutare,
Bun venit, Filip,
Numai noi doi ce ne mai intelegem, ca restul vad ca sunt pe cont propriu. Hm...Nu prea inteleg ce-i cu lumea asta...din orice fleac isi face un motiv de suparare. eu una nu ma supar asa repede. Am mai spus, supararea nu este din Dumnezeu.
Dar tu, mergi cam pe aceeasi idee, dupa cum te vad. Nu te lasi deloc.
Eu nu am vrut sa scot ceva in evidenta, nici nu mi-a trecut prin gand. De cand m-am intors din lunga calatorie, inca nu m-am refacut complet... pur si simplu a plecat textul pe pagina noua...nici nu-l gaseam...de vina o fi serverul. Stii cum e...tre sa fie un vinovat intotdeauna...asa suntem noi. :)
Da, identifica-ti dorinta, daca asa simti. Fiecare cu dominantele sale.
Dar niciodata partea organica nu va conduce. Avem creier pentru asta.
De fapt eu am vrut sa scot in evidenta caracterul Lui Dumnezeu, si am gasit ca e bine sa-L putem desprinde chiar si din porunci si din ceea ce am scris dupa aceea si urma sa continui, dar nu am reusit. Cred ca o voi face acum. oK?
Numai bine ! ;)
Bun venit, Filip,
Numai noi doi ce ne mai intelegem, ca restul vad ca sunt pe cont propriu. Hm...Nu prea inteleg ce-i cu lumea asta...din orice fleac isi face un motiv de suparare. eu una nu ma supar asa repede. Am mai spus, supararea nu este din Dumnezeu.
Dar tu, mergi cam pe aceeasi idee, dupa cum te vad. Nu te lasi deloc.
Eu nu am vrut sa scot ceva in evidenta, nici nu mi-a trecut prin gand. De cand m-am intors din lunga calatorie, inca nu m-am refacut complet... pur si simplu a plecat textul pe pagina noua...nici nu-l gaseam...de vina o fi serverul. Stii cum e...tre sa fie un vinovat intotdeauna...asa suntem noi. :)
Da, identifica-ti dorinta, daca asa simti. Fiecare cu dominantele sale.
Dar niciodata partea organica nu va conduce. Avem creier pentru asta.
De fapt eu am vrut sa scot in evidenta caracterul Lui Dumnezeu, si am gasit ca e bine sa-L putem desprinde chiar si din porunci si din ceea ce am scris dupa aceea si urma sa continui, dar nu am reusit. Cred ca o voi face acum. oK?
Numai bine ! ;)
0
29-03-2010, ora 00:15
Terapeut Naturopat Holistic Elisei Adam
Medicina naturista, complementara, alternativa
Hello!
Nu sunt supărat, nu am avut timp :) D-nă Bleuciel, cum aţi construit raţionamentul acesta - " Nu prea inteleg ce-i cu lumea asta...din orice fleac isi face un motiv de suparare. eu una nu ma supar asa repede. Am mai spus, supararea nu este din Dumnezeu. " - ???????? Pe ce fundament? Hm...iar trageţi "concluzii" mai mult decât premature. Astfel de "concluzii" nu sunt de la Dumnezeu, sunt de la "altcineva" :((( Vă rog frumos.totuşi, am pretenţii de la dumneavoastră.
...
" Ajuta-ma Mr. Nick, sa stiu ce am de facut. ( Fiul unchilor mei s-a sinucis la varsta de 33 ani, iar unchiul meu, necajindu-se mult in urma acestui evenimewnt, a recurs la alcool in ultima perioada de viata ). M-a afectat f. mult tragedia acestei familii.
Vreau sa fac tot ce as mai putea pt. ei.
Multumesc. "
- Pe cei repauzaţi, cei decedaţi, îi puteţi ajuta prin sărindare de 40 de zile date la 7 mânăstiri (rugăciune de pomenire), prin pomeni mari (parastase făcute în sâmbetele morţilor) sau pomeni mici (împăţiţi ocazional pentru sufletele celor decedaţi (haine, alimente, etc., la cei nevoiaşi)), prin pomelnice date în fiecare duminică, în timpul Sfintei Liturghii şi, mai ales, prin citirea zilnică a Acatistului pentru Dumnezeu Tatăl pentru cei adormiţi + rugăciuni zilnice cu pomenirea de către dvs. a numelui lor, către Dumnezeu şi Maica Domnului (pentru mijlocire în faţa lui Dumnezeu).
- Pe cei vii aflaţi în diferite necazuri, îi puteţi ajuta rugându-vă pentru ei, trecându-i în Sfintele Liturghii, dând acatiste pentru ei, Sfinte Masluri (în special pentru bolnavi şi persoane cu diverse patimi (patima beţiei, patima grăirii în deşert, patima preacurviei, etc.) şi, mai ales, citind zilnic Sfânta Evanghelie timp de 40 de zile (cu binecuvântarea preotului). De unde obiceiul de a citi Sfânta Evanghelie câte 40 de zile pentru cei la care ţineţi, pentru cei pe care doriţi să-i ajutaţi? Acest obicei este deprins din cuvintele ascetului lavrei Pecerska din Kiev, ale ieroschimonahului Partenie. Iată ce a spus el însuşi:
"Odată am citit Sfânta Evanghelie timp de 40 de zile pentru un suflet care mi-a făcut bine şi am văzut în vis un câmp acoperit de mărăcini. Deodată a căzut foc din cer, a ars mărăcinii care acopereau câmpul şi câmpul a rămas curat. Fiind nedumerit faţă de această vedenie, am auzit un glas: "Mărăcinii, care acopereau câmpul, sunt păcatele sufletului care ţi-a făcut bine; focul, care i-a ars, este Cuvântul lui Dumnezeu, citit de tine pentru el". Deci, spor la citit! Dumnezeu să vă ajute. Amin!
Să fiţi binecuvântaţi! Noapte bună:)
Nu sunt supărat, nu am avut timp :) D-nă Bleuciel, cum aţi construit raţionamentul acesta - " Nu prea inteleg ce-i cu lumea asta...din orice fleac isi face un motiv de suparare. eu una nu ma supar asa repede. Am mai spus, supararea nu este din Dumnezeu. " - ???????? Pe ce fundament? Hm...iar trageţi "concluzii" mai mult decât premature. Astfel de "concluzii" nu sunt de la Dumnezeu, sunt de la "altcineva" :((( Vă rog frumos.totuşi, am pretenţii de la dumneavoastră.
...
" Ajuta-ma Mr. Nick, sa stiu ce am de facut. ( Fiul unchilor mei s-a sinucis la varsta de 33 ani, iar unchiul meu, necajindu-se mult in urma acestui evenimewnt, a recurs la alcool in ultima perioada de viata ). M-a afectat f. mult tragedia acestei familii.
Vreau sa fac tot ce as mai putea pt. ei.
Multumesc. "
- Pe cei repauzaţi, cei decedaţi, îi puteţi ajuta prin sărindare de 40 de zile date la 7 mânăstiri (rugăciune de pomenire), prin pomeni mari (parastase făcute în sâmbetele morţilor) sau pomeni mici (împăţiţi ocazional pentru sufletele celor decedaţi (haine, alimente, etc., la cei nevoiaşi)), prin pomelnice date în fiecare duminică, în timpul Sfintei Liturghii şi, mai ales, prin citirea zilnică a Acatistului pentru Dumnezeu Tatăl pentru cei adormiţi + rugăciuni zilnice cu pomenirea de către dvs. a numelui lor, către Dumnezeu şi Maica Domnului (pentru mijlocire în faţa lui Dumnezeu).
- Pe cei vii aflaţi în diferite necazuri, îi puteţi ajuta rugându-vă pentru ei, trecându-i în Sfintele Liturghii, dând acatiste pentru ei, Sfinte Masluri (în special pentru bolnavi şi persoane cu diverse patimi (patima beţiei, patima grăirii în deşert, patima preacurviei, etc.) şi, mai ales, citind zilnic Sfânta Evanghelie timp de 40 de zile (cu binecuvântarea preotului). De unde obiceiul de a citi Sfânta Evanghelie câte 40 de zile pentru cei la care ţineţi, pentru cei pe care doriţi să-i ajutaţi? Acest obicei este deprins din cuvintele ascetului lavrei Pecerska din Kiev, ale ieroschimonahului Partenie. Iată ce a spus el însuşi:
"Odată am citit Sfânta Evanghelie timp de 40 de zile pentru un suflet care mi-a făcut bine şi am văzut în vis un câmp acoperit de mărăcini. Deodată a căzut foc din cer, a ars mărăcinii care acopereau câmpul şi câmpul a rămas curat. Fiind nedumerit faţă de această vedenie, am auzit un glas: "Mărăcinii, care acopereau câmpul, sunt păcatele sufletului care ţi-a făcut bine; focul, care i-a ars, este Cuvântul lui Dumnezeu, citit de tine pentru el". Deci, spor la citit! Dumnezeu să vă ajute. Amin!
Să fiţi binecuvântaţi! Noapte bună:)
0
29-03-2010, ora 00:28
P.S. - Din cauza stării de rău, ce noutate!, mesajul anterior este puţin...hai să-i spun lipsit de concentrare şi construire specifică mie. :(
...
"Nu sunt supărat, nu am avut timp :)" - Am vrut să spun că nu am avut timp să vociferez în scris pe acest topic. :))) Şi...după cum bine am mai precizat, nu mă supăr niciodată, deci... ;)
...
P.P.S. - Toată ziua am mâncat doar puţin icre. Mi-a fost un răuuuu. Nu sunt zdravăn! Eu sufăr de diskinezie biliară şi ca un tâmpit am mâncat un aliment mai mult decât plin de grăsime. Icrele abundă în grăsime!!! Pofta mi-a înlăturat cumpătarea, o virtute cardinală, ca de altfel şi foamea, şi ea a contribuit la această alegere neinspirată. Poate aşa mă voi disciplina şi nu voi mai mânca ce ştiu că-mi creează indispoziţii. :))) Aşa spun mereu, dar la următoarea oportunitate iar mănânc, iar mi-e rău, etc. :(((
Noapte bună!
...
"Nu sunt supărat, nu am avut timp :)" - Am vrut să spun că nu am avut timp să vociferez în scris pe acest topic. :))) Şi...după cum bine am mai precizat, nu mă supăr niciodată, deci... ;)
...
P.P.S. - Toată ziua am mâncat doar puţin icre. Mi-a fost un răuuuu. Nu sunt zdravăn! Eu sufăr de diskinezie biliară şi ca un tâmpit am mâncat un aliment mai mult decât plin de grăsime. Icrele abundă în grăsime!!! Pofta mi-a înlăturat cumpătarea, o virtute cardinală, ca de altfel şi foamea, şi ea a contribuit la această alegere neinspirată. Poate aşa mă voi disciplina şi nu voi mai mânca ce ştiu că-mi creează indispoziţii. :))) Aşa spun mereu, dar la următoarea oportunitate iar mănânc, iar mi-e rău, etc. :(((
Noapte bună!
bine ai venit Nick, de ceva timp incoace toata lumea e plecata.
Bleuciel cred ca aveti dreptate cu posibila suparare printre cei dintre noi, Nick ori se abtin la intrebari si raspunsuri.
Nemultumitilor se simt prin pasivitate lor fata de noi sau de unii, Dorinta noastra este sa fim o familie unita in credinta sau necredinta, fie o terapie prin comunicare, sa vina unul cu o terapie sigura vindecatoare.
Si dorinta noastre este si una de a ne simti mai bine, va sfatuiesc sa cititi Continenta sexuala, sau unele invataturi biblice prin leacuri vechii.
Leacul miraculos este si dragostea care vindeca suferinta psihica, tot felul de invataturi energetice comunicativa a fructul evei.
Suferinta psihica o simtim in interiorul nostru ca cum ar fi o rana sauo durere care isi oglindeste a sa stare.
Vindecarea necesita mult curaj, sa lasam suferinta psihica sa se opreasca, declasand o stare de amorteala, de eliberare, de albire.
Bleuciel cred ca aveti dreptate cu posibila suparare printre cei dintre noi, Nick ori se abtin la intrebari si raspunsuri.
Nemultumitilor se simt prin pasivitate lor fata de noi sau de unii, Dorinta noastra este sa fim o familie unita in credinta sau necredinta, fie o terapie prin comunicare, sa vina unul cu o terapie sigura vindecatoare.
Si dorinta noastre este si una de a ne simti mai bine, va sfatuiesc sa cititi Continenta sexuala, sau unele invataturi biblice prin leacuri vechii.
Leacul miraculos este si dragostea care vindeca suferinta psihica, tot felul de invataturi energetice comunicativa a fructul evei.
Suferinta psihica o simtim in interiorul nostru ca cum ar fi o rana sauo durere care isi oglindeste a sa stare.
Vindecarea necesita mult curaj, sa lasam suferinta psihica sa se opreasca, declasand o stare de amorteala, de eliberare, de albire.
:)))))))))))
Dragii mei,
Ma bucur ca reusim sa comunicam, fie si asa cum putem fiecare...:)
Astazi si eu sunt cam obosita; Vin de la ferma; tooooooooaaata ziua am muncit de m-am spetit...!!!
Multumesc mult, Nick, pentru raspuns. E greu de spus mai mult (pentru cei morti, e si mai greu... ).
Imi pare rau pt. dischinezia care-ti face probleme. si eu m-am confruntat cu asa ceva dupa ce am facut hepatita pe la 18 ani. De atunci o cam tine si la mine...(nu stiu daca cineva a putut observa: am o tendinta la rime !? :))
Sincer, daca as avea o bucata de pamant undeva -langa o casa - toata ziua as face gropi si le-as astupa din nou. Sau as pune pomi, straturi.etc. Nu mai sa fac ceva in aer liber. (oare ?!?!) Dar cred ca voi lua program la Doamna Sala ;)
NE lipseste miscarea. Vointa ? Sau o bataie pe cinste? Filip, la tine ma refer... :)
Imi pare rau de atatea restrictii in alimentatie, Nick. Uneori o simpla mancare nedorita / nedigerata, iti poate intoarce totul pe dos. Icrele, maioneza...sunt grase, neindicate. Consuma ceea ce stii ca nu-ti face rau. Deja a aparut spanacul verde, urzicile...nu-ti spun ce am mancat eu azi, ca-ti fac o poftaaaaa ! si nu mi-a fost rau deloc ! ca ieri de la colon help- mi-a fost ! o dau pe iaurt / lapte acru /batut.legume, zarzavaturi, bors acru de tarate, fructe zilnic.branza de vaci.peste...nu e destul?
Eu am avut probleme mai serioase cu calciul. Am vazut printre tratamentele naturiste - intr-o carte dupa Valeriu Popa - ca e indicata infiltratia cu iod in anumite puncte in zona claviculelor - ceva mai jos de umeri-
Nu am priceput de ce cu iod - dar tare as fi vrut sa fac si eu ceva, pt ca mi-a aparut o senzatie de uscaciune a oaselor ( ?) - imobilitate (sau mai rau - constrictivitate ?) in zona pieptului - stern - dar nu stiu daca exista alta metoda practicata la noi, decat sa inghiti pastile de calciu al caror efect nu stiu care este...
Filip, fa ce faci si pune-te in randuiala cu viata ta,... cu amorteala :)..."cu albirea" si ce mai vrei tu.
Doamne ajuta !
Noapte buna tuturor !
Dragii mei,
Ma bucur ca reusim sa comunicam, fie si asa cum putem fiecare...:)
Astazi si eu sunt cam obosita; Vin de la ferma; tooooooooaaata ziua am muncit de m-am spetit...!!!
Multumesc mult, Nick, pentru raspuns. E greu de spus mai mult (pentru cei morti, e si mai greu... ).
Imi pare rau pt. dischinezia care-ti face probleme. si eu m-am confruntat cu asa ceva dupa ce am facut hepatita pe la 18 ani. De atunci o cam tine si la mine...(nu stiu daca cineva a putut observa: am o tendinta la rime !? :))
Sincer, daca as avea o bucata de pamant undeva -langa o casa - toata ziua as face gropi si le-as astupa din nou. Sau as pune pomi, straturi.etc. Nu mai sa fac ceva in aer liber. (oare ?!?!) Dar cred ca voi lua program la Doamna Sala ;)
NE lipseste miscarea. Vointa ? Sau o bataie pe cinste? Filip, la tine ma refer... :)
Imi pare rau de atatea restrictii in alimentatie, Nick. Uneori o simpla mancare nedorita / nedigerata, iti poate intoarce totul pe dos. Icrele, maioneza...sunt grase, neindicate. Consuma ceea ce stii ca nu-ti face rau. Deja a aparut spanacul verde, urzicile...nu-ti spun ce am mancat eu azi, ca-ti fac o poftaaaaa ! si nu mi-a fost rau deloc ! ca ieri de la colon help- mi-a fost ! o dau pe iaurt / lapte acru /batut.legume, zarzavaturi, bors acru de tarate, fructe zilnic.branza de vaci.peste...nu e destul?
Eu am avut probleme mai serioase cu calciul. Am vazut printre tratamentele naturiste - intr-o carte dupa Valeriu Popa - ca e indicata infiltratia cu iod in anumite puncte in zona claviculelor - ceva mai jos de umeri-
Nu am priceput de ce cu iod - dar tare as fi vrut sa fac si eu ceva, pt ca mi-a aparut o senzatie de uscaciune a oaselor ( ?) - imobilitate (sau mai rau - constrictivitate ?) in zona pieptului - stern - dar nu stiu daca exista alta metoda practicata la noi, decat sa inghiti pastile de calciu al caror efect nu stiu care este...
Filip, fa ce faci si pune-te in randuiala cu viata ta,... cu amorteala :)..."cu albirea" si ce mai vrei tu.
Doamne ajuta !
Noapte buna tuturor !
Buna dimineata !
Tot eu. ma culc ultima si ma trezesc prima...:) Mai am cateva minutele si tre sa plec.
Desi Dl. Nick stiti mai bine decat mine, reteta asta poate n-o aveti. Asa xca ii dau drumul:
Dischinezie biliara = modificari in act. motorie vegetativa a organelor de contractie biliara - tulburare de evacuare a bilei.
-- saruri minewrale indicate: MG, S;
-- ceai de cicoare : coleretic, colagog (stimuleaza contractiile bilei si evacuarea in intestin);
-- suc de : ridiche+morcov+ pastarnac+patrunjel+suc de portocale, struguri(200- 250ml/zi);
-- Ulei de masline (cate o lingura inaintea meselor + sucul de la 1/2 lamaie ) inaintea meselor, apoi culcat pe partea dr. 30minute.
-- galbenus crud, sulfat de MG.
-
Semanati un strat de salata. Pt. oricine salata verde proaspata este indicata zilnic. Stevia, la fel este foarte buna. Nu costa bani prea multi -sau deloc. Se face ciorba din ea sau altfel, cum doriti.
Am intrat in Sptam, ana Patimilor. Urmeaza INVIEREA !!!
Bucurati-va ! Cantati si bucurati-va ! indiferent de imprejurari. Curatenie in suflet, inima si in gospodarie !
Doamne ajuta !
Tot eu. ma culc ultima si ma trezesc prima...:) Mai am cateva minutele si tre sa plec.
Desi Dl. Nick stiti mai bine decat mine, reteta asta poate n-o aveti. Asa xca ii dau drumul:
Dischinezie biliara = modificari in act. motorie vegetativa a organelor de contractie biliara - tulburare de evacuare a bilei.
-- saruri minewrale indicate: MG, S;
-- ceai de cicoare : coleretic, colagog (stimuleaza contractiile bilei si evacuarea in intestin);
-- suc de : ridiche+morcov+ pastarnac+patrunjel+suc de portocale, struguri(200- 250ml/zi);
-- Ulei de masline (cate o lingura inaintea meselor + sucul de la 1/2 lamaie ) inaintea meselor, apoi culcat pe partea dr. 30minute.
-- galbenus crud, sulfat de MG.
-
Semanati un strat de salata. Pt. oricine salata verde proaspata este indicata zilnic. Stevia, la fel este foarte buna. Nu costa bani prea multi -sau deloc. Se face ciorba din ea sau altfel, cum doriti.
Am intrat in Sptam, ana Patimilor. Urmeaza INVIEREA !!!
Bucurati-va ! Cantati si bucurati-va ! indiferent de imprejurari. Curatenie in suflet, inima si in gospodarie !
Doamne ajuta !
Doamna bleuciel, iodul este important in producerea principalilor hormoni tiroidieni - tiroxina (T4) si triiodotironina (T3). Acesti hormoni au un rol insemnat in reglarea metabolismului sistemic si implicit un rol important in metabolismul si balanta calciului. Studiile din ultimii ani arata o tot mai mare corelatie intre hipotiroidism (secretia acazuta de hormoni tiroidieni) si deficitul de Ca iar la pacientii operati de tiroida se intalnesc adesea post-operator afectiuni legate de deficitul de Ca.
In rest eu raman reticent la faptul ca nu are efect ceaiul de sunatoare pentru tratarea diskineziei biliare. Am deja zeci de persoane care dupa ce le-am spus sa foloseasca acest ceai (preferabil facut de casa... adica culesa sunatoarea cu mana proprie si uscata) au si uitat de vremurile diskineziilor fiindca la cel mai mic simptom aparut o cana de ceai de sunatoare opreste evolutia simptomatologiei in maxim 10 minute si totul revine la normal. Ori nu aveti diskinezie ori nu stiu ce sa zic... la voi functioneaza organismul pe alte principii =)) La mine cel putin diagnosticul de colecist hipoton (bila lenesa in limbaj popular) a fost stabilit in urma unor analize ecografice si am vazut cu ochii mei imaginile :P Era prima mea criza crunta de diskinezie pe care o aveam :) De atunci am mai chinuit vreo 4 ani pana sa aflu de remediul ceaiului de sunatoare.
In rest eu raman reticent la faptul ca nu are efect ceaiul de sunatoare pentru tratarea diskineziei biliare. Am deja zeci de persoane care dupa ce le-am spus sa foloseasca acest ceai (preferabil facut de casa... adica culesa sunatoarea cu mana proprie si uscata) au si uitat de vremurile diskineziilor fiindca la cel mai mic simptom aparut o cana de ceai de sunatoare opreste evolutia simptomatologiei in maxim 10 minute si totul revine la normal. Ori nu aveti diskinezie ori nu stiu ce sa zic... la voi functioneaza organismul pe alte principii =)) La mine cel putin diagnosticul de colecist hipoton (bila lenesa in limbaj popular) a fost stabilit in urma unor analize ecografice si am vazut cu ochii mei imaginile :P Era prima mea criza crunta de diskinezie pe care o aveam :) De atunci am mai chinuit vreo 4 ani pana sa aflu de remediul ceaiului de sunatoare.
Multumesc Tato, pentru tot efortul. Da, au legatura lipsa de calciu / iod si tiroida. sunt si la mine unele modificari si in aceasta privinta, dar inca nu atat de evidente ca sa le iau in seama. In casa la noi se bea foarte mult ceai - si de sunataoare - cred ca e f. bun pentru multe afectiuni, insa am observat ceva: cu cat ma cocolosesc mai mult, cu atat nu mi-e mai bine...eu nu beau ceai dact rar. ( Ar fi fost excelent sa ma hranesc precum primii oameni -nu cu radacini, ci cu seminte si fructe din toate soiurile - si sa traiesc numai in natura continuu. Cred ca as fi avut o tinerete / viata mult mai lungi -nu glumesc). Doar cand nu se mai poate...insa deocamdata, Multumesc Tatalui pt. cum ma gasesc...pt. tot ce mi se intampla -bune si mai putin bune.
Imi pare sincer rau Mr.Nick - pentru perioada mai putin buna prin care treceti, si pt. amaraciunile/ confuziile produse si de altii pe deasupra. Nu meritati asta.
Mi-e absolut incomod -in unele momente critice, mai ales - sa vorbesc cu cineva pe care, banuiesc ca ar fi altcineva, dar de fapt nu e acel altcineva sau mi se imputa ca nu ar fi...tre sa accept ca e asa cum mi se spune...insa perceptiile ma contrazic in continuare...ce sa mai spun.pendulam intre iluzoriu si realitate /provizorat bine ambalat si comercializat... am ametit...m-am buimacit de numai...:(...:)...vorba ceea: de-a rasu-plansu.
Numai Tato e vinovat aici :)
Maine tre sa ajung nici eu inca nu stiu pe la ce sfinti cuminti dealtfel- dar obligata de e o situatie mai mult decat absurda si neomeneasca. Macar de ne-ar rastigni odata pe astia ca noi, in trei zile - o saptamana- numai sa ramanem cu sufletul impacat.
Nu am la indemana notitele filozofilor cititi candva - dar mereu mi-aduc aminte de acele aforisme - care converg extrem dealtfel cu invataturile biblice- parafrazez (?- mai sunt in stare?): cea mai mare parte a vietii ne-o petrecem facand ce nu trebuie, o mare parte facand ce ar fi trebuit sa facem si nu am facut...iar restul - o pierdere de vreme... (am aproximat ) Asa bajbaim si noi, cadem in fund ca bobocii, ne ridicam cum ne ridicam si tot asa...
CE spuneti de legea cresterii ( si a descresterii?). Celui ce are i se va da si va avea si mai mult, iar de la cel ce n-are i se va lua si putinul pe care i se parea ca-l are. - Pilda talantilor. Hm ?
Eu am mers cu premiul I (intai) nonstop, de cand am intrat pana am iesit din scoala - mi s-ar fi putut intampla sa ma implinesc altfel, dar nu am meritat...ce sa fac, acum? Imi dau toti cu diplomele in ochi, cu gradele didactice, nici nu sunt bagata in seama, ba suport tot felul de scandaluri de prost gust...cui sa cer socoteala? Sau cei care pierd trenul vietii lor din cauza unei fractiuni de secunda, sunt foarte multi printre noi. Ce tragica! mai ca -mi vine sa-mi plang de mila. :))) nu-i aiurea? :(((
Daca mai avem caii destul de vigurosi... e un har. 2CRONICI ; 7, 8 " Intariti-va si imbarbatati-va. Nu va temeti si nu va spaimantati (...) caci cu noi este Domnul Dumnezel nostru, care ne va ajuta si va lupta pentru noi." Si poporul a avut incredere in cuvintele lui Ezechia...si au biruit. ( Amin si pt. noi)
Iertare unei doamne respectabile Cristina - caruia i-am creat o impresie f. proasta, ma simt si mai aiurea din cauza asta...nu ai cu cine sa impartasesti...sau nu se mai poarta?sau vorbesc numai aiureli?
Am auzit aiureli adevarate care au fost bine primite de unii...dar mie nu mi se intampla. Punct. Si de la capat.
Buenas noches amigos!
Imi pare sincer rau Mr.Nick - pentru perioada mai putin buna prin care treceti, si pt. amaraciunile/ confuziile produse si de altii pe deasupra. Nu meritati asta.
Mi-e absolut incomod -in unele momente critice, mai ales - sa vorbesc cu cineva pe care, banuiesc ca ar fi altcineva, dar de fapt nu e acel altcineva sau mi se imputa ca nu ar fi...tre sa accept ca e asa cum mi se spune...insa perceptiile ma contrazic in continuare...ce sa mai spun.pendulam intre iluzoriu si realitate /provizorat bine ambalat si comercializat... am ametit...m-am buimacit de numai...:(...:)...vorba ceea: de-a rasu-plansu.
Numai Tato e vinovat aici :)
Maine tre sa ajung nici eu inca nu stiu pe la ce sfinti cuminti dealtfel- dar obligata de e o situatie mai mult decat absurda si neomeneasca. Macar de ne-ar rastigni odata pe astia ca noi, in trei zile - o saptamana- numai sa ramanem cu sufletul impacat.
Nu am la indemana notitele filozofilor cititi candva - dar mereu mi-aduc aminte de acele aforisme - care converg extrem dealtfel cu invataturile biblice- parafrazez (?- mai sunt in stare?): cea mai mare parte a vietii ne-o petrecem facand ce nu trebuie, o mare parte facand ce ar fi trebuit sa facem si nu am facut...iar restul - o pierdere de vreme... (am aproximat ) Asa bajbaim si noi, cadem in fund ca bobocii, ne ridicam cum ne ridicam si tot asa...
CE spuneti de legea cresterii ( si a descresterii?). Celui ce are i se va da si va avea si mai mult, iar de la cel ce n-are i se va lua si putinul pe care i se parea ca-l are. - Pilda talantilor. Hm ?
Eu am mers cu premiul I (intai) nonstop, de cand am intrat pana am iesit din scoala - mi s-ar fi putut intampla sa ma implinesc altfel, dar nu am meritat...ce sa fac, acum? Imi dau toti cu diplomele in ochi, cu gradele didactice, nici nu sunt bagata in seama, ba suport tot felul de scandaluri de prost gust...cui sa cer socoteala? Sau cei care pierd trenul vietii lor din cauza unei fractiuni de secunda, sunt foarte multi printre noi. Ce tragica! mai ca -mi vine sa-mi plang de mila. :))) nu-i aiurea? :(((
Daca mai avem caii destul de vigurosi... e un har. 2CRONICI ; 7, 8 " Intariti-va si imbarbatati-va. Nu va temeti si nu va spaimantati (...) caci cu noi este Domnul Dumnezel nostru, care ne va ajuta si va lupta pentru noi." Si poporul a avut incredere in cuvintele lui Ezechia...si au biruit. ( Amin si pt. noi)
Iertare unei doamne respectabile Cristina - caruia i-am creat o impresie f. proasta, ma simt si mai aiurea din cauza asta...nu ai cu cine sa impartasesti...sau nu se mai poarta?sau vorbesc numai aiureli?
Am auzit aiureli adevarate care au fost bine primite de unii...dar mie nu mi se intampla. Punct. Si de la capat.
Buenas noches amigos!
DULCEA INIMA RANITA
Liniste...tacere...soapte...
lumea scufundata-n noapte
dulcea inima ranita e pe cruce rastignita.
e cu spini-ncoronata
biciuita, torturata,
insa arde de iubire
cautand a mea privire.
raze vii patrund in mine
cautand avid suspine
inseteaza dup-o oaza
unde sa se regaseasca.
liniste...tacere...soapte...
un suspin strabate-n noapte
dulcea inima ranita
de o lance ascutita,
de priviri nerusinate,
de taceri intortocheate...
ecouri suave-n noapte
se inalta din suspine
si soptesc : SUNT PENTRU TINE...
-
Acum 2010 ani, intr-o gradina numita Ghetsimani, prabusit pe piatra rece si tacuta, se topeau cuvintele de ruga fierbinte - se transformau in picaturi mari de sudoare si sange...El se ruga. Se ruga fierbinte cu tot focul iubirii divine transfigurand nopti, lacrimi si insusi duhul mortii in...flori. Sau primaveri. In VIATA cu pretul VIETII.
Asculta soaptele-I, te cheama, te vrea, pentru ca amurit pentru tine. Atata de mult te-a iubit. Te-a iubit. Te-a iubit. Si tu... tu? Pe unde umbli? Ce cauti sau...pe cine altul? Sunt aici. Sunt langa tine. Dar nu ma vezi, pentru ca nu poti vedea materialitatea mea...e cu mult superioara. Imi pare rau, dar trebuie sa intelegi. Daca incerci, vei putea. Eu te voi ajuta special pentru asta. TE IUBESC. TE IUBESC. TE IUBESC.
"De ce nu vii de pe carari straine
sa-mi cazi la piept ca un copil iertat?
Eu n-am fugit cand numai pentru tine,
ca isac am fost pe rug urcat.
Mai mult de-atat ce jertfa de iubire?
Si cui i-ar da mai mult de-atat prin gand:
un fiu pierdut sa rada in nestire
si-un Dumnezeu sa cheme lacrimand?...
De ce nu vii cat inca sunt aproape?
de ce te-ascunzi cat inca te mai chem?
De ce nu simti lumina mea pe pleoape
si Harul Meu, in ceasul tau suprem?
.
De ce nu vii, tu, suflet nehotarnic,
cat inca pot Mantuitor sa-ti fiu?
Cand vei striga, va fi atunci zadarnic,
vei plange-amar, dar poate prea tarziu..."
.
Veniti crestini la rugaciune / in Casa Tatalui cel Sfant. / Veniti, veniti, plecati genunchii / Si fata, fata voastra, la pamant...
Liniste...tacere...soapte...
lumea scufundata-n noapte
dulcea inima ranita e pe cruce rastignita.
e cu spini-ncoronata
biciuita, torturata,
insa arde de iubire
cautand a mea privire.
raze vii patrund in mine
cautand avid suspine
inseteaza dup-o oaza
unde sa se regaseasca.
un suspin strabate-n noapte
dulcea inima ranita
de o lance ascutita,
de priviri nerusinate,
de taceri intortocheate...
ecouri suave-n noapte
se inalta din suspine
si soptesc : SUNT PENTRU TINE...
-
Acum 2010 ani, intr-o gradina numita Ghetsimani, prabusit pe piatra rece si tacuta, se topeau cuvintele de ruga fierbinte - se transformau in picaturi mari de sudoare si sange...El se ruga. Se ruga fierbinte cu tot focul iubirii divine transfigurand nopti, lacrimi si insusi duhul mortii in...flori. Sau primaveri. In VIATA cu pretul VIETII.
Asculta soaptele-I, te cheama, te vrea, pentru ca amurit pentru tine. Atata de mult te-a iubit. Te-a iubit. Te-a iubit. Si tu... tu? Pe unde umbli? Ce cauti sau...pe cine altul? Sunt aici. Sunt langa tine. Dar nu ma vezi, pentru ca nu poti vedea materialitatea mea...e cu mult superioara. Imi pare rau, dar trebuie sa intelegi. Daca incerci, vei putea. Eu te voi ajuta special pentru asta. TE IUBESC. TE IUBESC. TE IUBESC.
"De ce nu vii de pe carari straine
sa-mi cazi la piept ca un copil iertat?
Eu n-am fugit cand numai pentru tine,
ca isac am fost pe rug urcat.
Mai mult de-atat ce jertfa de iubire?
Si cui i-ar da mai mult de-atat prin gand:
un fiu pierdut sa rada in nestire
si-un Dumnezeu sa cheme lacrimand?...
De ce nu vii cat inca sunt aproape?
de ce te-ascunzi cat inca te mai chem?
De ce nu simti lumina mea pe pleoape
si Harul Meu, in ceasul tau suprem?
.
De ce nu vii, tu, suflet nehotarnic,
cat inca pot Mantuitor sa-ti fiu?
Cand vei striga, va fi atunci zadarnic,
vei plange-amar, dar poate prea tarziu..."
.
Veniti crestini la rugaciune / in Casa Tatalui cel Sfant. / Veniti, veniti, plecati genunchii / Si fata, fata voastra, la pamant...
Corect: Atat de mult.(NU: atata de mult...); Isac si NU: isac ( nume propriu, fiul lui Avraam);
"S-a ispravit...
"...nu ma plangeti pe Mine, ci plangeti-va pe voi insiva si pe copiii vostri. " - Luca 23:28
.
"Dar acum, in Hristos, voi, care odinioara erati departati, ati fost apropiati prin sangele lui Hristos.
Caci El este pacea noastra, care din doi a facut unul, si a surpat zidul de la mijloc care-i despartea,
si in Trupul Lui a inlaturat vrajmasia dintre ei, Legea poruncilor, in oranduirile ei, ca sa faca pe cei doi sa fie in El Insusi un singur om nou, facand astfel pace;
si a impacat pe cei doi cu Dumnezeu intr-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vrajmasia.
El a venit astfel sa aduca vestea buna a pacii, voua, celor ce erati departe, si pace celor ce erau aproape.
Caci prin El, si unii si altii avem intrare la Tatal, intr-un Duh.
Asadar, voi nu mai sunteti nici straini, nici oaspeti ai casei, ci sunteti impreuna cetateni cu sfintii, oameni din Casa lui Dumnezeu,
fiind ziditi pe temelia apostolilor si proorocilor, piatra din capul unghiului fiind Iisus Hristos.
In El, toata cladirea bine inchegata, creste ca sa fie un Templu sfant in Domnul.
Si prin El si voi sunteti ziditi impreuna, ca sa fiti un lacas al lui Dumnezeu prin Duhul" - EFESENI2:13-21
.
De-aş fi o piatră-n râuri reci,
Ţi-aş cere să mă-nveţi de rouă,
Ţi-aş fi un pod când ai să treci,
Sărut pe tălpile-amândouă...
.
"Dar sunt o inimă de lut
Ce plânge-adesea în neştire...
Fă-mi, Doamne, sufletul umplut
De marea, sfânta Ta iubire!"
FA-MI DOAMNE SUFLETUL UMPLUT
DE MAREA SFANTA TA IUBIRE...
"Caci atat de mult aiubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." - Ioan 3:16
Multumim Tatalui, Fiului si Duhului Sfant!
Dumnezeu sa va binecuvinteze !
"...nu ma plangeti pe Mine, ci plangeti-va pe voi insiva si pe copiii vostri. " - Luca 23:28
.
"Dar acum, in Hristos, voi, care odinioara erati departati, ati fost apropiati prin sangele lui Hristos.
Caci El este pacea noastra, care din doi a facut unul, si a surpat zidul de la mijloc care-i despartea,
si in Trupul Lui a inlaturat vrajmasia dintre ei, Legea poruncilor, in oranduirile ei, ca sa faca pe cei doi sa fie in El Insusi un singur om nou, facand astfel pace;
si a impacat pe cei doi cu Dumnezeu intr-un singur trup, prin cruce, prin care a nimicit vrajmasia.
El a venit astfel sa aduca vestea buna a pacii, voua, celor ce erati departe, si pace celor ce erau aproape.
Caci prin El, si unii si altii avem intrare la Tatal, intr-un Duh.
Asadar, voi nu mai sunteti nici straini, nici oaspeti ai casei, ci sunteti impreuna cetateni cu sfintii, oameni din Casa lui Dumnezeu,
fiind ziditi pe temelia apostolilor si proorocilor, piatra din capul unghiului fiind Iisus Hristos.
In El, toata cladirea bine inchegata, creste ca sa fie un Templu sfant in Domnul.
Si prin El si voi sunteti ziditi impreuna, ca sa fiti un lacas al lui Dumnezeu prin Duhul" - EFESENI2:13-21
.
De-aş fi o piatră-n râuri reci,
Ţi-aş cere să mă-nveţi de rouă,
Ţi-aş fi un pod când ai să treci,
Sărut pe tălpile-amândouă...
.
"Dar sunt o inimă de lut
Ce plânge-adesea în neştire...
Fă-mi, Doamne, sufletul umplut
De marea, sfânta Ta iubire!"
FA-MI DOAMNE SUFLETUL UMPLUT
DE MAREA SFANTA TA IUBIRE...
"Caci atat de mult aiubit Dumnezeu lumea, ca a dat pe singurul Lui Fiu, ca oricine crede in El, sa nu piara, ci sa aiba viata vesnica." - Ioan 3:16
Multumim Tatalui, Fiului si Duhului Sfant!
-- HRISTOS A INVIAT ! HRISTOS A INVIAT ! HRISTOS A INVIAT !
-- ADEVARAT A INVIAT !!! A INVIAT CU-ADEVARAT, A INVIAT !
Hristos a inviat din morti,
Cu moartea pre moarte calcand;
Si celor din morminte,
Viata daruindu-le. !
-- ADEVARAT A INVIAT !!! A INVIAT CU-ADEVARAT, A INVIAT !
Hristos a inviat din morti,
Cu moartea pre moarte calcand;
Si celor din morminte,
Viata daruindu-le. !
0
04-04-2010, ora 14:18
Domnul nostru IISUS HRISTOS, Om desăvârşit şi DUMNEZEU desăvârşit, ne-a dăruit nouă, robilor Lui, cea mai mare dovadă de iubire - propria sacrificare. A venit din iubire pentru iubire, pentru noi, creaţia Lui de iubire materială, dar a fost primit şi tratat fără iubire; a fost răstignit cu o colosală cruzime :(
Cu ocazia Sfintelor Paşti, vă rog să Îl lăsaţi pe DUMNEZEU, mai mult decât în mod curent, să trăiască în biserica de iubire din inima dvs. şi în oaza de lumină din sufletul dvs.
DUMNEZEU este Iubirea luminii, iar Lumina iubirii este El. Lumina Lui vă aprinde sufletul, iar iubirea vă hrăneşte inima, nu uitaţi!
Bucuria sufletului nostru, Domnul IISUS HRISTOS, a înviat, DUMNEZEU în TREIME să fie binecuvântat, lăudat şi adorat.
Învierea Lui să vă dăruiască focul de lumină al dragostei sfinte, foc care vă va lumina drumul către mântuire.
Paşte fericit şi multe binecuvântări alese! :)
Cu ocazia Sfintelor Paşti, vă rog să Îl lăsaţi pe DUMNEZEU, mai mult decât în mod curent, să trăiască în biserica de iubire din inima dvs. şi în oaza de lumină din sufletul dvs.
DUMNEZEU este Iubirea luminii, iar Lumina iubirii este El. Lumina Lui vă aprinde sufletul, iar iubirea vă hrăneşte inima, nu uitaţi!
Bucuria sufletului nostru, Domnul IISUS HRISTOS, a înviat, DUMNEZEU în TREIME să fie binecuvântat, lăudat şi adorat.
Învierea Lui să vă dăruiască focul de lumină al dragostei sfinte, foc care vă va lumina drumul către mântuire.
Paşte fericit şi multe binecuvântări alese! :)
SAPTAMANA MARE
Istoria lumii toata
cocentrata
in sapte zile.
.
FLORII
Pe -asin calare
si-n ochi margaritare --
Printul Pacii -- Mesia.
*
Ierusalime, Ierusalime,
piatra peste piatra,
nu vei mai fi niciodata.
.
SINEDRIUL
Liderii iudei
farisei si saduchei
vai de ei.
.
CIN A CEA DE TAINA
Toti impreuna
la Cina cea din urma;
mai de parte doar Unul.
*
Moartea Lui
si viata mea -- logodite
in taina Cinei pascale.
*
La Cina cea de Taina
Cerul intreg
ma inunda.
*
La Cina Pascala, cu azimi si miel,
cununati impreuna --
eu, tu si...El.
.
CEI TREIZECI DE ARGINTI
"Castig sau paguba?",
zornaira mirati, in punga lui Iuda
argintii.
.
IUDA
Buze asmodee
pe-obrazul cel sfant --
sarutul tradarii.
*
Intre Cer si Pamant
in streang atarnand --
fiul pierzarii.
.
ANA SI CAIAFA
Marii Preoti --
Un cult incult
sfarseste in...ocult.
.
PILAT
Sa para nevinovat
Pontiu Pilat,
Doar mainile si le-a spalat.
*
Constiinta daca-ti plange
n-o spala cu apa,
ci cu sange.
.
PETRU
In noaptea de cosmar
sa plangi cu amar,
insea, na Har.
*
Cocosul constiintei
zilnic l-aud cantand:
"Ferice de cei ce plang."
.
VINA
Nod in papura
" Sa dam bir Cezarului
sau...bir cu rebelii?"
.
SENTINTA
Consensul absurd
si urletul surd
au decis -- rastignirea.
.
BARABA
Sfintii nu ne plac,
nu sunt ca noi,
Baraba.
.
NORODUL
"De ce sa fie rastignit nevinovat?"
intreaba Pilat.
"De aia", urla multimea.
.
CRUCEA
Un lemn nedemn
Sa-l poarte El
si totusi.
*
Intre Pacat si Har
borna de hotar --
Crucea din Calvar.
.
TALHARII
De-o parte si de alta a Crucii,
cei doi talhari --
eu si tu.
.
TALHARUL MANTUIT
Drumul cel mai lung,
in timpul cel mai scurt,
din Iad in Rai, pe Cruce.
.
JERTFA
Hristos Cel Rastignit --
Sarpele de arama (vezi Exod)
intru mantuire,
*
Mielul divin,
jertfit pe Calvar,
Dragostea -- agape.
*
Noul Legamant
intre Cer si Pamant --
Hristos Cel Rastignit.
.
VINEREA MARE
Clopote plang,
boceste din toaca --
Vinerea seaca.
*
Vinerea seaca --
Zvon de toaca
si straie cernite.
*
Vinerea Neagra --
soarele s-a stins la zenit
iar Dumnezeu pe Cruce.
*
Vinerea Neagra --
dangat de clopot
in turla pustie.
.
MOARTEA
Spre locul Prea Sfant
perdeaua s-a frant --
Trupul Lui Crist.
=
Istoria lumii toata
cocentrata
in sapte zile.
.
FLORII
Pe -asin calare
si-n ochi margaritare --
Printul Pacii -- Mesia.
*
Ierusalime, Ierusalime,
piatra peste piatra,
nu vei mai fi niciodata.
.
SINEDRIUL
Liderii iudei
farisei si saduchei
vai de ei.
.
CIN A CEA DE TAINA
Toti impreuna
la Cina cea din urma;
mai de parte doar Unul.
*
Moartea Lui
si viata mea -- logodite
in taina Cinei pascale.
*
La Cina cea de Taina
Cerul intreg
ma inunda.
*
La Cina Pascala, cu azimi si miel,
cununati impreuna --
eu, tu si...El.
.
CEI TREIZECI DE ARGINTI
"Castig sau paguba?",
zornaira mirati, in punga lui Iuda
argintii.
.
IUDA
Buze asmodee
pe-obrazul cel sfant --
sarutul tradarii.
*
Intre Cer si Pamant
in streang atarnand --
fiul pierzarii.
.
ANA SI CAIAFA
Marii Preoti --
Un cult incult
sfarseste in...ocult.
.
PILAT
Sa para nevinovat
Pontiu Pilat,
Doar mainile si le-a spalat.
*
Constiinta daca-ti plange
n-o spala cu apa,
ci cu sange.
.
PETRU
In noaptea de cosmar
sa plangi cu amar,
insea, na Har.
*
Cocosul constiintei
zilnic l-aud cantand:
"Ferice de cei ce plang."
.
VINA
Nod in papura
" Sa dam bir Cezarului
sau...bir cu rebelii?"
.
SENTINTA
Consensul absurd
si urletul surd
au decis -- rastignirea.
.
BARABA
Sfintii nu ne plac,
nu sunt ca noi,
Baraba.
.
NORODUL
"De ce sa fie rastignit nevinovat?"
intreaba Pilat.
"De aia", urla multimea.
.
CRUCEA
Un lemn nedemn
Sa-l poarte El
si totusi.
*
Intre Pacat si Har
borna de hotar --
Crucea din Calvar.
.
TALHARII
De-o parte si de alta a Crucii,
cei doi talhari --
eu si tu.
.
TALHARUL MANTUIT
Drumul cel mai lung,
in timpul cel mai scurt,
din Iad in Rai, pe Cruce.
.
JERTFA
Hristos Cel Rastignit --
Sarpele de arama (vezi Exod)
intru mantuire,
*
Mielul divin,
jertfit pe Calvar,
Dragostea -- agape.
*
Noul Legamant
intre Cer si Pamant --
Hristos Cel Rastignit.
.
VINEREA MARE
Clopote plang,
boceste din toaca --
Vinerea seaca.
*
Vinerea seaca --
Zvon de toaca
si straie cernite.
*
Vinerea Neagra --
soarele s-a stins la zenit
iar Dumnezeu pe Cruce.
*
Vinerea Neagra --
dangat de clopot
in turla pustie.
.
MOARTEA
Spre locul Prea Sfant
perdeaua s-a frant --
Trupul Lui Crist.
=
INVIEREA
Mormantu-i gol ca mai -nainte,
giulgii sfinte --
Hristos e viu.
*
Ciresii infloriti
vestesc in lung si-n lat:
Hristos a inviat !
.
EMAUS
Hai cu mine,
vin cu tine,
amandoi mergem cu El - Emanuel.
.
Mormantu-i gol ca mai -nainte,
giulgii sfinte --
Hristos e viu.
*
Ciresii infloriti
vestesc in lung si-n lat:
Hristos a inviat !
.
EMAUS
Hai cu mine,
vin cu tine,
amandoi mergem cu El - Emanuel.
.
Eu, tu, el...= suntem temple ale Duhului Sfant, ale Lui Dumnezeu.
"Nu stiti ca voi sunteti Templul lui Dumnezeu, si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi?
Daca nimiceste cineva Templul lui Dumnezeu, pe acela il va nimici Dumnezeu; caci templul lui Dumnezeu este sfant: si asa sunteti si voi.
Nimeni sa nu se insele: Daca cineva dintre voi se crede intelept in felul veacului acestuia, sa se faca nebun, ca sa ajunga intelept.
Caci intelepciuneea lumii acesteia este o nebunie inaintea lui Dumnezeu.
De aceea este scris: "El prinde pe cei intelepti in viclenia lor.
Si iarasi: "Domnul cunoaste gandurile celor intelepti. Stie ca sunt desarte, "
Nimeni sa nu se faleasca, dar, cu oameni, caci toate lucrurile sunt ale voastre [...] si voi sunteti ai lui Hristos, iar Hristos este al lui Dumnezeu." - 1CORINTENI16-23.
HRISTOS - MIELUL NOSTRU DE PASTE
"Nu stiti ca putin aluat dospeste toata plamadeala?
Maturati aluatul cel vechi, ca sa fiti o plamadeala noua, cum si sunteti, fara aluat; caci, Hristos, pastele noastre, a fost jertfit.
Sa praznuim dar praznicul nu cu un aluat vechi, nici cu un aluat de rautate si viclenie, ci cu azimele curatiei si adevarului. " - 1CORINTENI - 5:6-8.
.
Doamne, Iisuse,
Tu stii ca fara ajutorul Tau nu putem face nimic. Ajuta-ne ca jertfa Ta, cea mult prea dureroasa si grea, sa nu fi fost in zadar. Avem nevoie de Tine, Doamne. Stim ca daca Te vom chema dintr-o inima sincera, vei veni sa ne raspunzi.
Tata ceresc, iti multumim pentru mareata Iubire, pentru Domnul Iisus, prin care suntem iertati si impacati cu Tine, pentru Duhul Tau Sfant daruit noua.
Laudam si slavim intru vesnicie Numele Tau preasfant, Tata, Fiule si Duhule Sfant ! Amin.
"Nu stiti ca voi sunteti Templul lui Dumnezeu, si ca Duhul lui Dumnezeu locuieste in voi?
Daca nimiceste cineva Templul lui Dumnezeu, pe acela il va nimici Dumnezeu; caci templul lui Dumnezeu este sfant: si asa sunteti si voi.
Nimeni sa nu se insele: Daca cineva dintre voi se crede intelept in felul veacului acestuia, sa se faca nebun, ca sa ajunga intelept.
Caci intelepciuneea lumii acesteia este o nebunie inaintea lui Dumnezeu.
De aceea este scris: "El prinde pe cei intelepti in viclenia lor.
Si iarasi: "Domnul cunoaste gandurile celor intelepti. Stie ca sunt desarte, "
Nimeni sa nu se faleasca, dar, cu oameni, caci toate lucrurile sunt ale voastre [...] si voi sunteti ai lui Hristos, iar Hristos este al lui Dumnezeu." - 1CORINTENI16-23.
HRISTOS - MIELUL NOSTRU DE PASTE
"Nu stiti ca putin aluat dospeste toata plamadeala?
Maturati aluatul cel vechi, ca sa fiti o plamadeala noua, cum si sunteti, fara aluat; caci, Hristos, pastele noastre, a fost jertfit.
Sa praznuim dar praznicul nu cu un aluat vechi, nici cu un aluat de rautate si viclenie, ci cu azimele curatiei si adevarului. " - 1CORINTENI - 5:6-8.
.
Doamne, Iisuse,
Tu stii ca fara ajutorul Tau nu putem face nimic. Ajuta-ne ca jertfa Ta, cea mult prea dureroasa si grea, sa nu fi fost in zadar. Avem nevoie de Tine, Doamne. Stim ca daca Te vom chema dintr-o inima sincera, vei veni sa ne raspunzi.
Tata ceresc, iti multumim pentru mareata Iubire, pentru Domnul Iisus, prin care suntem iertati si impacati cu Tine, pentru Duhul Tau Sfant daruit noua.
Laudam si slavim intru vesnicie Numele Tau preasfant, Tata, Fiule si Duhule Sfant ! Amin.
HRISTOS A INVIAT !
"Era tarziu
Din Gogota curgea lumina.
Trecuse bezna peste "s-a sfarsit"
Si peste cuie.
Erau numai talharii suferind,
Isus murise prea curand;
Cararea vesniciei sa-mi descuie.
N-am apucat sa fiu talharul bun
Sau cel ironic.
N-am fost nici Iuda, nici ostean,
Ci, prea tarziu,
Prin lana ceturilor vremii, am aflat
c-as mai putea sa bat un cui,
Ca se mai poate inc-o gluma
Peste otrava suferintei Lui.
Credeam ca viata mea fara de noima
Il poate adanci in disperare,
Dar L-am gasit murit;
El era Omul care m-a iubit;
Murise Dumnezeul vietii mele viitoare.
Mai bine ca n-am fost la timp;
L-as fi vandut,
Mai rau ca Iuda, poate la taraba,
Sau cel putin un cui as fi batut,
Cu mintea mea de "om de treaba".
Am fost putin si Iuda si Caiafa
Si Simon, si Baraba si talhar,
Dar am ajuns tarziu.
Poate ca doar asa
Voi fi scapat de tot ce mi-am propus,
Si-n clipa vietii mele,
Tarziu
In Nemurire sa fiu pus.
"Era tarziu
Din Gogota curgea lumina.
Trecuse bezna peste "s-a sfarsit"
Si peste cuie.
Erau numai talharii suferind,
Isus murise prea curand;
Cararea vesniciei sa-mi descuie.
N-am apucat sa fiu talharul bun
Sau cel ironic.
N-am fost nici Iuda, nici ostean,
Ci, prea tarziu,
Prin lana ceturilor vremii, am aflat
c-as mai putea sa bat un cui,
Ca se mai poate inc-o gluma
Peste otrava suferintei Lui.
Credeam ca viata mea fara de noima
Il poate adanci in disperare,
Dar L-am gasit murit;
El era Omul care m-a iubit;
Murise Dumnezeul vietii mele viitoare.
Mai bine ca n-am fost la timp;
L-as fi vandut,
Mai rau ca Iuda, poate la taraba,
Sau cel putin un cui as fi batut,
Cu mintea mea de "om de treaba".
Am fost putin si Iuda si Caiafa
Si Simon, si Baraba si talhar,
Dar am ajuns tarziu.
Poate ca doar asa
Voi fi scapat de tot ce mi-am propus,
Si-n clipa vietii mele,
Tarziu
In Nemurire sa fiu pus.
Corect: Era tarziu / Din GOLGOTA curgea lumina.
0
08-04-2010, ora 05:27
Hristos a înviat, doamnelor şi domnilor.
Cam pustiu :( Bate doar "vântul" d-nei Bleuciel, un vânt primăvăratico-suav, care îmbie la credinţa în Dumnezeu :) Îl miros frecvent şi mă îndulceşte cu nectar de lumină, iubire şi...aroma unui suflet minunat. Ce frumos! Mă simt foarte bine. Activez pe Romedic în timp ce fac meloterapie. Am o inspiraţie...(...) Întotdeauna noaptea sunt foarte ancorat în hipercogniţie. :)
D-nă Bleuciel, ce mai faceţi? Cum aţi primit primăvara în fiinţa dvs.? Eu am primit-o cu braţele deschise şi am sărutat-o cu afecţiunea pe care tot ea mi-a dăruit-o, metaforicamente vorbind.
...
Ceilalţi, ce mai faceţi? Sper că bine!
...
Vă las! Mă apuc să răspund la e-mail-uri, că, din păcate pentru mine, am deosebit de multe restanţe (am mail-uri şi din februarie :((...).
Să fiţi binecuvântaţi şi să trăiţi în frumuseţea acestei lumi minunate.
Cu iubire,
Mr. Nick:)
Cam pustiu :( Bate doar "vântul" d-nei Bleuciel, un vânt primăvăratico-suav, care îmbie la credinţa în Dumnezeu :) Îl miros frecvent şi mă îndulceşte cu nectar de lumină, iubire şi...aroma unui suflet minunat. Ce frumos! Mă simt foarte bine. Activez pe Romedic în timp ce fac meloterapie. Am o inspiraţie...(...) Întotdeauna noaptea sunt foarte ancorat în hipercogniţie. :)
D-nă Bleuciel, ce mai faceţi? Cum aţi primit primăvara în fiinţa dvs.? Eu am primit-o cu braţele deschise şi am sărutat-o cu afecţiunea pe care tot ea mi-a dăruit-o, metaforicamente vorbind.
...
Ceilalţi, ce mai faceţi? Sper că bine!
...
Vă las! Mă apuc să răspund la e-mail-uri, că, din păcate pentru mine, am deosebit de multe restanţe (am mail-uri şi din februarie :((...).
Să fiţi binecuvântaţi şi să trăiţi în frumuseţea acestei lumi minunate.
Cu iubire,
Mr. Nick:)
Buna dimineata ! si HRISTOS A INVIAT !
Am revenit acasa.
Bun gasit ! Voi ce mai faceti ?
Multumesc Mr.Nick pentru cuvintele frumoase, pentru sensibilitate si pentru sentimentele alese...Imi vine in minte acea maxima:
= OMUL SFINTESTE LOCUL. =
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu ceea ce este mai frumos, mai bun, intru eternitate !
In rest, ne reluam slujba (job-urile) fiecare, intr-un spatiu inmiresmat de pomi in floare, innoit si sfintit de o Jertfa atotpurificatoare, ... Hristos a murit, si HRISTOS A INVIAT !
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE !
Am revenit acasa.
Bun gasit ! Voi ce mai faceti ?
Multumesc Mr.Nick pentru cuvintele frumoase, pentru sensibilitate si pentru sentimentele alese...Imi vine in minte acea maxima:
= OMUL SFINTESTE LOCUL. =
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu ceea ce este mai frumos, mai bun, intru eternitate !
In rest, ne reluam slujba (job-urile) fiecare, intr-un spatiu inmiresmat de pomi in floare, innoit si sfintit de o Jertfa atotpurificatoare, ... Hristos a murit, si HRISTOS A INVIAT !
DUMNEZEU SA VA BINECUVINTEZE !
0
12-04-2010, ora 15:22
Adevărat a înviat!
Stimată d-nă Bleuciel, eu sunt bine. Am fost sâmbătă într-un pelerinaj foarte frumos (la 4 mânăstiri) şi m-am simţit absolut...nu am cuvinte. Păşeam cu picioarele pe pământ, dar pluteam în aer de fericire :)
Dumnezeu este hiper-super-mega-ultra-supra-extra-infinito-minunat :) Slavă Lui!
...
Într-adevăr, omul sfinţeşte locul, dar doar dacă este sfânt. Eu nu sfinţesc niciun loc, pentru că sunt un mare păcătos. :(
...
Să fiţi binecuvântată! Pup ;)
Stimată d-nă Bleuciel, eu sunt bine. Am fost sâmbătă într-un pelerinaj foarte frumos (la 4 mânăstiri) şi m-am simţit absolut...nu am cuvinte. Păşeam cu picioarele pe pământ, dar pluteam în aer de fericire :)
Dumnezeu este hiper-super-mega-ultra-supra-extra-infinito-minunat :) Slavă Lui!
...
Într-adevăr, omul sfinţeşte locul, dar doar dacă este sfânt. Eu nu sfinţesc niciun loc, pentru că sunt un mare păcătos. :(
...
Să fiţi binecuvântată! Pup ;)
Domnule Nick, ma bucur daca sunteti bine.
Ca sunteti un mare pacatos, s-ar putea sa exagerati. Toti suntem. Tocmai de aceea avem nevoie de El.
Dumnezeu sa va binecuvinteze ! va pup si eu.
.
AM CAUTAT IUBIREA...
Am cautat iubirea ca pe-o cetate sfanta
ca pe un cer de cantec in lumea de dureri
si n-am ales in viata lucruri ce-ades incanta,
si am gasit durerea - iar cerul nicaieri.
Am cautat iubirea ca patrie voioasa
ca pe-un pamant edenic de pace troienit
sa spun odata clipei:: "ramai, esti prea frumoasa!"
Si-am strabatut pamantul, dar pace n-am gasit.
am cautat iubirea ca pe un cer al firii.
Si-am vrut sa-i ies in cale cu ramuri de finic
sa sorb din cupa lumii nectarul fericirii
si-am spart in tandari cupa, caci n-am gasit nimic.
Am cautat zadarnic. Dar intr-o primavara
am intalnit in cale, deodata, un drumet
Pe umerii sai trudnici purta o grea povara.
o sarcina de zdrente si cioburi fara pret.
Trecea pe-o cararuie intampinand dispret
lasand sa-i rupa cainii din haina cateun fald
Urca pe colti de stanca - si-n urma lui, pe-alocuri
vedeai pe piatra uda, sclipiri de sange cald...
Si totusi, in privire, avea un cer de taina
Cum n-am vazut in lume in ochii nimanui.
Am vrut sa-I smulg povara, dar am cazut cu spaima,
caci mult mai grea ca plumbul, era povara Lui.
M-am ridicat degraba si l-am ajuns din urma
sa aflu ce comoara in sarcina a strans
Dar am simtit ca viata ca de-un prapad se curma
cand am privit prin zdrente, cutremurat de plans.
caci se simtea-n povara un clocot ca de cloaca
un colcait de drojdii, un spumeg de scursuri
Tot ce-i murdar si putred in lumea asta-ntreaga
vuia strivind grumazul sarmanei lui fapturi.
- Dar unde duci straine povara ta ciudata,
povara de osanda sub care-atat te-apleci ?
am intrebat drumetul. Si el mi-a spus in soapta:
- In apele uitarii, ca s-o arunc pe veci...
Dar tu, vorbi strainul, urcand incet privirea,
dar tu pe cine cauti innourat si crunt?
- Eu... - am vorbit in soapta - eu... cautam iubirea...
- Iubirea ? fu raspunsul: Iubirea, Eu sunt...
Fie ca fiecare dintre noi sa traim iubirea Lui, iubirea adevarata, sublima, care intretine viata, speranta, nemurirea. Doamne ajuta-ne pe fiecare !
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu dragostea si iertarea Lui, aducatoare de vindecare si pace !
Cu dragoste,
Ca sunteti un mare pacatos, s-ar putea sa exagerati. Toti suntem. Tocmai de aceea avem nevoie de El.
Dumnezeu sa va binecuvinteze ! va pup si eu.
.
AM CAUTAT IUBIREA...
Am cautat iubirea ca pe-o cetate sfanta
ca pe un cer de cantec in lumea de dureri
si n-am ales in viata lucruri ce-ades incanta,
si am gasit durerea - iar cerul nicaieri.
Am cautat iubirea ca patrie voioasa
ca pe-un pamant edenic de pace troienit
sa spun odata clipei:: "ramai, esti prea frumoasa!"
Si-am strabatut pamantul, dar pace n-am gasit.
am cautat iubirea ca pe un cer al firii.
Si-am vrut sa-i ies in cale cu ramuri de finic
sa sorb din cupa lumii nectarul fericirii
si-am spart in tandari cupa, caci n-am gasit nimic.
Am cautat zadarnic. Dar intr-o primavara
am intalnit in cale, deodata, un drumet
Pe umerii sai trudnici purta o grea povara.
o sarcina de zdrente si cioburi fara pret.
Trecea pe-o cararuie intampinand dispret
lasand sa-i rupa cainii din haina cateun fald
Urca pe colti de stanca - si-n urma lui, pe-alocuri
vedeai pe piatra uda, sclipiri de sange cald...
Si totusi, in privire, avea un cer de taina
Cum n-am vazut in lume in ochii nimanui.
Am vrut sa-I smulg povara, dar am cazut cu spaima,
caci mult mai grea ca plumbul, era povara Lui.
M-am ridicat degraba si l-am ajuns din urma
sa aflu ce comoara in sarcina a strans
Dar am simtit ca viata ca de-un prapad se curma
cand am privit prin zdrente, cutremurat de plans.
caci se simtea-n povara un clocot ca de cloaca
un colcait de drojdii, un spumeg de scursuri
Tot ce-i murdar si putred in lumea asta-ntreaga
vuia strivind grumazul sarmanei lui fapturi.
- Dar unde duci straine povara ta ciudata,
povara de osanda sub care-atat te-apleci ?
am intrebat drumetul. Si el mi-a spus in soapta:
- In apele uitarii, ca s-o arunc pe veci...
Dar tu, vorbi strainul, urcand incet privirea,
dar tu pe cine cauti innourat si crunt?
- Eu... - am vorbit in soapta - eu... cautam iubirea...
- Iubirea ? fu raspunsul: Iubirea, Eu sunt...
Fie ca fiecare dintre noi sa traim iubirea Lui, iubirea adevarata, sublima, care intretine viata, speranta, nemurirea. Doamne ajuta-ne pe fiecare !
Dumnezeu sa va binecuvinteze cu dragostea si iertarea Lui, aducatoare de vindecare si pace !
Cu dragoste,
Voi toti cati preamariti Iubirea,
Pe munti plutiti si-n vai sa stati
Pe muntii-nalti ai curatiei
Si- n vai, mai jos ca toti ceilalti,
Pe munti, caci Domnul e Lumina
Si-n vai, caci Domnul e smerit.
- Voi, toti ce cautati Iubirea
N-aveti alt loc mai fericit.
Voi toti cati impartiti Dreptatea,
Pe-un mal inalt si-ngust sa stati
Inalt mereu in vazul lumii
Si-ngust, mai drepti ca toti ceilalti,
Ca Domnul nu e partinire
Si El nu e sovaitor.
Voi, toti, cati impartiti Dreptatea
N-aveti un alt loc mai usor.
Voi, toti cati spuneti Adevarul
De foc si drum va pregatiti
De foc, caci focul e-ndrazneala,
De drum, caci drumu-l mosteniti.
Cat Dumnezeu este-ncercare
Si cat in lume-i domn cel rau
- Tu, cel ce aperi Adevarul,
Pe cruce este locul tau. - Traian Dorz
Pe munti plutiti si-n vai sa stati
Pe muntii-nalti ai curatiei
Si- n vai, mai jos ca toti ceilalti,
Pe munti, caci Domnul e Lumina
Si-n vai, caci Domnul e smerit.
- Voi, toti ce cautati Iubirea
N-aveti alt loc mai fericit.
Voi toti cati impartiti Dreptatea,
Pe-un mal inalt si-ngust sa stati
Inalt mereu in vazul lumii
Si-ngust, mai drepti ca toti ceilalti,
Ca Domnul nu e partinire
Si El nu e sovaitor.
Voi, toti, cati impartiti Dreptatea
N-aveti un alt loc mai usor.
Voi, toti cati spuneti Adevarul
De foc si drum va pregatiti
De foc, caci focul e-ndrazneala,
De drum, caci drumu-l mosteniti.
Cat Dumnezeu este-ncercare
Si cat in lume-i domn cel rau
- Tu, cel ce aperi Adevarul,
Pe cruce este locul tau. - Traian Dorz
And heres to you, Mrs. Bleuciel
Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo)
God bless you please, Mrs. Bleuciel
Heaven holds a place for those who pray...
(Hey, hey, hey...hey, hey, hey)
Jesus loves you more than you will know (Wo, wo, wo)
God bless you please, Mrs. Bleuciel
Heaven holds a place for those who pray...
(Hey, hey, hey...hey, hey, hey)
0
14-04-2010, ora 14:59
Hristos a înviat!
D-na Bleuciel, ce mai faceţi? Nu mi-aţi spus cum v-aţi pertrecut Sărbătorile Pascale?!
Vă înştiinţez că mi-am dezactivat contul de pe Facebook. Am luat această decizie pentru că eram tentat să-mi pierd timpul cu activităţile pe care şi dvs. le cunoaşteţi, timp pierdut în detrimentul unor activităţi cu constructivitate mult mai mare decât cele de pe Facebook (am tăiat ispita de la rădăcină :)). Nu regret luarea acestei decizii, cu toate că am pierdut multă distracţie. Nu-i nimic! Sper să mă înţelegeţi. Mulţumesc.
Vă pup dulce şi vă doresc numai bine. Să fiţi binecuvântată:)
Daniel, tu ce mai faci? Să fii şi tu binecuvântat, chiar dacă nu prea-ţi doreşti. Numai bine!
O zi bună! :)
Cu iubire,
Mr. Nick.
D-na Bleuciel, ce mai faceţi? Nu mi-aţi spus cum v-aţi pertrecut Sărbătorile Pascale?!
Vă înştiinţez că mi-am dezactivat contul de pe Facebook. Am luat această decizie pentru că eram tentat să-mi pierd timpul cu activităţile pe care şi dvs. le cunoaşteţi, timp pierdut în detrimentul unor activităţi cu constructivitate mult mai mare decât cele de pe Facebook (am tăiat ispita de la rădăcină :)). Nu regret luarea acestei decizii, cu toate că am pierdut multă distracţie. Nu-i nimic! Sper să mă înţelegeţi. Mulţumesc.
Vă pup dulce şi vă doresc numai bine. Să fiţi binecuvântată:)
Daniel, tu ce mai faci? Să fii şi tu binecuvântat, chiar dacă nu prea-ţi doreşti. Numai bine!
O zi bună! :)
Cu iubire,
Mr. Nick.
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pentru cei fara speranta
- 3Totul se vindeca
- 37Ce ati face daca...
- 60De mai mulţi ani mă tratez pentru tulburare schizoidă
- 5Ce sa mananc in post?
- 78Singuratatea si credinta in Dumnezeu
- 7continuare fanatic religios
- 13preot, psihiatru sau sinucidere?
- 77Halucinati tratate cu homeopatie si rugaciuni.
- 16Obsesiile religioase pot deveni bolnavicioase!
- 11Cand piesele nu par sa se potriveasca
- 27Pentru mine este extaz mistic iar pentru voi delir mistic
- 12Cateva intrebari legate de tulburare obsesiv compulsiva si tratamente
- 4Functionarea creierului conform corelatiei credinta - principiu ying si yang - fizica
- 60De ce este condamnata sinuciderea, Dumnezeu exista?!
- 0Psihoterapie crestina.Da, exista asa ceva.
Mai multe informații despre: religia
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: