Beneficiile credintei crestine in vindecare

1618 comentarii 1 2 ..... 464748 ..... 53 54 Înainte ›
0
26-04-2012, ora 21:39
the eye :)
Nu este medic/terapeut
se doresc filme, popularizare ? cred ca sunt, desi e o dovada de mare neintelepciune sa pui lucruri absolut sfinte pe un spatiu public; DOMNUL IISUS NU A DORIT PUBLICITATE - DIMPOTRIVA, SPUNEA: ""Du-te si sa nu mai spui la nimeni ! "" - se fac mari imprudente si de aceea Numele Lui Dumnezeu si puterea Lui sunt hulite - desi a face asta e cel mai mare pacat --din cat stiu eu. ( si eu am comis un act de neintelepciune scriind aici despre asta; ma pot face indirect raspunzatoare in legatura cu injosirea lucrarilor Bisericii Lui Hristos - insa nadajduiesc ca Dumnezeu priveste la motivatia inimii si nu in alta parte - pt ca eu am facut aceasta imprudenta numai si numai din iubire fata de semeni; cand vrei cu tot dinadinsul sa ajuti mai poti si gresi ; in schimb daca nu nu faci nimic, nu gresesti nimic; )

Mai vreau sa spun ca impartasania in Biserica e un act deosebit de important. Nu se ia oricum din paine si vin si nu oricine care intra are acest drept -- decat numai daca ai botezul in apa, si in urma unei perioade de pregatire ( dupa o saptamana in care s-a postit, marturisit etc de intreaga biserica ) -

Legat de filme -- daca exista si rauvoitori sau eretici si sunt, destui ! -- eu daca vreau sa ma uit la ei, ma poate cineva opri ? Nu. Dac am gasit un film denigrator la adresa vreunui slujitor al ortodoxiei trebuie sa- l iau de bun ?

( fara sa vreau am gasit pe youtube intr-o zi -- ceva defaimator la adresa unui mare sfant -- Si ? ce trebuia sa fac ? sa iau de bun, sau de rau acest amanunt? era vb despre o bataie dintre Patriarhul Daniel si un alt preot in varsta..si cazuri sunt f multe; sa nu mai vb si de alte aspecte ).
Insa eu - incerc sa privesc la cei demni si sa caut sa-mi ajut neputintei mele. Fiecare cum a primit incredintarea proprie sa si-o tina.

22. Incredintarea pe care o ai, pastreaz-o pentru tine, inaintea lui Dumnezeu. Ferice de cel ce nu se osandeste singur in ce gaseste bine. - Romani 14.

Doamne ajuta !
0
26-04-2012, ora 23:19
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
The Eye in afara de rugaciunea "Tatal Nostru " trebuie sa inveti pe de rost si Simbolul de credinta sau Crezul si de acolo vei afla deja foarte multe lucruri ! Citeste si despre sfintii martiri Brancoveni si vezi pt ce si-au dat viata acum 300 de ani !
Videoclipul respectiv reflecta parerea mea despre ambientul spiritual pe care il frecventeaza stimabila Bleuciel si totodata este un raspuns la afirmatiile sale ca ortodoxia este o credinta moarta ! Cred ca tie ti-a scapat cu totul acest amanunt insa pt mine este un punct sensibil ! Poate ai observat ca la alte tipuri de jigniri sunt cu totul nepasator !
Bleuciel vad ca deocamdata nu s-a plans deci cred ca i-a placut dedicatia !:) Oricum daca te uiti cu atentie la clip, vei observa ca acolo atmosfera este cam ca la adunarile lor : instrumentele sunt aceleasi, liniile melodice asemanatoare, chiar si proportia etnica este fidela realitatii :D, doar textele sunt schimbate !

Bleuciel nu vad motivul pt care imi insirati toate versetele acestea ! Voi credeti ca va comparati cu Apostolii !??? Poate in imaginatia voastra bolnava da ! Sau naivitate in cel mai fericit caz !

"1. Si cand a sosit ziua Cincizecimii, erau toti apostolii impreuna in acelasi loc.
2. Si din cer, fara de veste, s-a facut un vuiet, ca de suflare de vant ce vine repede, si a umplut toata casa unde sedeau ei.
3. Si li s-au aratat, impartite, limbi ca de foc si au sezut pe fiecare dintre ei.
4. Si s-au umplut toti de Duhul Sfant si au inceput sa vorbeasca in alte limbi, precum le dadea lor Duhul a grai.
5. Si erau in Ierusalim locuitori iudei, barbati cucernici din toate neamurile care sunt sub cer.
6. Si, iscandu-se vuietul acela, s-a adunat multimea si s-a tulburat, caci fiecare ii auzea pe ei vorbind in limba sa..."

Asupra voastra nu se arata nici o limba de foc si nu puteti vorbi nici o limba pe care nu o cunoasteti si pe care sa o inteleaga un turc, un ungur sau un papuas de exemplu ! Garantat 1500 % !
Si nu se poate pt ca nici nu mai e nevoie !! Sf. Scriptura este deja tiparita in mai toate limbile pamantului si exista limba engleza ca limba universala ! Dumnezeu nu face demonstratii gratuite !

Pentru impacarea spiritelor si linistea tuturor !..Cu incredere ! :)

http://www.youtube.com/watch?v=SwzOMd78r4w

Noapte buna !
0
27-04-2012, ora 00:21
Nu este medic/terapeut
IOEL 2

27. Si veti sti ca Eu sunt in mijlocul lui Israel, ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, si nu este altul afara de Mine. Si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara.

28. Dupa aceea - adica in zilele din urma - voi turna Duhul Meu peste orice faptura; fiii si fiicele voastre vor proroci, batranii vostri vor visa vise, si tinerii vostri vor avea vedenii.

29. Chiar si peste robi si peste roabe voi turna Duhul Meu in zilele acelea.

..

pt cel necredincios nici o dovada nu este suficienta ! ( ma tem ca multi vor trebui sa dea socoteala pt cvintele acestea din Biblie pe care nu le-au luat in seama; ele sunt scrise pt afi citite de toti. Dumnezeu sa-i ierte si sa-i lumineze ! )

Nu spunem ca suntem toti apostoli - Doamne fereste ! - noi urmam invataturile apostolilor ; Apostoli sunt cei invredniciti cu aceasta slujba ;
.

FAPTE. 10

44. Pe cand rostea Petru cuvintele acestea, S-a coborat Duhul Sfant peste toti cei ce ascultau Cuvantul.

45. Toti credinciosii taiati imprejur care venisera cu Petru au ramas uimiti cand au vazut ca darul Duhului Sfant s-a varsat si peste Neamuri.

46. Caci ii auzeau vorbind in limbi si marind pe Dumnezeu. Atunci Petru a zis:

47. 'Se poate opri apa ca sa nu fie botezati acestia care au primit Duhul Sfant ca si noi?'

48. Si a poruncit sa fie botezati in Numele Domnului Isus Hristos. Atunci l-au rugat sa mai ramana cateva zile la ei.

si exemple mai sunt.

Cine sunt neamurile ? Doar apostoliii ??
.

Imi pare rau doar pt cei ce ar putea beneficia de har - de videcare - si nu stiu, sau nu vor sa stie ce pierd. :)
.
Multumesc pt piesa, Stevens. E f frumoasa.
0
27-04-2012, ora 00:54
Nu este medic/terapeut
12. 'Dar chiar acum, zice Domnul, intoarceti-va la Mine cu toata inima, cu post, cu planset si bocet!'

13. Sfasiati-va inimile, nu hainele, si intoarceti-va la Domnul Dumnezeul vostru. Caci El este milostiv si plin de indurare, indelung rabdator si bogat in bunatate si-I pare rau de relele pe care le trimite.

14. Cine stie daca nu Se va intoarce si nu Se va cai? Cine stie daca nu va lasa dupa El o binecuvantare..?

21. Nu te teme, pamantule, ci bucura-te si inveseleste-te, caci Domnul face lucruri mari!

22. Nu va temeti, fiare de pe camp, caci izlazurile pustiului iarasi vor inverzi, pomii isi vor da roadele, smochinul si vita isi vor da rodul lor.

23. Si voi, copii ai Sionului, bucurati-va si inveseliti-va in Domnul Dumnezeul vostru, caci El va va da ploaie la vreme, va va trimite ploaie timpurie si tarzie, ca odinioara.

24. Ariile se vor umple de grau, vor geme tocitoarele si teascurile de must si de untdelemn,

26. Veti manca si va veti satura, si veti lauda Numele Domnului Dumnezeului vostru care va face minuni cu voi, si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara!

27. Si veti sti ca Eu sunt in mijlocul lui Israel, ca Eu sunt Domnul Dumnezeul vostru, si nu este altul afara de Mine. Si poporul Meu niciodata nu va mai fi de ocara.

28. Dupa aceea voi turna Duhul Meu peste orice faptura; fiii si fiicele voastre vor proroci, batranii vostri vor visa vise, si tinerii vostri vor avea vedenii.

29. Chiar si peste robi si peste roabe voi turna Duhul Meu in zilele acelea.

30. Voi face sa se vada semne in ceruri si pe pamant: sange, foc si stalpi de fum;

31. soarele se va preface in intuneric, si luna, in sange, inainte de a veni ziua Domnului, ziua aceea mare si infricosata.

32. Atunci oricine va chema Numele Domnului va fi mantuit. Caci mantuirea va fi pe muntele Sionului si la Ierusalim, cum a fagaduit Domnul, si intre cei ramasi pe care-i va chema Domnul.
Amin.

Noapte buna !
0
27-04-2012, ora 22:06
Nu este medic/terapeut
--pardon, din graba am pus ultimul semn invers; ( afirmatia e generala nu vizeaza pe cineva anume )
Imi pare rau doar pt cei ce ar putea beneficia de har - de vindecare - si nu stiu, sau nu vor sa stie ce pierd. :(

Dumnezeu sa ne binecuvinteze !
0
27-04-2012, ora 23:18
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Parintele Cleopa DESPRE VISE, VEDENII, GHICITORII, VRAJITORII SI DRACII ARHICONI

'Sa nu credeti in vise ! Sa nu credeti in vedenii ! Daca crezi in vise si ai venit la mine sa te spovaduiesc, eu te opresc direct trei ani de la Sfanta Impartasanie. Cine ti-a spus sa crezi in vise ? Nu auzi ce spune Sfanta Scriptura ? Ia cauta in Cartea Intelepciunii lui Isus fiul lui Sirah, la capitolul 34 : Precum este cel ce alearga dupa vant si vrea sa prinda umbra sa, asa este omul care crede in vise. Ca pe multi visele i-au inselat si au cazut cei care au nadajduit in vise.'

http://www.sfaturiortodoxe.ro/pcleopa/14vise.htm

Dumnezeu sa ne pazeasca de ispite si rataciri !
0
28-04-2012, ora 00:54
Nu este medic/terapeut
The eye, iti multumesc mult pt rugaciune; Dumnezeu sa te binecuvinteze. Doamne ajuta.

Stevens,

datoria noastra intai e sa e sa traim curat. Sa fim sinceri cu noi insine si cu Dumnezeu.

stiu la ce se refera Parintele Cleopa. dar nu condamnam Biserica lui Hristos scotand capitole intregi din Biblie - pt faptul ca pot fi si situatii false. Peste tot exista si uscaturi pt ca Pamantul pe care traim e populat de oameni imperfecti. Dar cei pe care ii alege Dumnezeu pt slujba nu trebuie pusi la indoiala. Pe aceia El i-a chemat si i-a echipat (pregatit )si vegheaza asupra integritatii lor spirituale si de orice natura. Scrie in Scriptura, "Nu stingeti duhul, nu opriti proorociile ' - Dumnezeu trimite iar noi sa oprim harul ? Oare poate fi ceva mai grav ?
Imi pare f rau -- hai sa terminam disputa asta, sunt si asa f trista - nu pot sa mai primesc, crede-ma.
eu nu am spus nimic de la mine. Ce e pus pe topic sunt cuvintele lui Dumnezeu din Sf Scriptura. Si ele se implinesc intocmai. Nu stiu despre ce carte a intelepciunii spui, si care Isus fiul lui Sirah - cand noi avem SCriptura si nu stim tott ce scrie in ea - sunt mai sfinte decat Scriptura alte carti ? )

Mie bunul Dumnezeu mi-a fost aproape la greu - de multe ori am simtit prezenta Sa in clipele cele mai critice din viata ; am avut si vise simbolice - care mi-au confirmat ca Dumnezeu era cu mine si nu alte prostii, sau duhuri cum spuneti voi; Nu ai cum sa te inseli asupra acestor lucruri daca esti un om drept si curat la suflet;

Insa nu intotdeauna am implinit sfatul Cel Atotintelept si din acest motiv am avut de suferit atat de mult facand depresia;

( mi s-a intamplat odata sa pun la indoiala ceva fata de un prieten si..am gresit f mult spunandu-i pt ca nu cred ca era pregatit sa inteleaga; imi pare f rau pt acest aspect; si nu pot sa elucidez asta pe net ).

Dumnezeu sa ne binecuvinteze.
0
28-04-2012, ora 02:34
Nu este medic/terapeut
Sfaturi ortodoxe - am vazut ca e vb despre intamplari tot ale ortodocsilor - calugari mai ales. Asta spune totul.

Ca acesti slujitori -- preoti, calugari - sunt lipsiti de fagaduinta lui Dumnezeu - adica Duhul Sfant care este o putere sfanta de care un slujitor a lui Dumezeu are nevoie spre a fi calauzit in lucarrea pe care o face.

iata de unde stim : Domnul Iisus le spune apostolilor in momentul Inaltarii la Cer;

LlUCA. 24
44. Apoi le-a zis: 'Iata ce va spuneam cand inca eram cu voi, ca trebuie sa se implineasca tot ce este scris despre Mine in Legea lui Moise, in Proroci si in Psalmi.'

45. Atunci le-a deschis mintea, ca sa inteleaga Scripturile.

46. Si le-a zis: 'Asa este scris si asa trebuia sa patimeasca Hristos si sa invie a treia zi dintre cei morti.

47. Si sa se propovaduiasca tuturor neamurilor, in Numele Lui, pocainta si iertarea pacatelor, incepand din Ierusalim.

48. Voi sunteti martori ai acestor lucruri.

49. SI IATA CA VOI TRIMITE PESTE VOI FAGADUINTA TATALUI MEU ; DAR RAMANETI IN CETATE PANA VETI FI IMBRACATI CU PUTERE DE SUS;
.

DEci, practic, nu e deloc indicat sa pleci nepregatit in lucrare -- in misiune -- la asta se refera aici, decat numai daca ai fost echipat /imbracat cu putere de sus, adica cu Duhul Sfant ( lucru care in ortodoxie nu se practica; deci ? )
im sorry. gata. Nb,
0
28-04-2012, ora 06:01
Nu este medic/terapeut
Am inteles. ceva.
Multumesc pentru iubirea ta. Multumesc pentru iubirea ta.
0
28-04-2012, ora 08:41
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
N-ati inteles absolut nimic madam ! Cei neechipati sunteti chiar voi pt ca nu aveti discernamant duhovnicesc, adica darul deosebirii duhurilor ! De asta sigur n-ati auzit ca harisma si nici nu va intereseaza si va spun si de ce ! Pt ca voi faceti voia duhurilor necurate !! Nu aveti nici un duh sfant, asta tot incerc sa va explic dar este evident ca nu sunteti lasata sa intelegeti ! Din pacate !

Dumnezeu cel adevarat sa va lumineze mintea !.. Asta ar presupune sa mergeti la o biserica adevarata cu preoti adevarati, hirotoniti incepand de la Sf Apostoli prin episcopi, pe linie neintrerupta pana in zilele noastre !
Daca v-a placut ultima melodie urmati-i indemnul si veniti acasa in Biserica cea adevarata din care ati plecat demult ! Daca faceti asta eu cu Nick vom taia vitelul cel gras pt a sarbatori intoarcerea fiicei ratacitoare !

Nu-i asa Nick ?! :)

PS Si incepeti sa va puneti intrebari, folositi-va ratiunea ! 'Cercetati duhurile, caci nu toate sunt de la Dumnezeu !'
Va recomand si cartea '2 milioane de kilometri in cautarea adevarului ' de Klaus Kenneth - povestea unui neoprotestant convertit la ortodoxie !
Cu bine !
0
28-04-2012, ora 16:26
Nu este medic/terapeut
mi-e cel mai neplacut lucru sa vb in contradictoriu :( mai bn n -o mai fac. mi nseaana ca tot ce i afrmat e adevarat.
0
28-04-2012, ora 16:58
the_eye
Nu este medic/terapeut
the_eye
Mda... Intotdeauna ma apuca durerea de cap cand fiecare incepe sa afirme ca religia lui e mai buna. O insemna ortodoxia "dreapta credinta", dar oare trebuie sa o luam ad literam? Fiecare e mandru si indoctrinat, asa ca o intrecere de genul "care e mai habotnic" e lipsita de sens si nu conduce cu siguranta la nici un rezultat. As zice sa ne luam dupa vorba din popor : "cel mai destept cedeaza primul". :)
0
28-04-2012, ora 19:13
Nu este medic/terapeut
multumesc the eye. :)
0
28-04-2012, ora 22:27
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
The eye normal este sa cedeze primul cel care a provocat primul ! Stimabila paparuda a intepat si a jignit de foarte multe ori de-a lungul timpului ! Chiar mai sus se intreba daca e cazul sau nu sa ii faca proces de intentie insusi Patriarhului, dar..treaca de la ea !

Stimata Bleuciel va transmit urmatorul mesaj : incetati sa mai atacati sau sa vorbiti de rau biserica ortodoxa sau vreun reprezentant al ei, sa faceti generalizari sau suprageneralizari intrucat dv nu mai apartineti ei, sunteti lepadata !! In schimb puteti sa va criticati oricat doriti fratii de credinta botezati cu apa plata ! Ortodocsii, chiar si cei nepracticanti, sunt botezati cu duh si are cine sa-i judece, nu le mai duceti grija de nici un fel !

Va multumesc pt intelegere !
0
29-04-2012, ora 17:40
Nu este medic/terapeut
Niciodata nu am avut in intentie sa intep sau sa jignesc. Am aratat doar ca se pot strecura erori in orice sistem atunci cand s-au cerut dovezi. Si am dreptate. In schimb cel care vorbeste a ironizat si ridiculizat cu intentie tot timpul. In timp ce eu am argumentat adevarul in ce ma priveste. Neavand cum argumenta ati folosit jigniri. E f frumos pt un bun crestin, se vede dupa vocabularul folosit si dupa cat de usor te lasi iritat de orice lucru. In loc sa cantaresti lucrurile, sa recunosti unde e Adevarul. Crestinismul se constata in teren nici macar nu se mosteneste.
Iarta, Doamne, caci unii nu stiu ce spun.

Dar cel rau abia asteapta sa gaseasca o mica neatentie, un motiv la omul credincios pentru a-l darama si a-l murdari. Iti spun : Dumnezeu ma cunoaste, imi cunoaste viata si intentiile, stie cine sunt.
http://www.youtube.com/watch?v=Z7PzeK04UWAfeature=related
0
30-04-2012, ora 09:41
Nu este medic/terapeut
http://www.youtube.com/watch?v=xRo190s666wfeature=fvwrel

Ce este şi ce nu este Dragostea!

Fiecare din noi doreşte să aibă parte de dragoste, fără ea viaţa e incompletă şi disperată. Dorinţa de a primi dragoste şi de a dărui ne face inimile să bată diferit. Oamenii încearcă să descopere dragotea adevărată, mulţi sunt dispuşi să renunţe la multe cu preţul de a cunoaşte dragostea, însă cu toate acestea mulţi prea mulţi ajung să sufere de dor să aibă parte de dezămăgiri, pentru că nu înţeleg clar ce este dragostea şi ce nu este ea.

Ce nu este dragostea:

Dragostea adevărată nu se confundă cu plăcerea: Cîntăreţul Jon Bon Jovi, a făcut o observaţie pătrunzătoare cînd a spus că "Cîntecele de astăzi vorbesc desper plăcere, şi nu despre dragoste". Felul nostru de a gîndi muzica, filmele, revistele, de fapt întreaga noastră cultură, confundă de cele mai multe ori dragostea cu plăcerea. Dragostea este cea carea dăruieşte, plăcerea e cea care ia. Dragostea dă fruct, plăcerea uzează. Dragostea rezistă, plăcrea dispare.
Dragostea adevărată nu se confundă cu pasiunea:Pasiunea este fascinţia pe care ţi-o produce interesul intens pentru o persoană de sex opus. Pasiunea nebună îi poate lăsa pe un tînăr sau tînără cu capul în nori, aiuriţi şi zăpîciţi. Pasiunea- este preocupată în întregime adupra sinelui, nu asupra celorlalţi. Te îndrăgosteşti de cineva, te amăgeşti că eşti profund copleşit de acea persoană. După care te trezeşti într-o bună zi, şi descoperi că euforia s-a risipit peste noapte. Pasiunea oarbă poate fi un sentiment care te copleşeşte, dar ea nu este dragostea adevărată.
Dragostea adevărată nu se confundă cu sexul: Mulţi tineri confundă activitatea sexuală cu dragostea. Dragostea şi sexul sunt distincte, dragostea e un proces sexul este un act. Dragostea cere interacţiune emoţională şi spirituală, cea sexula cere interacţiunea fizică. Dragostea adînceşte o relaţie, sexul duce la monotonie. Dragostea nu se confundă cu plăcerea, cu pasiunea sau sexul.

Ce este dragostea:

1 Corinteni capitolul 13:1-8 Este redată dragostea într-un mod unic şi aceasta este dragostea adevărată pe care oamenii nu o cunosc, insă dacă o vor căuta în Cuvântul Lui Dumnezeu o vor găsi.
Chiar dacă aş vorbi în limbi omeneşti şi îngereşti, şi n-aş avea dragoste, sunt o aramă sunătoare sau un chimval zăngănitor. Şi chiar dacă aş avea darul prorociei şi aş cunoaşte toate tainele şi toată ştiinţa; chiar dacă aş avea toată credinţa, aşa încât să mut şi munţii, şi n-aş avea dragoste, nu sunt nimic. Şi chiar dacă mi-aş împărţi toată averea pentru hrana săracilor, chiar dacă mi-aş da trupul să fie ars, şi n-aş avea dragoste, nu-mi foloseşte la nimic. Dragostea este îndelung răbdătoare, este plină de bunătate; dragostea nu pizmuieşte; dragostea nu se laudă, nu se umflă de mândrie, nu se poartă necuviincios, nu caută folosul său, nu se mânie, nu se gândeşte la rău, nu se bucură de nelegiuire, ci se bucură de adevăr, acoperă totul, crede totul, nădăjduieşte totul, suferă totul.

Ca niste oi alese din mijlocul lupilor, Doamne, pastreaza-ne in dragostea Ta, care intrece priceperea omeneasca. Amin.
0
30-04-2012, ora 22:10
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Stimabila spuneti ca nu ati avut niciodata intentia sa atacati sau jigniti dar vad ca o faceti permanent ! De fapt toti neoprotestantii sunteti angajati cu jumatate de norma la daramarea dreptei-credinte ! Pe durata nedeterminata ! :) Daca toti oamenii ar cunoaste ce inseamna un original (Duhul Sfant ) cine v-ar mai cumpara voua falsurile pe 10 % din venit !? Deci atentie pt eventualii doritori ca nu e pe gratis, este un comert de fapt ca finalitate !
La originea acestor culte stau de fapt 'intreprinzatori spirituali' americani de prin anii 1900 cand comertul ambulant era in mare voga acolo ! Atunci un comis-voiajor s-a gandit cum sa faca el sa nu mai umble cu elixiruri vindecatoare de orice boli pe la usile oamenilor ci sa fie el cautat pt a fi vindecati, evident ca nu pe degeaba ! Si atunci s-au folosit de acel traditie vechi-iudaica (vechi testamentara ) referitor la zeciula data preotilor si templelor lor ! Mana cereasca ! :)
Apoi au improvizat pe marginea Sf Scripturi si a vindecarilor facute de Mantuitorul, doar-doar o iesi de undeva si o aparenta de vindecare, implorand sincer pe Dumnezeu, va dati seama :), sa se faca o minune si respectivii sa se vindece sau macar sa se amelioreze ! :) De aici vine apetenta si reclama uriasa facute oricarei vindecari, o vindecare obtinuta intr-o tara se transmite automat si obligatoriu tuturor filialelor din lume ! Nu conteaza ca sunt adevarate, false, partiale, sugestie, autosugestie, placebo, transferuri de tip mesmeric, importanta este vindecarea cu orice pret ! Caci trebuie sa vina noi si noi enoriasi platitori ! Sau chiar daca nu platesc sa fie acolo ca poate vin si altii dupa ei ! :) La fel de important este sa aiba macar o pers-doua cu voce sa mentina tonusul multimii ! O psihoterapie de grup minunata as zice, daca nu ar aparea si altfel de implicatii spirituale !

Evident ca nu mai era de nevoie de preoti, hirotonie, traditie, sfintenie..si oamenii sa nu fie chinuiti cu posturi ci laudati, incurajati sa abandoneze vechile credinte si.. gadilati la urechi intr-un mod cat mai placut ! :)
Asta este parerea mea !

Intr-adevar crestinismul nu se mosteneste, n-a afirmat nimeni asa ceva, de aici deduc ca nu ati fost niciodata ortodoxa cu adevarat ! Crestinismul consta in punerea in lucrare a celor 7 Sf Taine ale bisericii - Hirotonia (preotia), Botezul, Spovedania, Euharistia (impartasania), Maslul, Mirungerea, Cununia ! In lipsa acestor taine este normal ca sa apara tot felul de rataciri si erezii !

Dumnezeu sa ne ierte pe toti, mai ales pe mine ! Seara buna !
0
01-05-2012, ora 10:14
Nu este medic/terapeut
Vladut - fiul meu mai mic - a suferit zilele astea 2 interventii chirurgicale ( si-a dislocat de doua ori consecutiv umarul drept ); prima interventie a fost sub anestezie, a doua fara; e in ghips aproape pana la jumatate; nu mi-a fost usor deloc; de alte aspecte nu mai vb - nici despre "bucruriile "de pe forum ; Lili, e pe moarte - sufar ca nu pot sa ajung la ea din anumite motive; cred ca nu are rost sa mai vb;
Situatia cere multa rugaciune ( pe lista mea, sunteti si voi ) -- Dumnezeu sa ma invredniceasca sa implinesc.
.

Pna in prezent la nici un control nu s-a constata ca as avea vreo deviere psihica - motiv t care si pot desfasura o munca publica de raspundere, unde sunt si apreciata;

Cel mai desptept cedeaza primul - se potriveste acolo unde nu Il are in centru pe Dumnezeu.

In ce priveste Biserica - problemele pot intra intr-un labirint interminabil - cand apar note subiective. mai bine nu mai discutam. Au dreptul sa discute cei care cunosc in profunzime/ si in totalitate lucrurile.

Stevens, daca ne gandim la rezolvarea unei situatiide particulare de viata ( a unui client sa zicem ) - acest fapt poate admite exceptii de la regula acelei religii, dar nu neaparat schimbarea ei cu o alta mai toleranta; atata timp cat ai avut o ascensiune spirituala mai inalta si alegi sa cobori cred ca riscul de a te indeparta si de a-l pierde pe Dumnezeu e f mare. De aceea si eu - nu pot sa ma despart de ceea ce am dobandit bun si minunat in religia aleasa;

Nu stiu la ce va referiti -- cu influentele straine, eu am citit ca scanteia a fost aprinsa in sanul ortodoxiei - mai exact in urma traducerii clare de catre un eminent student la teologia ortodoxa, pe nume, Dumitru Cornilescu, urmat de un alt preot remarcabil din Bucuresti de la biserica Cuibul cu barza ( Tudor Popescu) urmati de altii. Acesti oameni nu au prottestat, dimpotriva, au simtit adevarul cu viata si au inceput sa experimenteze adevarta transformare prin pocainta; Insa acest lucru nu este acceptat de cei mai multi nu pt ca nu este corect ci pentru ca implica o atitudine de reala seriozitate, si unele renuntari la vechile obiceiuri de care nu doresc sa se desparta. mai depinde si de chemarea/ nevoile interioare ale fiecaruia.

In alta ordine : asa cum sunt biserici slabe ( chiar preoti slabi) in ortodoxie, sunt si in celalat cult; daca doriti sa cunoasteti adevarul nu veti intra intr-o astfel de Biserica, ma gandesc. In Biserica pe care o frecventez - dar si altele in care am fost ( in B mare de ex) sunt randuiel biblice clare si respectate cum se cuvine.

1. BINECUVANTAREA DE COPII ( dupa 40 de zile de la nastere); -- NUMERI 6.24
2. BOTEZUL ( cand s-au maturizat si au luat cunostinta de voia Lui Dumnezeu dupa citirea Bibliei); -- CARE ESTE::

1Pet 3:21
Icoana aceasta închipuitoare vă mîntuieşte acum pe voi, şi anume BOTEZul, care nu este o curăţire de întinăciunile trupeşti, ci MARTURIA UNUI CUGET CURAT înaintea lui Dumnezeu, prin învierea lui Isus Hristos;

EXEMPLE:
Fapt 8:36
Pe cînd îşi urmau ei drumul, au dat peste o apă. Şi famenul a zis: 'Uite apă; ce mă împiedică să fiu BOTEZat?'
Fapt 8:38
A poruncit să stea carul, s"™au pogorît amîndoi în apă, şi Filip a BOTEZat pe famen.
.
Fapt 16:15
După ce a fost BOTEZată, ea şi casa ei, ne-a rugat şi ne-a zis: 'Dacă mă socotiţi credincioasă Domnului, intraţi şi rămîneţi în casa mea.' Şi ne-a silit să intrăm.
.
Fapt 19:4
Atunci Pavel a zis: 'Ioan a BOTEZat cu BOTEZul pocăinţei, şi spunea norodului să creadă în Celce venea după el, adică în Isus.'
Fapt 19:5
Cînd au auzit ei aceste vorbe, au fost BOTEZaţi în Numele Domnului Isus.
Fapt 22:16
Şi acum, ce zăboveşti? Scoală-te, primeşte BOTEZul, şi fii spălat de păcatele tale, chemînd Numele Domnului.'
.
Romani 6:4
Noi deci, prin BOTEZul în moartea Lui, am fost îngropaţi împreună cu El, pentruca, după cum Hristos a înviat din morţi, prin slava Tatălui, tot aşa şi noi să trăim o viaţă nouă.
..

3. CASATORIA ( cununia );

4. CINA ( frangerea painii ) - precedata de post, rugaciuni si MARTURISIREA PACATELOR ;

5. STARUINTA IN INVATATURILE BIBLIEI ( Apostolilor ) -- FAPTE 2.42

6. LEGATURA FRATEASCA - a dragostei dintre frati

7. RUGACIUNI -- Ultimele patru puncte sunt f importanta si sunt aratate la viata primilor crestini ;

FAPTE 2.42:

42. Ei staruiau in invatatura apostolilor, in legatura frateasca, in frangerea painii si in rugaciuni.

fara aceste elemente Biserica este lipsita de putere.

Mila si Indurarea Domnului !
0
01-05-2012, ora 10:39
Nu este medic/terapeut
in urma traducerii clare A SCRIPTURII de catre un eminent student la Teologia Ortodoxa
0
01-05-2012, ora 10:49
Nu este medic/terapeut
Stevens,

Daca v-a placut ultima melodie urmati-i indemnul si veniti acasa in Biserica cea adevarata din care ati plecat demult ! Daca faceti asta eu cu Nick vom taia vitelul cel gras pt a sarbatori intoarcerea fiicei ratacitoare !

-- pentru o asemenea schimbare trebuie gasita solutia de viata compensatoare care sa mentina un echilibru cel putin egal cu cel pe care-l am acum; putem manca vitelul, nu e greu, dar ce urmeaza dupa aceea...putem sti ?
0
02-05-2012, ora 00:38
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Ca sa incep cu ultima intrebare, am usoare indoieli ca puteti ajunge la acest 'dupa' ! Mai intai trebuie sa constientizati si sa va doriti dv. acest lucru, apoi trebuie sa fiti reprimita de episcopul locului in persoana sau de preot dar tot cu dezlegare expresa de la episcop ! In mod sigur vor si oprelisti de la potrivnicul ! Abia apoi urmeaza vitelul, asta e treaba cea mai usoara ! :)

Referitor la 'influentele straine', nu este vorba doar de atat, cultul dv este one hundred percent ( 100 % :) de sorginte americana, cu data oficiala a 'nasterii' 1901, iar dupa 1910 era deja prezent si in tara noastra, am inteles !
Cornilescu nu are nici un rol in infiintarea cultului dv, el si altii au fost doar influentati de aceste idei care circulau deja la vremea aceea (anii '22-'23) !
Cred ar trebui sa va cunoasteti mai bine intemeietorii si istoria ! Scurta istorie ! :)

Imi pare rau pt necazurile pe care le aveti, pot sa va fac o recomandare potrivita pt problema fiului ( poate si pt cealalta), insa doar daca ultima intrebare a fost sincera si bine intentionata !

Noapte linistita !
0
02-05-2012, ora 15:13
Nu este medic/terapeut
Acest lucru ar fi necesar daca nu L-as fi descoperit pe Domnul Iisus in Biserica/ cultul in care ma gasesc. Ori in privinta asta nu pot decat sa multumesc Cerului care mi-a aratat mai mult decat pot implini ( asta e problema poate si nu alta ! ) scotandu-ma intotdeauna din cel mai mare greu cu putinta si aducandu-ma la o stare de pace si impacare reale.
Doar apeland la mijlocitori in persoana preotului si a sfintilor ( cei mai multi decedati ) ma simteam ca si un om mort; cum plecam la Biserica asa veneam; ma uitam la icoanele reci si ma inchinam la ele si nu se intampla niciodata nici o imbunatattire; sa nu mai vorbesc de tragedia din familia parintilor mei care a culminat cu moartea mamei; ea a murit cu zile pur si simplu, desi era o f buna crestin ortodoxa; ( dar despre asta nu vreau sa discutam )

Am vazut in jurul meu - in familia largita de ortodocsi ce viata au avut ei - cat de departe pot fi nu doar cu inima dar si cu cunoasterea voii lui Dumnezeu prin faptul ca oamenii nu sunt sfatuiti sa citeasca ei insisi in Scriptura - nu au habar despre voia lui Dumnezeu; se duc concomitent si la ghicitori / vrajitori si nu realizeaza macar cat de mult Il supara pe Dumnezeu... dar si multe altele.

Dupa revolutia din 89 lucrurile s-au mai imbunatatit si in Bis ortodoxe dar inainte - religia era f prost privita - eu nu am avut cum sa descopar pe Dumnezeu atunci. Dar si acum sunt o gramada de formalisme care nu-si au rostul - sunt o gramada de practici care nici macar nu sunt prinse in Sfantul Cuvant;

Am acasa si Biblie ortodoxa -- am studiat ani intregi pt ca doream personal sa stiu tot adevarul - concomitent cu ce traiam si vedeam in Biserica apostolica -- si pot sa spun la tot pamantul nu doar pe forum: DUMNEZEU E AICI !!!

Si nu se descopera in orice fel de conditii -- ci numai unde exista; IUBIRE, SMERENIE, SINCERITATE, ASCULTARE. Desi f rar, aceste lucruri se mai pot gasi la aceia aflati in al SAu plan de mantuire si de lucrare.

Insa peste ochii unora exista acel soi de orbire despre care vb Domnul Iisus in Evanghelii ( nu doresc sa citez, poate cunoasteti );
Un crestin adevarat ramane in acea Biserica unde simte mai multa iubire DIVINA. De aceea am ales asa.
Dumnezeu sa ierte pe oricine nu va putea crede si sa i se descopere. Ironia e ca El se poate descoperi in felurite feluri si imprejurari - atat unui catolic cat si unui ortodox sau protestant - deci, nu prea vad sensul discutiei noastre )
http://www.youtube.com/watch?v=ErZ8WI-0j80
...

Ma faci sa rad sau mai bine sa plang, Stevens. De ce nu as fi fost sincera ? Cand nu am fost oare ca sa nu fiu nici acum ?
Da, Vladut e in ghips cu umarul drept; i l-a pus Duminica noaptea spre dimineata; in acea noapte s-a dislocat a doua oara dupa ce i l-a asezat prima data sub anestezie si a doau oara i l- a tras pe viu ( tinadu-l o armata de asistente pt a ca fost f dureros);
Multumesc daca ne poti ajuta; mai mult pt Lili as fi cerut un sfat - mi-e f mila de ea; tuseste continuu de dimineata pana seara - nu am puterea sa merg sa o vad :((((

Eu zic ca intelept ar fi sa multumim Lui pt tot ce a facut, face si va face pentru noi, indiferent prin ce modalitate.
Dumnezeu sa ne binecuvinteze cu ce stie El ca avem mai mare nevoie.

O zi cat mai buna.
0
03-05-2012, ora 00:16
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Se poate discuta pe marginea subiectului aproape la nesfarsit ! Eu am auzit si de cazuri opuse, oameni care au venit la ortodoxie chiar din cultul dv ! Si nu orice persoane ci chiar fosti pastori si care actualmente sunt preoti ortodocsi !

Va rog inca o data, nu mai faceti generalizari si comparatii nepotrivite intre oameni ! Credincios se numeste cel care are un duhovnic si care participa activ la slujbele si tainele bisericii !
Dv sunteti cateva sute sau cateva mii in toata tara, ortodocsi sunt 17-18 milioane ! Deci referiri la rude, colegi, vecini nu-si au rostul sub nici o forma si oricum nu va fac mai buni decat sunteti, poate cautati scuze ?!
Eu raman la parerea mea ca aveti o credinta lipsita de duhul sfant odata ce nu puteti dovedi ca acea harisma dupa care v-ati si numit cultul nu exista cu adevarat in forma expusa in Sf Scriptura ! In schimb eu pot sa vad dau exemple din ortodoxie cu manifestari ale Duhului Sfant sub forma de limbi de foc si vorbire in limbi curata, inteligibila, fara nici un dubiu si multe alte felurite manifestari ! Ceea ce evident ca nu ne face mai buni ! Am incercat doar sa fac niste observatii logice, rationale ! Ceea ce va indemn si pe dv sa faceti, sa cercetati duhurile, asa cum scrie in cartea sfanta ! Daca la noi exista multe formalisme la dv o sa gasiti o multime de manifestari exterioare (stari de semiconstienta, tremuraturi..) pe care nu le veti regasi niciodata in Biblie !

Pt tusea prietenei va recomand urmatoarele remedii verificate de mine : gel de aloe vera - cate o lingura de 2-3 ori /zi cu 25-30 de min inainte de masa si la cel putin 2 ore de masa anterioara ; ceai de cimbrisor + scai-vanat + lichen de piatra cu multa miere si lamaie ! La acestea se poate adauga cate o jumatate de pastila de codeina daca tusea nu cedeaza, cu reteta de la medic evident, altfel nu se elibereaza acest medicament !
Ca remediu spiritual ar fi foarte bine daca ati putea sa mergeti la o biserica, manastire unde exista moaste ale Sf Ierarh Nectarie - mare vindecator de cancer si multe alte boli, si sa luati ulei de la candela care arde la icoana Sfantului cu care se unge in semnul sfintei cruci locul bolnav ! Cu acest ulei il ungeti si baiat pt vindecare mai rapida ! Trebuie citit si acatistul Sfantului timp de 40 de zile consecutiv, de asemenea se poate citi si acatistul Sfantului Ioan Rusul ! Cu aceasta ocazie poate o sa va convingeti ca sfintii sunt inca vii si nu disparuti cu totul ! :)))
Afirmatia despre sfintii decedati mi s-a parut cea mai naiva pe care am auzit-o vreodata din partea unei persoane care se considera credincioasa ! :)

Multa sanatate !
0
03-05-2012, ora 15:52
Nu este medic/terapeut
stevens,
abia am ajuns dupa o zi cu multe emotii ( a fost lectie deschisa a doua colege.azi, am participat direct si indirect ) - sa nu spun ca pe mine ma astepata ceva si mai si: mai am de sustinut 2 zile intregi lectii demostrative pt 2 inspectii doar pt timpul ramas in acest an..iarasi s-au schimbat procedurile de ocupare a posturilor.la vara alt examen.. etc, etc.

Abordarea pe care o faci e total straina intentiilor mele - incerc sa fiu cat mai obiectiva si cu bun simt in toate afirmatiile mele;
obs venite din relaitate insa te obliga adesea sa spui ce nu doresti;
fara sa vrei vezi zilnic strada plina de fete si baieti, femei si barbati - majoritatea ortodocsi - ti-e jena uneori sa ii si privesti ce pot scoate din gura ( poate pe la dvs nu se obisnuieste, dar aici.e o moda:..nu vreau sa repet, cred ca banuiti ca e vb de limbaj; despre moda hainelor, cauti in magazin de faci bataturi sa agasesti o haina decenta, mai ales pe anotimp calduros.si nu vei gasi ( ma refer la fete ); toate au decolteurile extrem de mari, sau sunt fara maneci de tot, sau f scurte, stramte. ca de moda blugilor mulati ce sa mai spunem;

sunt mereu in contact cu oamenii, vad in copii ce se intampla si ce directie are omenirea in general...

Asta ma ingrijoreaza cel mai mult -- si mai putin diferetele intre religii; dar ce-i drept e drept -- SI TREBUIE RECUNOSCUT -
0
03-05-2012, ora 16:07
Nu este medic/terapeut
Daca ati privit acest oameni numai dinafara si nu ati incercat sa stiti tot adevarul despre ei - nu putem vorbi;

Eu frecventez de f multi ani Biserica apostolica si nu am vazut manifestarile de care spui; daca sunt astfel de manifestari exterioare ar trebui vazut ce determinari sunt in planul interior -- si de ce se intampla asta ?

dar pt o cunoastere obiectiva - pt actul cunoasterii in general - e nevoie de o dimensiune pe care simt ca nu doresti sa o ai: bunavointa sau disponibilitate;

ar fi fost suficienta increderea pe care puteai s-o ai in persoana mea ;

e o parte importanta din ceea ce se numeste CREDINTA;

PS : internetul imi face necazuri ca de obicei, imi cer scuze;

( Multumesc pt recomandarile pt tuse - dar aici e vb de un plaman invadat la refuz de o boala rara, numita Sarcoidoza - deci, ..Multumesc, oricum )

O zi cat mai buna.
0
03-05-2012, ora 16:26
Nu este medic/terapeut
nu atat internetul cat calculatorul are o problema ( se opreste brusc dupa cateva min :( Si asta nu e prima data ; treb revizuit.Sincer, imi pare rau :( )
0
03-05-2012, ora 23:41
stevens
Nu este medic/terapeut
stevens
Daca nu ati vazut manifestari ciudate inseamna ca s-a renuntat la 'vorbirea in limbi', ceea ce este un mare progres, pt ca era o pacaleala de fapt ! Daca va limitati doar la predici, cantece si laude este f bine dar incercati sa evitati orice 'sesiuni de vindecare' sau 'pogorari ale duhului sfant' pt ca acolo apare de fapt riscul de ratacire, prin loteria spirituala la care va supuneti, neavand hirotonia si pregatirea necesare pt invocarea Duhului Sfant ! Mai bine incercati la 'Oastea Domnului' acolo sunt preoti hirotoniti si nu tot felul de aventurieri spirituali 'iluminati' peste noapte !

Cu bine tuturor !
0
04-05-2012, ora 14:32
Nu este medic/terapeut
Stevens,

la inceput - adica cu cativa zeci de ani in urma nu as fi putut face afirmatiile pe care le acum le pot face; atunci nu stiam mai nimic legat de spiritualitate, in plus alegand pt viitor profilul pedagogic - epoca comunista interzicea CATEGORIC influenta religiei in scoala ( daca SE afla ca frecventezi Biserica erai exmatriculat/ dat afara din serviciu fara drept de apel ). Iti imaginezi, .in plus lipsa totala de sprijin moral a celui orfan de ex. asta a facut ca universul meu sa se limiteze la f putin -- necunoscand decat o singura familie de credinciosi de la tara la care mai fugeam pe ascuns din cand in cand in momentele f grele; ei ma primeau, plangeau si se rugau pt mine ca adevarati frati ;
Pe lg asta mai e ceva de spus: Dumnezeu are alt sistem de valori - el evalueaza oamenii in functie de criterii ca: blandete, bunatate, credinciosie -- iar restul calitatilor din registrul firii pamantesti NU Il privesc pe El; astea treb lasate deoparte cand vb cu El in rugaciune... El nu are nimic in comun cu pamantul ( doar noi avem, doar pe noi ne pot deranja chestii -- si cred ca aici noi treb sa ni le si rezolvam - daca putem - fara a iesi in acelasi timp de sub ascultare. e f delicat de vb despre asta pe net;

in ce priveste darul vb in limbi -- pot fi sub semnul intrebarii acele persoane care nu frecventeaza Biserica regulat -- adica s-au indepartat.

In Biserica mea de ex sunt f multi oameni in varsta - avem un Comitet de slujitori vrednici si incercati ( pe care ii cunoastem f bine pt ca traiesc sub ochii nostri ); Frecventand Biserica si impartasuind f Des din Cuvantul Sfant - nu ai cum decat sa fii sfintit ( pt ca auzirea Cuvantului - sfinteste orice om ); Daca sunt si cazuri de Iuda -- ele se cunosc f bine de frati - Insusi Duhul Sfant care este f sensibil -- detecteaza aceste lucruri -- nu o data am fost avertizati ! Asta este si scopul Duhului Sfant sa pazeasca Biserica si Vietile noastre.

Si apoi -- Nu se poate primi un dar divin ORICUM; IN TOTALITATE acest lucru Il hoataraste Dumnezeu daca considera ca ESTI pregatit pt asta; In primul rand viata ta trebuia sa atinga un anume prag al bucuriei, credintei ; pace si armonie, neprihanire, iubire, bunatate; mai lesne il primesc cei saraci cu duhul -- care nu stiu prea multe -- pt ca inima acestora e mereu linistita ca a unui copil ; nu e tulburata nici revolatta de nedreptate, prostie. samd.
0
04-05-2012, ora 15:02
Nu este medic/terapeut
Toti membrii familiei mele au Botezul Duhului Sfant -- eu nu am reusit sa primesc inca - si sunt f necajita pt acest lucru; F interesant ca cei mai multi care primesc sunt tinerii adolescenti - cu zecile si sutele !! Biserica e o adevarata sarbatoare uneori. INsa nu e ceea ce se crede -- aceasta vorbire e doar un semn -- STiu persoane - adica prooroci autentici ai Bisericii - care vorbesc dialecte f placute ( spaniola, engleza...etc ) - dar nu persisat in asta -- ci trec pe talmacire pt ca nu ar zidi Biserica cu nimic - exact cum scrie la Corinteni.
F sincer as dori ca toti romanii sa primeasca acest minunat dar -- Il avem partial dar numai atat -- nu putem sa ne largim inima din cauza necredintei, a unor probleme..sau a sanatatii..sau a ingrijorarilor ;
Gabriel -- fiul meu cel mai mare -- cu un intelect f bun de mic - a primit acest dar in timp ce era la liceu -- in urma Botezului in apa; La el a fost f usor pt ca e cel mai bland si mai linistit dintre toti copiii mei. Nu s a intamplat la fel cu fiecare - insa; mai mult nu vb ;
Adeseori intristarea e tot ce impiedica; la unii asta este; ea treb alungata;
Dumnezeu sa ne ajute. Amin.
Numai ganduri bune, dragi prieteni.
( sa ma ierte Dumnezeu pt aceste lucruri pe care le-am spus).

PS: Darul acesta e marca - ARVUNA - mantuirii personale -- de aceea Apostolul Pavel spune sa umblam dupa capatatrea LUi; cine IL are, nu va mai trece pe la Judecata ci va fi luat direct la Dumnezeu; asta e logica;
2Cor 1:22
El ne-a şi pecetluit, şi ne-a pus în inimă ARVUNA Duhului.
2Cor 5:5
Şi Cel ce ne-a făcut pentru aceasta, este Dumnezeu, care ne-a dat ARVUNA Duhului.
0
04-05-2012, ora 15:29
Nu este medic/terapeut
Biserica e o adevarata sarbatoare uneori. - cel mai adesea la tineri si nu numai manifestarea este prin cantari -- ingeresti -- de o rara frumusete.( cine prinde asa ceva. e prezenta divina, revarsare de har, poate fi atins -- si potae fi iertat, vindecat, mantuit, )
Adaugă un comentariu / răspuns
1618 comentarii 1 2 ..... 464748 ..... 53 54 Înainte ›

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
15-04-2016, ora 10:25
Publicitate ROmedic
Administrator forum
Psihologi, psihiatri, psihoterapeuti
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice. Accesați site-ul
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și:
  • Educația bazată pe credință în formarea asistentelor medicale: rolul identității catolice în universitățile din Japonia
  •