bolile neurologice sunt confundate cu cele psihice
acum 3 ani am inceput sa simt ca imi fuge pamantul de sub picioare. si asta intotdeauna dupa o seara de betie si fumat mult, ca studentii asa. plus intepaturi in talpa dreapta. fuga pamantului de sub picioare se intampla in timp ce mergeam, dura maxim 10-15 secunde timp in care incepeam sa am palpitatii si imediat ce reveneam la normal fizic era totul bine si psihic. intr-o zi cand eram intr-o banca asteptand la rand. acolo mi s-a facut rau si a trebuit sa fug urgent acasa ca ma ingalbenisem si la fata si am simtit ca lesin acolo. am simtit imediat nevoia instinctuala de a dormi ca poate imi revin si intr-un fel mi-am revenit, dar nu foarte mult. mi-am revenit m-ai mult psihic ca fizic tot simteam instabilitate in picioare. intr-o alta zi am avut o criza similara si de atunci nu am mai fost om. acum aproape in permanenta si mai ales cand sunt obosit imi fuge pamantul de sub picioar, in timpul somnului am mici zvacniri din corp, pentru o fractiune de secunda parca imi pierd cunostinta. imi era f rau dupa ce consumam alcool si fumam si faceam crize rele de tot, dar acum numai beau de 8 luni si de fumat, fumez mai rar. toate aceste crize sunt insotite de atacuri de panica, agorofobie, anxietate, nervozitate, irascibilitate si toate astea.mi-am facut rmn, analize pentru inima, sange, analiza pt epilepsie, neurologi si a iesit bine totul in afara de ficat, dar acum s-a rezolvat. am fost la psihiatru si nu m-a ajutat cu nimic, am fost internat si intr-un spital de psihiatrie si m-au diagnosticat cu diferite fobii si au zis ca nu am nimic. la revedere dute acasa. presupun ca am ceva daca nici numai ies din casa.m-am izolat complet.
si am observat ca de obicei bolile care nu sunt diagnosticate sunt confundate cu atacuri de panica, anxietate etc. doctorii imi zic ca e ceva psihic, dar si tiroida creeaza atacuri de anxietate, cat si insomniile, alcoolul, scleroza multipla... si multe alte boli.
din pacate unde nu se poate pune un diagnostic atunci cand simptomele nu sunt f evidente se zice:anxietate generalizata, ti se da pastile si apoi acasa, iar tu stai izolat apoi... cum e si cazul meu.
ce e de facut ?
iar aud pe aici voci care zic sa ma duc la un psihiatru si tot asa. eu zic asa... boala mea fizica nediagnosticata data de tutun si alcool creeaza atacurile de panica si nu atacurile de panica creeaza boala.
si am observat ca de obicei bolile care nu sunt diagnosticate sunt confundate cu atacuri de panica, anxietate etc. doctorii imi zic ca e ceva psihic, dar si tiroida creeaza atacuri de anxietate, cat si insomniile, alcoolul, scleroza multipla... si multe alte boli.
din pacate unde nu se poate pune un diagnostic atunci cand simptomele nu sunt f evidente se zice:anxietate generalizata, ti se da pastile si apoi acasa, iar tu stai izolat apoi... cum e si cazul meu.
ce e de facut ?
iar aud pe aici voci care zic sa ma duc la un psihiatru si tot asa. eu zic asa... boala mea fizica nediagnosticata data de tutun si alcool creeaza atacurile de panica si nu atacurile de panica creeaza boala.
3 comentarii
Domnule ionut_marius eu incerc sa ajut oamenii asa cum ma duce mintea si pregatirea mea. Daca mintea dvs va duce mai departe, sunteti liberi sa recomandati utilizatorilor romedic ce investigatii /consulturi/remedii considerati dvs. Aici nu e o competitie, oricine e liber sa ajute pe altii daca vrea si poate sa o faca.
As putea comenta situatia dvs medicala, dar la cate mesaje de blamare mi-ati trimis, nu vad nici un motiv pentru care v-as da niste explicatii, mai ales ca si timpul meu e limitat.
As putea comenta situatia dvs medicala, dar la cate mesaje de blamare mi-ati trimis, nu vad nici un motiv pentru care v-as da niste explicatii, mai ales ca si timpul meu e limitat.
in timpul in care ati scris acest mesaj, ati fi putut sa-i dati raspunsul omului!!!
o zi buna
o zi buna
Ionut, desigur consumul de alcool si impreuna cu toxicitatea tigarilor au putut sa-ti dea tot felul de stari. Vorbind serios, considerand ca nu mai bei anormal, ca inainte, te poti adresa terapiilor complementare care pot sa-ti echilibreze organismul. Eu iti recomand terapia bowen, este blanda, accesibila, se face o sedinta la 7 zile si lucreaza organismul, prin starea de relaxare, cand sistemul nervos central trece din starea simpatica, in starea parasimpatica. In creerul fiecaruia exista o portiune care supravegheaza propriul organism, dar fiindca nu mai suntem in comuna primitiva, omul are nevoie de un impuls, ca acea parte a creerului sa intre in functiune. Citeste mai multe pe internet.
Alte subiecte recente din această secțiune:
- 5Durere articulatie picior stang
- 2Epilepsie focala
- 1AVC hemoragic 60 % suprafata creierului
- 1Mâna stingă amortita tot timpul
- 2Probleme de memorie si de concentrare atentie scazuta
- 1Probleme de atentie si concentrare
- 2Ajutor! Pot lua Rabie?
- 2Nevralgie de trigemen.
- 5Interpretare RMN craniu nativ
- 2Tulburare memorie, concentrare, pulsații, "musculițe" în ochi, dureri cap, apăsare pe ochi