borelioza

28-02-2012
niculaescu17
Nu este medic/terapeut
niculaescu17
...astazi la Acces direct se vorbeste despre actorul Serban Ionescu si despre borrelioza...
3 comentarii
0
28-02-2012, ora 17:20
Vio 49
Nu este medic/terapeut
Vio 49
si?????
0
29-02-2012, ora 11:56
irina toma
Nu este medic/terapeut
irina toma
E bine ca se aduce in atentia opiniei publice aceasta boala, paradoxul diagnosticarii ei, simptomele care imbraca o mie de fete precum si tratamentul lung, dur si costisitor.
Doar asa... sa se imbolnaveasca oameni cunoscuti sau dupa ce s-or petrece niste drame sonore, poate sa fim si noi luati in seama.

Oricui ii spuneam despre borrelia, habar nu avea ce este aceasta boala, inclusiv oftalmolog, stomatolog, pneumolog, cardiolog si pe unde am mai umblat.
Cat despre cei care ma cunsoc si le-am spus ca de aproape doi ani ma dor picioarele, mainile, spatele si nu am putere sa fac mai nimic in timp ce toate analizele imi ies bune si doctorii nu gasesc nimic, ziceau ca asta e boala domneasca si ca de fapt nu am nimic, ca-s bolnava doar in imaginatia mea si ca nu gandesc pozitiv.
mai sunt unii care cand ma vedeau indoita de sale prin casa ziceau: ' auzi, da tu pe toate le ai?? gandeste pozitiv ! Imagineaza-ti ca n-ai nimic si iti trece'
Prin urmarre eu am renuntat sa ma iluzionez ca cineva poate intelege aceasta boala si prin ce trecem noi, bolnavii de borrelioza + coinfectiile aferente. Ca ai muschii ca de carpa, nu mai ai putere sa faci nimic, pur si simplu un bolnav de borrelioza nici serviciul nu poate sa si-l mai tina in timp ca nu i se recunoaste boala si nu poate primi nici macar concediu medical. Investigatiile si tratamentul costa enorm si nu multi au familie destul de instarita sa -i ajute. E un prim pas care a dat de gandit. A aparut si dr. Ion, a fost bine !
sa-i dea Dumnezeu sanatate acestui om minunat ca daca nu era dumnealui si acum agonizam in deriva fara un tratament eficace.

vasi-viorica, decat sa postezi imbecil monosilabic aici, mai bine ai fi urmarit subiectul pe forumuri. si. nimic
0
29-02-2012, ora 15:28
niculaescu17
Nu este medic/terapeut
niculaescu17
Sa speram ca a fost inceputul si borrelioza sa fie recunoscuta oficial ca o boala infectioasa grava.
Schemele dr.Ion si-au dovedit eficacitatea.Sa-i dea Dumnezeu multa sanatate!
Este un medic de exceptie. Este un mare sufletist!Ori de cite ori l-am sunat la telefon, in timpul tratamentului, a avut mereu aceiasi rabdare sa ne asculte. Si se stie ce dificili sunt bolnavii care intreaba si de 3 ori acelasi lucru.
Adaugă un comentariu / răspuns

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: