Cancer de pancreas cu metastaze in plamanul stang
Acum doua Luni mama mea in varsta de 58 de ani a fost operata de cancer de cap de pancreas.
La momentul respectiv cancerul nu era extins in afara pancrerasului, I a fost salvata coada pancreasului
La iesirea din spital totul era bine fara metastaze, markerii tumorali CA19-9 scazuse considerabil de la 4000 la 678, dar cand s a intors dupa 3 sapt sa scoata firele a facut din nou CT la cererea domnului oncolog si din pacate au fost descoperite multiple metastaze pe lobul plamanului stang
In momentul de fata a facut 3 sedinte cu mono chimioterapie paliativa cu gemcitabina
Mama se simte foarte bine in afara de efectele normale ale chimioterapiei
Tin de altfel sa mentionez ca markerii CA19-9 au scazut cu 40 de unitati de la prima sedinta
Intrebarea mea disperata este : se mai poate face ceva imi este groaza sa aud un verdict crud mai are 3 Luni 6 Luni
Daca tumorile au toate pana intr un cm chiar nu se mai poate face nimic? o operatie cu laserul
Va rog frumos am nevoie de sfaturi
O zi buna va doresc si multa sanatate
La momentul respectiv cancerul nu era extins in afara pancrerasului, I a fost salvata coada pancreasului
La iesirea din spital totul era bine fara metastaze, markerii tumorali CA19-9 scazuse considerabil de la 4000 la 678, dar cand s a intors dupa 3 sapt sa scoata firele a facut din nou CT la cererea domnului oncolog si din pacate au fost descoperite multiple metastaze pe lobul plamanului stang
In momentul de fata a facut 3 sedinte cu mono chimioterapie paliativa cu gemcitabina
Mama se simte foarte bine in afara de efectele normale ale chimioterapiei
Tin de altfel sa mentionez ca markerii CA19-9 au scazut cu 40 de unitati de la prima sedinta
Intrebarea mea disperata este : se mai poate face ceva imi este groaza sa aud un verdict crud mai are 3 Luni 6 Luni
Daca tumorile au toate pana intr un cm chiar nu se mai poate face nimic? o operatie cu laserul
Va rog frumos am nevoie de sfaturi
O zi buna va doresc si multa sanatate
2 comentarii
Se intampla multe minuni pe lume, important e sa lupti si sa incerci.
Buna Bianca,
Cum decurge situația mamei? Trăiesc aceași situație în acest moment.
Mulțumesc
Cum decurge situația mamei? Trăiesc aceași situație în acest moment.
Mulțumesc
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 8Cancer la pancreas
- 5dupa operatia de pancreas (cancer), mai am dureri
- 3tumoare de pancreas ? da sau nu ?
- 2metastaza
- 3metastaza pulmonara
- 0cancer de pancreas
- 6neoplasm rectal inferior.. second opinion
- 0Cancer de pancreas
- 31lamuriri - carcinom renal cu celule clare de gr. 4
- 6Adenocarcinom pancreatic