cancer de pancreas cu metastaza extins la plamani si coloana vertebrala

01-07-2007
cannes
Nu este medic/terapeut
cannes
tatal meu are un cancer de pancreas cu metastaza, extins la plamani si coloana vertebrala, ganglionul pe pancreas e de 9cm, i s-a facut biopsie si astept rezultatul pt tratament. Care sunt alternativele intre chimioterapie si medicina naturista. In acest stadiu ce sanse mai are ?
4 comentarii
0
02-07-2007, ora 00:00
DanV
Nu este medic/terapeut
DanV
Medicina naturista chemata prea tirziu nu poate face minuni. Pe de alta parte sunt produse naturale care se folosesc impreuna cu chimioterapia si celeleate metode alopate. Cel putin micsoreaza din efectele adverse recunoscute ale acestora si le fac mai suportabile.
Sanse exista - daca incepeti cit de repede si cura naturista. Numai incercind veti vedea cit de multe sanse sunt.
-
0
25-07-2007, ora 00:00
kor3cvi
Nu este medic/terapeut
kor3cvi
Ba da. Medicina naturista poate face minuni chiar si in ultima clipa. Personal am cunoscut persoane care au stat cu lumanarea la cap, in imposibilitate de a se misca sau a manca, bea. Acestea s-au pus pe picioare in 3-4-5 saptamani. Tratamentul pentru acele persoane au costat cateva milioane. Cine este interesat de produsele respective, sau cunoaste pe cineva care se chinuie cu cancerul de orice fel si vrea sa ajute sa ma contacteze -(Nu garanteaza nimeni pentru eficienta produselor, dar este o alternativa care a salvat foarte multi oameni)
0
31-08-2007, ora 00:00
ve_ro
Nu este medic/terapeut
ve_ro
Un bolnav de cancer, deplin constient de afectiunea lui, se informeaza si poate decide(sfatuindu-se si cu alte persoane), daca va urma tratatament chimo sau naturist.Dupa experienta devastatoare a chimoterapiei e posibil sa vrea sa continue cu tratament naturist care este mai omeneste suportabil.In caz ca a suportat mai usor chimoterapia, poate sa urmeze in paralel chimoterapia si trat.naturist, depinzand de la caz la caz.Am citit despre vindecarile d-lui Ene Voinea de la Valenii de Munte jud.Prahova, acesta conducand fundatia Terapia Naturista din aceeasi localitate(cartea Terapia Naturista, Cazuistica, cancer s.a.)iar exemplele pozitive nu pot decat sa incurajeze!
0
06-06-2009, ora 16:17
donose mirela
Nu este medic/terapeut
donose mirela
Buna ziua, as vrea sa stiu ce inseamna imagine nodulara localizata pe versantul antero-superior al pancreasului in regiunea cefalica avand diametrele axiale maxime de 26/15mm ce apare cu contururi sterse izo/hipodensa spontan hipocaptanta. Leziunea anterior descrisa infiltreaza usor structurile ceuloadipoase adiacente predominant in benzi cu cateva microadenopati prezente la acest nivel si nu prezinta plan grasos de clivaj fata de versantul intern al genuchiului superior duodenal si parcelar fata de versantul lateral al venei mezenterice superioare in segmentul terminal.
Duct Wirsung cu calibru maxim de 3mm vizibil pana la nivelul leziuni descrise in rest pancreas cu structura omogena.
Este cancer maling al pancreasului ???

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.