Cancer la stomac care s-a extins pana la ficat

15-01-2010
Giorgia27
Nu este medic/terapeut
Giorgia27
Acum 4 zile tatal meu a fost internat in spital cu durereri abdominale.Dupa 2 zile de analize, investigatii, doctorul mi-a spus ca tatal meu are o problema grava, adica cancer la stomac care s-a extins si la ficat.Peste 3 zile o sa-l externeze, deoarece mi s-a spus ca nu mai e nimic de facut, problema mea este ca nu locuiesc in acelasi oras cu parintii, iar mama singura persoana care ii este alaturi a suferit si ea de accident vascular acum 2 ani, deci nu e in masura de a-l ingrijii.Va rog sa-mi spuneti cum avanseaza aceasta boala, ce simptome va avea tatal meu si ce calmante as putea sa-i dau, pentru ca m-am documentat si stiu ca durerile vor fi groaznice.Va rog sa ma informati pentru a nu ma panica de reactiile bolii, totusi trebuie sa sustin ambii parinti acum.Va multumesc din suflet.
5 comentarii
0
16-01-2010, ora 17:42
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Va vea dureri, va slabi si mai mult, nu va putea manca, greata, e posibil sa se ingalbeneasca. Trebuie sa mergi luni cu biletul de iesire din spital la cabinetul de oncologie pentru a fi luat in evidenta si de medicul oncolog. De acolo vei ridica lunar morfina.Sa fii atenta la indicatii, cum se da acest antalgic puternic, pentru a putea fi administrat corect. Dumnezeu sa va dea curaj sa treceti peste ce va veni.
0
17-01-2010, ora 20:09
Giorgia27
Nu este medic/terapeut
Giorgia27
Va multumesc frumos.sper pana in ultima clipa ca poate fi vindecat, chiar daca doctorul mi-a dat un raspuns ferm si anume ca nu mai are sanse, (mentionez ca nu a sosit inca rezultatul de la biopsie), o sa incerc sa-l duc si la alte spitale, am totusi nevoie de inca un sfat, tatal meu nu stie ce diagnostic are, m-am sfatuit cu medicul de la interne, unde a fost internat, sa-i zicem ca are o rana la stomac si nu stiu daca am procedat corect.Cred ca are dreptul sa stie, dar mi-e teama de cum o sa reactioneze...va rog dati-mi un sfat.Va multumesc inca o data.O seara placuta!
0
18-01-2010, ora 21:41
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Parerea mea este sa nu-i spui.in timp isi va da seama.daca din atitudinea medicilor si a voastra nu a realizat ca e ceva grav, daca este un barbat sensibil, lasa-l in pace, purtati-va normal cu el si lasa pe mai tarziu, caci vei vedea ca la un moment dat va sti.
0
27-01-2010, ora 19:58
semida
Nu este medic/terapeut
semida
buna ma numesc semida si am o sora care a fost diagnosticata cu cancer la stomac, dar as vrea sa stiu mai multe despre cum este boala acum a venit si rezultatul de la biopsie este CARCINOM GASTRIC CU DIFERENTIERE GLANDULARA INFILTRATIV PRIN TOT PERETELE MODERAT DIFERENTIAT INVAZIE LARGA IN TESUTUL ADIPOS PERIGASTRIC, INVAZIE PERINEVRALA, a inceput la citostatice a facut deja prima si va trebui iar sa mearga peste 3 sapt timp de 6 luni, iar acasa ia dat sa ia xeloda in caz ca o va durea, va rog frumos sa mi explicati si mie cum e boala cit de grav e si daca mai are sansa sa traiasca sau in scurt timp ne va parasi si cu ce am putea sa o ajutam.va multumesc frumosc si astept un raspuns.
0
24-02-2010, ora 17:44
luciana.l
Nu este medic/terapeut
luciana.l
Bună Semida! Îmi pare foarte rău despre situaţia surori tale şi ştiu cum e când unul din membru familiei suferă de aceste boli cumplite.
Una dintre matuşile mele a suferit de acest diagnostic, dar ea nu a vrut să lupte împotriva acestei boli, zicând că oricum va muri , a ajuns la ultimul stadiu şi îi era îngrozitor de rău, atunci s-a gândit să ia ceva. I-am făcut rost de un supliment nutritiv foarte benefic pentru acest diagnostic dar.era prea târziu boala i se agravase foarte tare şi nu am mai putut face nimic.moartea ia fost îngrozitoare.
FOARTE IMPORTANT este să previ din timp, şi dacă vrei cu adevărat să trăieşti trebuie să lupţi împotriva ei, altfel te va doborâ ia pe tine.
Sunt atâtea tratamente naturiste care pot combate această boală.
Sfatul meu este să luptaţi.
Multă sănătate!

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.