cancer la stomac cu metastaza la plamani | Forumul Medical ROmedic

cancer la stomac cu metastaza la plamani

15-01-2009
cosmin_4for_ever
Nu este medic/terapeut
cosmin_4for_ever
Va rog ajutati-ma, de acum doua zile in familie avem un mare necaz.Unchiul meu a fost diagnosticat cu cancer la stomac si metastaza pulmonara fara sa stie de unde a pornit.Astazi mi s-a comunicat ca a pornit de la esofag. si stomac.Nu a fost bolnav niciodata, analizele i-au iesit bune. Fiiindca din octombrie 2008 incepuse sa-i creasca tensiunea si-a facut analizele. Cancerul al stomac este de gradul IV. Iar daca incepe chimioterapia ii dauneaza stomacului si ii face mai bine metastazei de la plamani. Ce e de facut? Va rog daca ati intalnit asa ceva dati-mi un sfat, o indrumare, oricat de mic ar fi. Toata familia e disperata.
Abia acum a implinit 60 de ani si vreau sa se bucure de viata.Va multumesc !
4 comentarii
0
17-01-2009, ora 08:57
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Chirurgul probabil v-a spus ca acesta este ultimul stadiu al cancerului de stomac.El ce a decis? In acest stadiu sunt cuprinsi mai mult de 15 ganglioni limfatici si deja se produce metastazarea la distanta.Chimioterapia nu are cum sa faca bine metastazei de la plaman, pentru ca si aceasta este de natura canceroasa.Dar nici chimioterapia, nici radioterapia nu mai ajuta in acest stadiu.Deci, cu parere de rau, prognosticul este sumbru.Incurajati-l si purtati-va cu el normal.In momentul atingerii pancreatice vor incepe durerile ;sa mergeti la oncologie pentru morfina.Sa va ajute Dumnezeu!
0
11-03-2009, ora 22:43
cosmin_4for_ever
Nu este medic/terapeut
cosmin_4for_ever
Momentan unchiul meu este bine.A slabit intr-adevar, dar poate sa manance si sa mearga singur.Azi pleaca sa faca al 3 lea rand de chimioterapie(citostatice) la Bucuresti.De obicei dupa ce se intoarce de acolo se simte foarte rau.Si ia niste ceaiuri ca sa nu vomite dupa ce face citostatice.Ea medicamente da nush sigur care.Si in paralel a mers in fiecare zi la Constanta la un domn Cretu Ioan care face bioenergie.Multa lume vine la el pentru diverse boli si se vindeca.De ex un domn trebuia sa fie operat de pancreatita si a scapat de operatie de la bioenergie.Unchiul meu merge in fiecare zi la el si mai merge la doamna Silvia Teodorescu care a fost la emisiune la Happy Hour care intra in codul genetic al fiecaruia pentru a-l vindeca.Din cauza acestei boli, unchiul meu face analize in fieacre saptamana si va spun ca unele analize (nush care) i-au revenit al normal dupa ce a mancat urzica adaugata la mancare.Cu aceste tratamente si cu ajutor de la Dumnezeu speram ca va trai multi ani.
0
15-08-2010, ora 07:43
Dr. Balcan Anisoara
Medicina de familie, Erbiceni, Iasi
Dr. Balcan Anisoara
Ce s-a intamplat cu unchiul tau ? Cum a evoluat sub tratamentele aplicate ?
0
15-08-2010, ora 12:54
cosmin_4for_ever
Nu este medic/terapeut
cosmin_4for_ever
Din pacate unchiul meu a pierdut lupta cu boala.

Discuțiile despre tumori benigne și cancer au fost transferate pe:

Forumul Ghid-Cancer.ro - un proiect ROmedic destinat exclusiv acestui subiect.

Programari cabinete medicale, clinici Alege-ți medicul și fă o programare!
Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.