Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
Cu inceputul, am 35 de Anii, cam de 3 Anii am aceste simptome foarte grave, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare, iar uneorii imi vine sa vomit!De 2 Anii si ceva nu pot sa beau cafea ori de la miros ma inec si tusesc ori chiar vomit, si tot ce inseamna mirosurii grele, am probleme si cand ma spal pe dintii ma inec tusesc si imi vine sa vomit, in momentul cand imi vine sa ma sufoc, trebuie sa mananc ceva seminte alune etc si imi trece pt moment!Am fost acum 2 saptamanii si am facut endoscopie si am doar inceput de gastrita, esofagul si deudonul sunt normale!Repet tuse seaca ma sufoc si stare de voma, iar cand mananc cateva seminte imi trece pentru moment!!Am facut inainte de endescopy analize la sange, si doctora si mi-a recomandat acid folic!Locuiesc in marea britanie, va rog frumos sa ma ajutati cu parerii profesioniste!
1 comentarii
Investigatii necesare. Consider ca nu sunt suficiente investigatiile pe care le-ati facut. Va recomand sa faceti si o ecografie abdominala ( pot fi probleme de natura biliara ), o radiografie pulmonara si eventual probe ventilatorii daca va fi nevoie, pentru a se exclude o afectine de tip respirator-astm, de exemplu. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3Durere puternica in piept cand tusesc
- 21de doua luni ma simt rau (greata, dureri de cap, slabit 10 kg, oboseala)
- 4Va rugam! Avem nevoie de un sfat: pete suspecte pe corp + greata si somn agitat
- 6Senzatie permanenta de strangere in jurul gatului
- 3tuse dimineata
- 1Greturi in timpul calatoriei cu autocarul
- 8Va rog sa ma ajutati, cred ca sunt insarcinata!
- 1Tuse, respiratie greoaie
- 9De vreun an am citeva probleme: ametelea, lesin, sinuzita
- 13Gura uscata, inghit greu lichide
- 4tuse, durere in gat, sange
- 4Mucozitati in gat, tusea, respiratie cu dificultate
- 1Hepatita B - stare de greata, balonare.
- 2tuse persistenta dupa o pneumonie veche de o luna si ceva.
- 2Problema cu stomacul sau cu fierea
- 2tuse incarcata la copil si amigdalita pultacee?
- 0Senzatii de greata, balonare, stare de foame excesiva
- 4Greata permanenta, tuse si atac de panica
- 4Va rog din suflet un sfat!!! ma doare capul, am stari de iritabilitate, ochi uscati, greata
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: