Sunt disperat: am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare
Cu inceputul, am 35 de Anii, cam de 3 Anii am aceste simptome foarte grave, am greata aproape tot timpul tuse cu sufocare, iar uneorii imi vine sa vomit!De 2 Anii si ceva nu pot sa beau cafea ori de la miros ma inec si tusesc ori chiar vomit, si tot ce inseamna mirosurii grele, am probleme si cand ma spal pe dintii ma inec tusesc si imi vine sa vomit, in momentul cand imi vine sa ma sufoc, trebuie sa mananc ceva seminte alune etc si imi trece pt moment!Am fost acum 2 saptamanii si am facut endoscopie si am doar inceput de gastrita, esofagul si deudonul sunt normale!Repet tuse seaca ma sufoc si stare de voma, iar cand mananc cateva seminte imi trece pentru moment!!Am facut inainte de endescopy analize la sange, si doctora si mi-a recomandat acid folic!Locuiesc in marea britanie, va rog frumos sa ma ajutati cu parerii profesioniste!
1 comentarii
Investigatii necesare. Consider ca nu sunt suficiente investigatiile pe care le-ati facut. Va recomand sa faceti si o ecografie abdominala ( pot fi probleme de natura biliara ), o radiografie pulmonara si eventual probe ventilatorii daca va fi nevoie, pentru a se exclude o afectine de tip respirator-astm, de exemplu. Astept vesti de la dumneavoastra. Cu stima si respect :
dr Petre Muresan
dr Petre Muresan
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 2expectoratie zilnica si senzatie de sufocare
- 3de vreo 4 luni am niste simptome ciudate si care ma sperie
- 3disconfort abdominal in special dimineata
- 6Copilul meu simte de parca ar avea o galusca in gat
- 0TRATAMENTUL cu PLANTE MEDICINALE pentru TUSE
- 19Tuse productiva
- 0greata permanenta
- 6inceput de rosu in gat
- 6durere de cap permanenta, greata, ameteala + probleme cu somnul
- 10ajutor sa ma ajute cineva, am probleme cu glanda?
- 22Dureri in piept si senzatie de sufocare
- 7am o tuse de un an si jumatate de care nu mai scap
- 11tratament in aerosol pentru un copil de 3, 5 ani
- 1de 2 saptamani am greturi si arsuri stomacale, balonare si durere acuta a ovarului drept
- 3Simt ca nu am aer
- 4De cateva zile am racit cu tuse, rosu in gat si nas infundat
- 0probleme cu gatul de vreun an, help
- 0câteodată am stării de greață iar când ragai simt o durere in spate la fel și in stomac
- 3Gat uscat, senzatie de sufocare, tuse cu expectoratii
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: