Ce iti aduce alinare?
4 comentarii

Familie prieteni medicul.pdiholog rețele de suport asociații de profil

Bună seara.
Alinare va poate aduce suportul familial, viata sociala, grupuri de suport, psihoterapie.
Alinare va poate aduce suportul familial, viata sociala, grupuri de suport, psihoterapie.

În afară de cele spuse de colegii mei adaug un hobby. Găsiți-vă un hobby care să vă ajute să nu vă mai gândiți la problema dvs. Totdeauna o activitate plăcută ne alungă gândurile negative. Modul de gândire ne determină modul de funcționare și ne blochează sau deblochează energiile.

Alinarea o gasesti atunci cand ajungi sa te impaci cu gandurile ce te deranjeaza. Nu atunci cand fugi de ele.e la fel ca si cand fugi de un val ce o sa te ajunga din urma. Psihoterapia te ajuta in principal sa inveti cum 'sa inoti prin valul gandurilor nedorite' asa incat sa nu te mai dea peste cap.
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta
Dr Rares Ignat
psihoterapie pentru depasirea obstacolelor din viata ta

Peste 13000 de cabinete medicale își prezintă serviciile pe ROmedic.
Recomandă un Psihoterapeut sau caută unul!
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
La-Psiholog.ro este un proiect ROmedic care vă prezintă peste 3900 de terapeuți din România. Avantajul acestui site este că pune mare preț pe recomandările pacienților. Găsiți prezentări detaliate ale serviciilor psihologice, citiți recomandări, vă puteți programa online. În plus, există o secțiune cu o mulțime de articole interesante și teste psihologice.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 4pentru cei fara speranta
- 5afost diagnosticat cu tulburare psihica acuta.. avem nevoie de ajutor!
- 4Cumnatul meu a innebunit? rog urgent sfat psihiatru
- 10Nu suport anumite sunete!
- 4Cati ani iau din viata?
- 3Problema psihica?
- 11Adevarat sau fals?
- 4O pers cu probleme grave psihice.. se poate interna pe o perioada mai indelungata?
- 7probleme sexuale-psihice
- 20potentiala tulburare psihica...rog sfatul unui psihiatru! :)
- 3debilitate mintala
- 4Daca soacra mea are o boala psihica si cum pot ajuta
- 23Tulburare psihotica acuta. Rog ajutorul unui psihiatru
- 12Cand merg pe strada am o senzatie foarte ciudata ca nu stiu unde sunt, o stare de buimaceala
- 6tulburarile psihice si testul de inteligenta
- 17mintea mea repeta anumite dialoguri, care au avut loc chiar cu o luna in urma
- 33disperare, tulburare psihica grava + dependenta
- 3Oare sa merg la psiholog?
- 2Singuratate/ sentiment de gol interior
Mai multe informații despre: tulburarile psihice
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm: