Ce legatura exista intre limba incarcata si eczema?
Problema mea este ca am limba incarcata cu o substanta galbuie-verzuie, pentru a o curata
am plimbat ulei de masline in gura problema e ca am o eczema care se descoameaza si se irita si mai tare
cand imi curat acea incarcatura de pe limba, de ce? care e legatura? cineva are vre-o idee? multuemsc anticipat
am plimbat ulei de masline in gura problema e ca am o eczema care se descoameaza si se irita si mai tare
cand imi curat acea incarcatura de pe limba, de ce? care e legatura? cineva are vre-o idee? multuemsc anticipat
1 comentarii
Din punctul de vedere al medicinei traditionale, limba si pielea sunt emonctorii. Adica sunt organe prin care "toxinele" ies din corp. Atunci cand suprimam un emonctoriu, functia lui este preluata de altul. Uleiul de masline curata limba, dar suprima functia ei de emonctoriu natural. Puteti obtine acelasi rezultat, o limba mai putin incarcata, dar fara a-i suprima functia, prin raclaj cu o lingurita, de la radacina limbii spre varf si de la centru spre periferie. Mai sunt si alte tehnici, dar aceasta e cea mai simpla.
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 5limba incarcata...
- 2LIMBA INCARCATA
- 3limba incarcata si gingii inflamte
- 0limba incarcata
- 37bube rosii la baza limbii si limba alba foarte incarcata
- 7Saliva abundenta, limba incarcata, puroi amigdala
- 6nod in gat, limba foarte incarcata si bubite sub limba
- 1Limba incarcata.
- 2Eczemă pe mână
- 2Arsuri in gat
- 2Candida albicans?