Cercetare tulburarea afectiva bipolara
Salutari tuturor,
Ma ocup cu cercetarea tulburarii afective bipolare si in special a sistemului de recompensa din aceasta tulburare, deoarece cred ca se pot dezvolta terapii mai eficiente daca se pune accentul pe acest aspect. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Daca ai fost diagnosticat vreodata cu tulburare bipolara, trimite-mi un measaj privat, chestionarele utilizate se pot completa si online. Persoanele care sunt din Cluj, pot veni la cabinet sa completeze chestionarele si vor beneficia de o sedinta gratuita de consiliere. Fiecare participant la studiu va primi rezultatele cercetarii si concluziile care speram ca vor fi de ajutor pentru profilaxia episoadelor depresive sau maniacale. Va multumesc!
Ma ocup cu cercetarea tulburarii afective bipolare si in special a sistemului de recompensa din aceasta tulburare, deoarece cred ca se pot dezvolta terapii mai eficiente daca se pune accentul pe acest aspect. De aceea am nevoie de ajutorul vostru. Daca ai fost diagnosticat vreodata cu tulburare bipolara, trimite-mi un measaj privat, chestionarele utilizate se pot completa si online. Persoanele care sunt din Cluj, pot veni la cabinet sa completeze chestionarele si vor beneficia de o sedinta gratuita de consiliere. Fiecare participant la studiu va primi rezultatele cercetarii si concluziile care speram ca vor fi de ajutor pentru profilaxia episoadelor depresive sau maniacale. Va multumesc!
0 comentarii
Adaugă un comentariu / răspuns
Alte subiecte care v-ar putea interesa:
- 3a fost diagnosticat in urma cu sase ani cu tulburare asteno-distimica cu elemente atipice
- 414Tulburarea Afectiva Bipolara (Partea II)
- 12tulburare bipolara sau schizofrenie?
- 17A aparut Litiu in Bucuresti - pentru cei cu TAB
- 4tulburare biopolara, mai exact episod maniacal... de trei ani
- 0Tulburare bipolara, hipomanie sau reactii normale?
- 11expertiza psihiatrica in cazul unul bolnav cu tulburare bipolara
- 73TAB 'Povestiri din starea de manie'
- 4indemnizatie de handicapat
- 7Toti cei care au tulburare bipolara se pensioneaza pe caz de boala ?
- 6TAB? Sau e altceva ?
- 0Ajutați-mă să descifrez o Scrisoare medicală
- 2afectiune bipolara
- 0Pseudotourette si TAB
- 4Tulburare bipolara viata normala
- 5Tulburare schizofrenica sau tulburare bipolara
- 4Schimbarea diagnosticului din schizofrenie in bipolar
- 6Trec printr-un episod de depresie bipolara?
- 10Tulburare bipolara forma usoara, cateva intrebari
- 14Tulburare bipolara la vârstnici
Mai multe informații despre: Tulburarea bipolara tulburarea afectiva bipolara
Din Biblioteca medicală vă mai recomandăm:
Din Ghidul de sănătate v-ar putea interesa și: